Bejker 1 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 (edytowane) ... Edytowane 9 sierpnia 2013 przez Bejker Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 A można w demku zagrać online? czy tylko singiel? Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 Tylko singiel:( lub multi,ale na dwa pady:) Cytuj
Di 847 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 http://www.ppe.pl/news-6411-Fatality_dla_Mortala_od_Australii.html Ban nie tylko na sprzedaż, ale i na import. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 Zagrałem w demko i muszę powiedzieć, że biorę w dniu premiery. Grafika to jest miodzio, tak samo jak animacja. Jest przynajmniej mniej sztywna niż poprzednie Mortale. Denerwuje mnie jedynie muzyka w menu ( a samo menu bardzo ładnie zrobione) i łatwy poziom trudności. Na Expercie strasznie łatwo rozpykać przeciwnika o co kaman. Może to tylko w demku. Katuje na razie Scorpiona Wszystkie Fatale sobie popróbowałem postaciami i mam pytanie czy ktoś może zrobił w demku Stage Fatality ?? I pytanko jeszcze jedno. Jak mam w liście ciosów specjalnych dla Scorpa ognistą linkę i pisze, że < < kwadrat + R2 to mi to jakoś nie wchodzi z tym R2 a pisze, że powinna jedna kreska zniknąć ze specjala. No ogólnie powrót do za(pipi)istych korzeni serii, demko jeszcze bardziej podsyciło chęć gry w pełną wersję Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 Stage fatality da sie zrobic tylko na moscie ,w lesie jak do tej pory mi sie nie udalo zrobic. Co do ciosow z R2 to wystarczy chwile pocwiczyc ( R2 wciskamy jednoczesnie z np.X),np. u Scorpiona beda to dwa lancuchy zamiast jednago. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 ano wlasnie - da sie w lesie, or not >? Cytuj
Pablo 0 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 W Living Forest nie da się w demku zrobić stage fatality. Wie ktoś czy da się jakoś zawalczyć z Goro? A tak przy okazji, jak ktoś w okolicach Katowic gra to chętnie posparuję w godzinach popołudniowo-wieczornych. gg 4596598 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 Jak wlaczyc multi na 2 pady? Probowalem rozne przyciski naciskac, jakos to wlaczyc i mi sie nie udalo. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 W glownym menu (po nacisnieciu start jak scorp wali suba w pysk) na gorze samej masz opcje 1P i 2P. To juz nie te czasy, ze sie wciskalo przycisk drugiego playera podczac gry Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 A komuś udało się w ogóle zrobić scorpionem stage fatality gdziekolwiek? Ja próbowałem i nic poza idiotycznym skakaniem mi nie wychodziło hehe Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 przytrzymaj blok i pusc z przycisnieciem ostaniego przycisku. Te finishery sa tak łatwe ze za pierwszym razem je zrobilem wszystkimi. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Jak wam sie widzi panowie nowy MK? Powiem szczerze, ze mi srednio Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Dlaczego średnio ? Pamiętaj,że to bulid sprzed roku,więc może zminisz zdanie po finalnej wersji. hhehe dobry avatar Ogólnie MK jak dla mnie jest rewelacyjny! Czuć w nim MK2 i oto mi chodziło. NemoKOF dawaj na turniej 26 kwietnia Cytuj
Pablo 0 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Jak dla mnie to MK9 sprawia bardzo pozytywne wrażenie. Muza super, zabiera mnie w przeszłość, plansze póki co i to co widać na teaserach rewelacyjnie odświeżone(może poza zwykłą ulicą gdzie taksówka urywa głowę Liu ale na razie ciężko ocenić bo całości nie widziałem). System combo jest całkiem ok, lepszy niż się spodziewałem. Fatale są kozackie, pomysł z enhanced specials jest bardzo fajny, xraye są dobre ale mogły by być trochę bardziej wyważone (tzn brać przynajmniej podobne ilości energii). Jest też niestety kilka mankamentów, które mam nadzieje zostaną poprawione do finalnej wersji- na przykład mało dynamiczne obroty postaci jak się przeskakuje, nie zawsze można combosa zacząć. Podobnie gra cierpi jak w rogu flipujemy przeciwnika na drugą stronę, mija kilka klatek i postać jugglowana spada niżej zanim możemy kontynuować akcję. Dash mogli by zastąpić biegiem rozwiązanym tak jak to było w MK3/MKU/MKT i by było perfekcyjnie. Jak dla mnie, gościa który w MK1/MK2 na automacie zagrywał się we wczesnej fazie liceum powrót do 2D jest bombowy ale może też na to mieć wpływ zniechęcenie do tego co wcześniej Boon zrobił z MK w 3d jak i nostalgia do za(pipi)istych czasów gdzie najlepsi gierkujący kumple jakich miałem zbierali się przy automacie MK/MK2/UMK i wrzucali żetona za żetonem Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Widzieliście to? http://konsolowisko.pl/news/9551-mortal-kombat-wersje-limitowane Ten ArcadeStick... ps. fajnie gdyby gra była regionfree na X360... Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Łyknął bym tego arcade sticka,ale nie będę się gimnastykował,żeby go ogarnąć z USA. Może kiedyś na allegro ktoś wystawi. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Pograłem dziś z ziomkami w demko i podobalo nam sie. Klimat starych czesci jest, nie ma zmian styli co mi sie nie podobalo w poprzednich czesciach. Tylko te xraye jakos mnie nie powalily, wystarczy klepnac l2+r2 i jazda. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 19 marca 2011 Opublikowano 19 marca 2011 Niestety, jak trzeba wydac np 100 euro jak sie zarabia 1200-1300 to mozna. Ale jak sie zarabia 1500 zl i trzeba wydac 400-500 to juz boli Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 19 marca 2011 Autor Opublikowano 19 marca 2011 Ten arcade stick ma jedną zasadniczą wadę - nadaje się tylko do MK* *z takim ułożeniem przycisków ciężko byłoby grać np. w sf Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 19 marca 2011 Opublikowano 19 marca 2011 No niestety. A do tego biorac pod uwage, ze w tej grze nie ma Runu tylko blok i tag to da sie grac na 6 klawiszach. Jest tylko jeden problem - jak ja przestawiam klawisze w demie to ZAWSZE jak zaczynam grac sa spowrotem ustawione standardowo, w ten sposob NIE MOGE GRAC NA STICKU (nie moge zrobic x-raya na nim, bo nie mam L2). Co za bzdura. To pewnie wada starego builda (mam taka nadzieje). Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 kiedy w koncu ukaze sie demo na X'a ? <_< Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 No niestety. A do tego biorac pod uwage, ze w tej grze nie ma Runu tylko blok i tag to da sie grac na 6 klawiszach. Jest tylko jeden problem - jak ja przestawiam klawisze w demie to ZAWSZE jak zaczynam grac sa spowrotem ustawione standardowo, w ten sposob NIE MOGE GRAC NA STICKU (nie moge zrobic x-raya na nim, bo nie mam L2). Co za bzdura. To pewnie wada starego builda (mam taka nadzieje). Podczas wybierania zawodnika wciśnij [] i wybierz swoje sterowanie. Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 20 marca 2011 Autor Opublikowano 20 marca 2011 kiedy w koncu ukaze sie demo na X'a ? <_< Nigdy, demo na xa to tylko wymysł plotkarskich serwisów polujących na liczbę odwiedzin. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi