Square 8 705 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Czemu Kratos ma dwa "ubiory"? Niewiadomo?? Czy po prostu będzie do wyboru/odblokowania? Jak przyjrzysz się dokładnie, to zobaczysz, że jeden obrazek to Kratos z lewej, a drugi z prawej strony. Dlatego też Striker ma 2 obrazki, bo lustrzane odbicie popsułoby napis SWAT na czapce. No kurcze faktycznie tak jest . Się sprawa wyjaśniła . Tylko że Kratos i Striker na prawą stronę powinien patrzeć w lewo Ktoś zapomniał ich obrócić przy tych drugich fotkach i przez to mamy TAWS zamiast SWAT, a Kratos ma Golden Fleece na lewej ręce. Cytuj
shanhaevel 8 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Oj tam czepiasz się . Ważne ze to jeden strój, a nie dwa Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Ja tam bym wolał aby każdy fighter miał po dwa stroje na wstępie. Cytuj
shanhaevel 8 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Ja tam bym wolał aby każdy fighter miał po dwa stroje na wstępie. Szczerze to jest mi to obojętne ile mają strojów. W trakcie walki i tak na to nie zwracam uwagi . Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Ale wiesz, teraz taka moda. Zrobic z gry np. Tekken - taki bijatykowy Sims. Mozesz ubierac fighterow w ciuszki, zmieniac im fryzurki itp. To pewnie po to, zeby przyciagnac do bijatyk kobiety Moze z MK tez tak bedzie? Np Kratos bez pojasnionej cery albo Striker bez koszuli. Same ciacha Cytuj
shanhaevel 8 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 (edytowane) Ale wiesz, teraz taka moda. Zrobic z gry np. Tekken - taki bijatykowy Sims. Mozesz ubierac fighterow w ciuszki, zmieniac im fryzurki itp. To pewnie po to, zeby przyciagnac do bijatyk kobiety Moze z MK tez tak bedzie? Np Kratos bez pojasnionej cery albo Striker bez koszuli. Same ciacha Tia i w środku walki Kratosem wychodzisz do toalety. A na koniec walki łapiesz za mopa i sprzątasz cały bałagan, który uczyniłeś niszcząc Twojego wroga . Edytowane 31 marca 2011 przez shanhaevel Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Ja tam bym wolał aby każdy fighter miał po dwa stroje na wstępie. I tak powinno być. Ale teraz wiadomo, moda na DLC - kup postać dzięki DLC, stroje, kolory, wykończenia "babality już w lipcu, jedyne 40zł". JUz im się w głowach poprzewracało. Inna sprawa, że taki Kabal bez maski w innym kostiumie, to byłoby coś. Z miejsca angaż do kolejnego Residenta. Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 31 marca 2011 Autor Opublikowano 31 marca 2011 Ale wiesz, teraz taka moda. Zrobic z gry np. Tekken - taki bijatykowy Sims. Mozesz ubierac fighterow w ciuszki, zmieniac im fryzurki itp. To pewnie po to, zeby przyciagnac do bijatyk kobiety Moze z MK tez tak bedzie? Np Kratos bez pojasnionej cery albo Striker bez koszuli. Same ciacha (pipi), Stasiu! Dlatego czekam na VF5FS :D Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 A ty myslisz ze czemu ja czekam? Przeciez WOLF ubrany w stroj gejszy jest moim marzeniem od lat... Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 A ten VF:FS w końcu ma wyjść czy coXD?? <koniec offtopa> Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Nie wiadomo nic Na konsole sie slabo sprzedal a to biznes wiec bez siana nie ma grania A szkoda, bo to swietny tytul. W kazdym razie, MK tez bedzie ok (to tak zeby ktos nie wyrzucil tego posta) Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2011 Nie wiadomo nic Na konsole sie slabo sprzedal a to biznes wiec bez siana nie ma grania A szkoda, bo to swietny tytul. W kazdym razie, MK tez bedzie ok (to tak zeby ktos nie wyrzucil tego posta) Jak gra, w której kupuje się fatale może być ok Nemus... Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Cicho bo znowu nas skasuja! Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Ponoć już MK trafił do tłoczni ^ ^ Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 I nie wyciekl? Niemozliwe Jakas zmowa jak przy Harrym Potterze Cytuj
Pablo 0 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Liczę na drugą część "Cooking with Scorpion" w Krypcie. With even more CHOPPING! Ciekawe czy będzie remake fatala od Kabala ze zdejmowaniem maski, hmmmm... Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Wiecie może może skąd można ściągnąć/posłuchać tą nutę gdy leci podczas wyboru demka MK.Wiecie za nim ją włączycie Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
rainuS 4 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 (edytowane) Niezła suka gdyby nie te zeby: http://www.youtube.com/video/j0YmVBo07vU Edytowane 17 kwietnia 2011 przez rainuS Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 widze, ze tryb fabularny takze moze dawac rade ! OBY ! Cytuj
Haro 78 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Czy właściciele gry wymieniali się już swoimi PSNid i GamerTagami? Wszystkich posiadaczy Mortal Kombat na PS3 chętnych do tłuczenia się po japach zapraszam: HaroPotter Cytuj
Gość Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Zapraszam również posiadaczy PS3: Aem_PL Cytuj
Pablo 0 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 PSN: BladeMetsu Z tego co czytałem ponoć mniejszy lag jest w pokojach niż podczas ranking match ale jak na razie, póki PSN leży ciężko to sprawdzić :] Cytuj
rainuS 4 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 King of the hill ssie, im wiecej osób ogląda walkę tym większa szansa ze was rozlaczy w trakcie walki i zaliczy wam disconnect do statow. Wiele osób grających ten tryb to spotyka co nie znaczy ze uciekają z walk. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Ja mam takie pytanie: staram sie i staram, ale za Chiny mi nie wychodzi. Czy Scorpion ma Babality? Jak je cholera wykonac? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi