Opublikowano 22 marca 201510 l Ma jeden z ciekawszych, bezkrwawych fatali w MK4. W sumie te 4 postaci są ciekawe, natomiast sposób fakt sprzedawania ich w takiej formie za taką cenę już mniej.Dodatkowo ta wersja Milenki bardziej mi odpowiadała. Teraz ją niepotrzebnie....oszpecili.
Opublikowano 25 marca 201510 l A Tremor to był w poprzednim Mortalu w Challenge Tower na Vicie a wcześniej w Mortal Kombat Special Forces. Nawet go ktoś stworzył do MK Armageddon Widzę tu po chuju fanów Mortala
Opublikowano 25 marca 201510 l przeciez mk4 czy tam armagedon to bylo swietokractwo, zawsze i tak po chwili wracalem do psx i trilogy
Opublikowano 25 marca 201510 l No ale ludzie dostali w mk9 wszystkie postacie z trylogii i teraz zapragnęli typów z ery mk4 - Deception. Na marginesie to sądzę, że i tak będzie kolejny kombat pack z Fujinem, Rainem, nowym cyborgiem lub Cyber Smokiem i Spawnem.
Opublikowano 25 marca 201510 l Przeciez z mk4 w mk9 byl Quan Chi, ktory jeszcze ujdzie. Cala reszta do zaorania.
Opublikowano 26 marca 201510 l Jest w ogóle jakiś potwierdzony cyborg w rosterze? Oprócz predatora rzecz jasna Edytowane 26 marca 201510 l przez Shankor
Opublikowano 26 marca 201510 l Predator to raczej nie cyborg. Poki co jedynie Kano sie lapie w temacie, ale powrotu cyberninjasow jestem wiecej niz pewien.
Opublikowano 26 marca 201510 l Napisałem tak bo oczywistym jest że Cyrax i Sektor byli wzorowani na predatorze.
Opublikowano 26 marca 201510 l Na moje to w końcu dadzą wszystkie postacie z MK9 + te dodatkowe i pare starych, tak się to skończy. Którego w końcu jest premiera na starej generacji? Edytowane 26 marca 201510 l przez Plugawy
Opublikowano 26 marca 201510 l No nie wiadomo, gdzieś na lato, tyle powiedzieli. Swoją drogą, przed chwilą potwierdzili obecność Liu Kanga. https://www.youtube.com/watch?v=PjlUk3W-AZ4 Edytowane 26 marca 201510 l przez Ludwes
Opublikowano 26 marca 201510 l Fatal Liu "zapożyczony" od Burtona z Banshee. Ogólnie fabuła coraz lepiej sie zapowiada ale boje sie ze wszystkie ciekawe momenty pokazane zostaną w trailerach jak tak dalej pojdzie.
Opublikowano 27 marca 201510 l kowboj to taki deathstroke. mendrek znów będzie zgłaszał ludzi za spamowanie strzelania na psn.
Opublikowano 28 marca 201510 l Wczoraj znowu streamowali. Jest masa nowych filmików, pokazali nawet Shinnoka. Wrzucam link, bo jest tego bardzo dużo. Niestety z PPE: http://www.ppe.pl/news-34755-mamy_nowe_fragmenty_rozgrywki_z_mortal_kombat_x__aktualizacja__1_.html
Opublikowano 28 marca 201510 l Sub Zero jeszcze nigdy w serii nie miał tak zjebanych fatali. Eda ciągle boli dupa i z każdą części coraz bardziej go szmaci.
Opublikowano 28 marca 201510 l jedyne co mi sie podoba bezapelacyjnie to fatality w tej czesci, oczywiscie nie wszystkie ale zdecydowana wiekszosc jest po prostu zaje.bista i pomyslowa
Opublikowano 28 marca 201510 l Sub Zero jeszcze nigdy w serii nie miał tak zjebanych fatali. Eda ciągle boli dupa i z każdą części coraz bardziej go szmaci. Ten z przydeptywaniem kolesia do lodu jest całkiem mocny. Jak dla mnie najbardziej lipne miał w MK3.
Opublikowano 28 marca 201510 l Sub Zero jeszcze nigdy w serii nie miał tak zjebanych fatali. Eda ciągle boli dupa i z każdą części coraz bardziej go szmaci. Dokładnie, za to podnieta scorpionem prze okrutna.
Opublikowano 29 marca 201510 l Ja coś czuję, że nowy MK niestety będzie gorszy od MK 9. Za dużo dziwnych bajerów i śmiesznych postaci+jakiś taki hmmm "amerykański" story mode się wydaje.