Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma jeden z ciekawszych, bezkrwawych fatali w MK4. W sumie te 4 postaci są ciekawe, natomiast sposób fakt sprzedawania ich w takiej formie za taką cenę już mniej.

Dodatkowo mileena.jpg?itok=b5lzsDnW

ta wersja Milenki bardziej mi odpowiadała. Teraz ją niepotrzebnie....oszpecili.

Opublikowano

A Tremor to był w poprzednim Mortalu w Challenge Tower na Vicie a wcześniej w Mortal Kombat Special Forces.

2201247-tremor02.jpg

hqdefault.jpg

Nawet go ktoś stworzył do MK Armageddon

Widzę tu po chuju fanów Mortala :smutas::lapka:

Opublikowano

No ale ludzie dostali w mk9 wszystkie postacie z trylogii i teraz zapragnęli typów z ery mk4 - Deception. Na marginesie to sądzę, że i tak będzie kolejny kombat pack z Fujinem, Rainem, nowym cyborgiem lub Cyber Smokiem i Spawnem.

Opublikowano

Predator to raczej nie cyborg. Poki co jedynie Kano sie lapie w temacie, ale powrotu cyberninjasow jestem wiecej niz pewien.

Opublikowano (edytowane)

Na moje to w końcu dadzą wszystkie postacie z MK9 + te dodatkowe i pare starych, tak się to skończy.

Którego w końcu jest premiera na starej generacji?

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

jedyne co mi sie podoba bezapelacyjnie to fatality w tej czesci, oczywiscie nie wszystkie ale zdecydowana wiekszosc jest po prostu zaje.bista i pomyslowa

Opublikowano

Sub Zero jeszcze nigdy w serii nie miał tak zjebanych fatali. Eda ciągle boli dupa i z każdą części coraz bardziej go szmaci.

Ten z przydeptywaniem kolesia do lodu jest całkiem mocny. Jak dla mnie najbardziej lipne miał w MK3.

Opublikowano

Sub Zero jeszcze nigdy w serii nie miał tak zjebanych fatali. Eda ciągle boli dupa i z każdą części coraz bardziej go szmaci.

Dokładnie, za to podnieta scorpionem prze okrutna.

Opublikowano

Ja coś czuję, że nowy MK niestety będzie gorszy od MK 9. Za dużo dziwnych bajerów i śmiesznych postaci+jakiś taki hmmm "amerykański" story mode się wydaje.