Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie, że "udawane" 2D jak w przypadku SF4 ale co z tego skoro widze, że system taki sam nie zmieniony od czasów przejścia w 3D czyli sztywno. No i kurde nie mogą zrobić Reptile'a takiego jakim był w MK2 czy UMK3 ? Zielony ninja ? Nie, musi być jaszczurka ehhh :confused:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Fajnie, że "udawane" 2D jak w przypadku SF4 ale co z tego skoro widze, że system taki sam nie zmieniony od czasów przejścia w 3D czyli sztywno. No i kurde nie mogą zrobić Reptile'a takiego jakim był w MK2 czy UMK3 ? Zielony ninja ? Nie, musi być jaszczurka ehhh :confused:

Ale Reptile właśnie taki naprawdę jest, czyli jaszczur. Z tego co pamiętam, to Boon kiedyś mówił, że ninja w starych odsłonach byli do siebie podobni ze względu na ograniczoną moc sprzętu. Dopiero później mogli zrealizować swoje wizje i każdego zaprojektować indywidualnie tak jak chcą.

Opublikowano

No ja wiem, że jaszczur ... tylko wolałem "old" reptile niż dajmy na to gad z Deadly Alliance czy Armageddon.

Opublikowano

No niby ok, reptile.

A co powiecie o SUB-Zero?

Byl w 2 wersjach MK1 / MK3

Ja wole CLASSIC

Tak samo jak Smoke, MK2 i MK3. Classic jest o wiele bardziej COOL :) ( human smoke )

Może i będzie to "popierdulka" na XBLA/PSN

Lecz REMAKE MK2 a następnie UMK3, to najlepszy pomysl.

Opublikowano

Co do Sub-Zero w dwóch różnych wersjach to są bracia. Ten w masce niby był zabity, natomiast ten drugi ze szramą na oku to jego brat (później też w masce). Ale nic nie przebije w głupocie designu Sub-Zero z Deception dali mu kask jak Shredderowi z Żółwi Ninja i szlafrok na zimę. No i do tego te naramienniki. xD

Ale ogólnie zgadzam się, postacie w wersji classic są lepsze, bo później za bardzo kombinowali.

Opublikowano

popieram...ubiory w postaci classic miały większy klimat(były najlepsze) no i realizm jakiś...a z każdą to nową częścią MK zakładali zawodnikom zbroje rycerza no i jeszcze te miecze, cool soulcalibure :D

Opublikowano

Mnie się wydaję, że w raz z przejściem do 3D trochę zmieniła się grupa docelowa dla MK. Części 1-4 były brudne, surowe, bardziej mroczne. Wiem, że gra i tak była PEGI 18/M, ale seria stawała się coraz bardziej kolorowa. Jak dla mnie może to być nawet popierdółka XBA/PSS, byle była grywalna jak MK2 na Amidze 600 :D

Opublikowano
  • Autor

No ja wiem, że jaszczur ... tylko wolałem "old" reptile niż dajmy na to gad z Deadly Alliance czy Armageddon.

Przecież już w MK2 jak Reptile ściągał maskę do fatality to miał gadzi łeb :rolleyes:

Opublikowano

Ogólnie jestem podjarany tym co pokazali do tej pory:D 2D, krew+flaki, stara ekipa fighterów bez żadnych przychlastów typu Darius. Czego można chcieć więcej od MK;p?

Opublikowano

Wzorowo to wygląda. Nowy MK to tytuł, którego autetnycznie nie mogę się doczekać (nawet jeśli finalnie nie będzie aż tak porywający).

Opublikowano

Bardzo fajnie to wyglada ! Chyba jeden z najlepszych Mortali jaki ostatnio powstal. Chcialbym juz popykac !

Opublikowano

- powrót do korzeni serii

- rentgen

- nowe fatality (Kung Lao króluje :) )

- krew pozostająca na ubraniach

Padam na cycki przed tą grą xD

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ed Boon na Twitterze poprosił fanów Mortal Kombat, aby Ci oddali głos na Shao Kahna jako największego złoczyńce w grach wideo. W zamian za wygraną Ed obiecał, że ukaże nam nową postać oraz screeny lub coś innego "cool" związanego z serią MK.

Zapraszam wszystkich Tutaj, aby oddawać na niego głos.

żródła newsa nie moge podać bo jest zabronione reklamowanie innych stron WWW

Głosować ludziska na shao kana ! ;p

Opublikowano

Już jest bardzo mała strata, poniżej 100. Przegoni go, tak myślę. :)

• 2 miesiące temu...