Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna giera. Najlepsze mordobicue na obecne konsole - jak dla mnie - hardkorowym graczem w bijatyki to byłem za czasów Tekkena 3. Mortal jest piękny, krwisty, świetne postacie, dodatkowo Kratos (dlatego wybrałem wersje na ps3 a nie na 360). Opcja grania na 4 graczy, długi singiel jak na bijatykę. Bdb zakup jak dla mnie - 9+/10.

Powiedzcie tylko co daje nowa aktualizacja 120 mb? Pozdrawiam

Opublikowano

Świetna giera. Najlepsze mordobicue na obecne konsole - jak dla mnie - hardkorowym graczem w bijatyki to byłem za czasów Tekkena 3. Mortal jest piękny, krwisty, świetne postacie, dodatkowo Kratos (dlatego wybrałem wersje na ps3 a nie na 360). Opcja grania na 4 graczy, długi singiel jak na bijatykę. Bdb zakup jak dla mnie - 9+/10.

Świetna to mało powiedziane :) Ja się po prostu nie mogę oderwać od konsoli.Dawno nie przyciągnęła mnie na tak długo żadna inna gra:D

• 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pograłem sobie dzisiaj kilka walk z bratem i zauważyłem, że pod paskiem ładowania są jakieś 3 kwadraty dla każdego w których można coś zmieniać o co tam chodzi? Każdy koleś ma takie same przyciski na fatality / babality czy jak to jest ? A i czy można jakoś podbiec do przeciwnika czy tylko tym klasycznym ruchem?

Opublikowano

Te "kwadraty" to tzw Kombat Kodes. Jak obaj wklepiecie te same kombinacje (poszukaj ich w sieci) to podczas walki będą się rozgrywały różne fikusne cudeńka.

Fatality/Babality każdej z postaci wykonuje się w inny sposób.

W tym MK już się nie biega, tylko dashuje.

Opublikowano (edytowane)

Można grać w multi tak, że : ja z bratem na jednej konsoli na dwóch kolegów na dwóch konsolach ? Chodzi mi żeby walczyć 2v2 oczywiście :)

Edytowane przez Xenus
Opublikowano

Hmmm, nie wiem jak w tej grze ale na PS3 w SFxT takie granie było możliwe (na xboxie nie było ze względu na organiczenia XBL - jedno opłacone konto = jedna osoba na raz). Poczytaj to MOŻE się okaże że się da. Ja tą grę odpaliłem 2 razy - pierwszy i ostatni więc nie wiem niestety :_)

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

e: a chu.j, niegrzecznie napisałem 

Edytowane przez mate5