Opublikowano 10 kwietnia 20159 l 4dni do premiery to bym sie nie przejmowal, soban uwazaj ze streamem bo dalej dzielnie banuja krypta ponoc mega rozbudowana i ma zagadki, aren jest 13 (siic, w mk9 bylo 24), kazda postac ma po 5 brutality, 2 fatality i wykonczenie uzaleznione od frakcji jaka sie wybierze, story mode to rozgrywka na niecale 3h, w trybie online w king of the hill w oczekiwaniu na swoja kolej mozna sparowac z AI - to tyle na szybko z newsow od graczy jakie wygrzebalem z roznych stron
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Nie wiem czy z muve, ale kiedyś dostałem smsa w sobotę popołudniu , że paczka już czeka w paczkomacie. Piszta później jak tam online chodzi.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Do online to ledwo idzie się zalogować i wydaje mi się, że nie postawiono jeszcze większości serwerów wszak premiera 14.04. Nawet nie da się zalogować do tego konta WB by połączyć się z wersją mobilną. A i polska wersja to tragedia. Tłumaczyli nawet nazwy ciosów Edytowane 10 kwietnia 20159 l przez Soban
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l A i polska wersja to tragedia. Tłumaczyli nawet nazwy ciosów I co wyszlo? Sznurowadlo, rynsztok/szaszlyk, torpeda, szatkownica, slizgawka? Bo jak inaczej to nie biere.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Pasuje! Mysle, ze wzgledu na mlody wiek nie wiesz skad pochodza powyzsze nazwy i nie jestes przyzwyczajony. Nie zeby to byla wada.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Niektóre inputy w command list są s(pipi)one i np. command throw kothal khana robi się HCB + trójkąt zamiast kwadratu jak widnieje na liście. Muszę sprawdzić,czy to tylko w pl wersji. Edytowane 10 kwietnia 20159 l przez Soban
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l A i polska wersja to tragedia. Tłumaczyli nawet nazwy ciosów I co wyszlo? Sznurowadlo, rynsztok/szaszlyk, torpeda, szatkownica, slizgawka? Bo jak inaczej to nie biere. gulasz i kombat korner reka do gory kto stal przy kiosku z olowkiem i kartka i prosil ekspedientke o nowy numer SS do obejrzenia byle tylko spisac jakiegos fatala
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Lot trzmiela, strobokop, iskierka, jajecznica. Nawet dziś jak gram w jakiegokolwiek Mortala, to stosuję te nazwy
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Autor A i polska wersja to tragedia. Tłumaczyli nawet nazwy ciosów I co wyszlo? Sznurowadlo, rynsztok/szaszlyk, torpeda, szatkownica, slizgawka? Bo jak inaczej to nie biere. gulasz i kombat korner reka do gory kto stal przy kiosku z olowkiem i kartka i prosil ekspedientke o nowy numer SS do obejrzenia byle tylko spisac jakiegos fatala Sznurowadło i torpedę to akurat Martinez wymyslił
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Tak, te wszystkie nazwy pochodza z recenzji (a wlasciwie z ciosow uzupelniajacych recenzje) MK2 by Martinez.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Najlepsze tłumaczenie to "rowerek" Liu Kanga (znanego na Podhalu jako Lutuś).
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Pograłem trochę walk(tower) i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jak ktoś dobrze się bawił przy mk9 to tu będzie tak samo. Feeling jest identyczny z tymi samymi dziwacznymi inputami Fajnie, że Kano nie wydaje się być już takim ogórkiem jak zawsze i ma 3 bardzo fajne wariacje(1 to taki prawie,że grapler). Wieczorem przysiądę do online i zobaczę,czy da się pograć,bo do tej pory machnąłem tylko jednego rankeda i działało spoko.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Nie wiem czy już było. Gra ma DRM na live-stream przed premierą + tryb fabularny przed premierą, jednak na ten drugi aspekt znalazłem rozwiazanie. Wystarczy odłączyć neta, przestawić datę w konsoli na 15 lub 16 Kwietnia, a tryb fabularny będzie działał
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Mi działa bez machlojek fabuła, ale online to laguje srogo i nawet nie da się wyszukiwać ludzi po jakości połączenia
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Pytanko. Dostaliście kod na goro? Wpisuje i wyskakuje, że może być niepoprawny, lub stracił ważność.
Opublikowano 10 kwietnia 20159 l Pytanko. Dostaliście kod na goro? Wpisuje i wyskakuje, że może być niepoprawny, lub stracił ważność.Prawdopodobnie musisz poczekać do 14go.
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Ale lot trzmiela i rowerek to dwie róznie rzeczy czyż nie? Tak, dwie rozne. Mi sie jeszcze kojarzy, ze rowerek gdzies nazywany byl tez "glanowanie maski".