MaZZeo 14 242 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Mythologies Sub Zero? Shaolin Monks, fajne to było. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 (edytowane) Wyebać zombie Liu Kanga, jego mistrza plus randomów i będzie dopsz. Edytowane 2 czerwca 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 zreszta przeciez MK9 w story mode konczy sie cliffhangerem wiec raczej oczywiste ze ta czesc pojdzie w uniwerum i postacie z czesci od czworki w gore, chyba ze EB jakos calkiem przemodeluje nagle to uniwerum i odetnie sie od kanonu Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Fakt, w MK4 główne skrzypce grał Quan Chi, no i pojawił się ojciec Shao Khana - Shinnok. końcówka MK a.d. 2011 wskazywała na ich 5 min. Z drugiej strony... prawie wszyscy pozytywni bohaterowie zginęli(!) więc imo jest nadzieja na poważniejsze zmiany w scenariuszu kontynuacji. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Jak ktoś zna linka do muzyki z trailera (z początku trailera, nie tego żałosnego rapu) to będę kochał mocno za wrzucenie go tutaj. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 To moze byc jeden kawalek. Znajdz te pasciarski rap a znajdziesz info komu ukradli poczatkowego sampla. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 W pierwszej chwili opad szczeny, w drugiej trochę drętwo to wyglądało, ale ogólnie czekam z niecierpliwością. Oby nie spieprzyli tego jak każdą część po MK Trilogy, oprócz MK9. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Animacja strasznie drewniana - bolaczka serii niestety. I ten miecz u boku Scorpiona, ja pjerdole to on teraz rycerz, a nie ninja? Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Kiedyś był MK w stylu beat em up, ktoś pamięta tytuł? Mortal Kombat Special Forces Super giera:D Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 bardzo mi sie podoba - jak bedzie tak samo bogaty w zawartosc jak MK9 a nawet bardziej to lykam bez popity Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Ja mam wrazenie, ze ten las z dema to ta sama plansza co z MK9 tylko przysypana sniegiem. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Deja vu mocno Rusza się tak samo drewniano jak mk9,wygląda nieznacznie lepiej i ma niepotrzebne udziwnienia z injustice typu interaktywne areny. Capcom głupcy dawać syfa5 ! 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 pierw zapowiedza czworke na next geny - zobaczysz, brakuje przeciez jeszcze slowka TURBO w aktualnie najnowszej wariacji sf4 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Kupiłbym ps4 dla niej W sierpniu chętnie wypnę dupsko po raz 4 dla ultry,bo to najlepsza bijatyka. Boję się strasznie o balans w tym mortalu.Mogliby wzorem capcomu zagonić do roboty pro gejmerów i razem z nimi balansować grę. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 czerstwe sa te nowe postacie Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Bardzo mi się podoba. Areny są super, fajny nowy HUD, grafika poprawiona. Jestem zadowolony Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 czerstwe sa te nowe postacie czerstwe to mało powiedziane. tak sie napalałem na te gę a tu widze takie coś. Podejrzewam, że w 2015 to ja sobie kupię KI plus wszystkie sezony z postaciami zamiast tego MK. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Trochę mnie niepokoją te 3 wersje jednej postaci pokazane na tym filmiku z ps4. Boon chyba znowu wydziwia w stylu armagedon i deception Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 czerstwe sa te nowe postacie czerstwe to mało powiedziane. tak sie napalałem na te gę a tu widze takie coś. Podejrzewam, że w 2015 to ja sobie kupię KI plus wszystkie sezony z postaciami zamiast tego MK. No, bo w KI postacie mają lepszy design. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) W KI masz postacie zrobione dobrze i pasują do klimatu, a tutaj reklamowanie MK jakąś laską ze skrzydłami pszczoły albo wielkoludem z krasnalem na karku to śmiech i nijak nie pasują do klimatu MK. Prędzej bym je widział w Injustice. Edytowane 12 czerwca 2014 przez MaZZeo Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 W KI masz postacie zrobione dobrze i pasują do klimatu, a tutaj reklamowanie MK jakąś laską ze skrzydłami pszczoły albo wielkoludem z krasnalem na karku to śmiech i nijak nie pasują do klimatu MK.A jak opisałbyś klimat MK ? Masz pierdyliard kolorowych Ninja, pierdyliard kolorowych cyborgów, kolorowe laseczki z innych wymiarów posługujące się ziemską bronią, rzekomych mistrzów sztuk walki, przerośniętych czterorękich mięśniaków, centaura, oraz resztę przeciętnych kowalskich w mniej lub bardziej komicznych wdziankach - w przypadku kobit z obowiązkowym dekoltem. No sorry, ale MK zawsze miał tak żenujący design postaci, że lekki powiew świeżości - nie ważne jak "śmieszny" - z pewnością nie zaszkodzi. No chyba, że wolałbyś mimo wszystko kolejnego Strykera... Mnie najbardziej podobają się w MKX nowe Fatality. W sensie, wreszcie zdają się bardziej oryginalne, a nie tylko sprowadzające się do ucięcia/urwania kończyn w ustalonych miejscach, zerwania skóry, bądź jakiegoś mało wymagającego dla silnika zdeformowania modelu zawodnika, jak to miało miejsce w MK9. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Stryker jest spoko, wspaniale można się nim bawić w UMK3. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 W KI masz postacie zrobione dobrze i pasują do klimatu, a tutaj reklamowanie MK jakąś laską ze skrzydłami pszczoły albo wielkoludem z krasnalem na karku to śmiech i nijak nie pasują do klimatu MK.A jak opisałbyś klimat MK ? Masz pierdyliard kolorowych Ninja, pierdyliard kolorowych cyborgów, kolorowe laseczki z innych wymiarów posługujące się ziemską bronią, rzekomych mistrzów sztuk walki, przerośniętych czterorękich mięśniaków, centaura, oraz resztę przeciętnych kowalskich w mniej lub bardziej komicznych wdziankach - w przypadku kobit z obowiązkowym dekoltem. No sorry, ale MK zawsze miał tak żenujący design postaci, że lekki powiew świeżości - nie ważne jak "śmieszny" - z pewnością nie zaszkodzi. No chyba, że wolałbyś mimo wszystko kolejnego Strykera... Mnie najbardziej podobają się w MKX nowe Fatality. W sensie, wreszcie zdają się bardziej oryginalne, a nie tylko sprowadzające się do ucięcia/urwania kończyn w ustalonych miejscach, zerwania skóry, bądź jakiegoś mało wymagającego dla silnika zdeformowania modelu zawodnika, jak to miało miejsce w MK9. wpis nowe postacie nie wybitne ale na pewno wpasuja sie do stylistyki MK, nie narzekam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi