smoo 2 254 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Hmm sprawdze wieczorem jeszcze raz, ale wczesniej sprawdzalem kryteria i tego nie widzialem. A jesli chodzi o koleczka to one znikaja po czasie, ale wszystkie polaczenia jakie widzialem to trzy czarne paski, raz zdarzylo mi sie zobaczyc jedna czerwona. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Gdy wchodzę np do pokoju gdzie jest 100 użytkowników to może jakieś 7 z nich ma 3zielone, reszta to 80% brak kresek(szare) gdzie nie gdzie czerwone i może z 2 żółte. Paranoja Ale myślę że to poprawią w przeciągu tygodnia... (oby) Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Najgorsze jest to, że jak jest takie słabe połączenie to tania gra zyskuje niesamowicie. Z niektórymi spamo-łajzami nie idzie wygrać przez te opóźnienia. W MK9 też były lekkie opóźnienia, ale nie aż takie. Tzn tamten system był chyba lekko łagodniejszy jeśli chodzi o opóźnienie. Teraz trudno nawet o wbicie specjala. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Najgorsze jest to, że jak jest takie słabe połączenie to tania gra zyskuje niesamowicie. Z niektórymi spamo-łajzami nie idzie wygrać przez te opóźnienia. W MK9 też były lekkie opóźnienia, ale nie aż takie. Tzn tamten system był chyba lekko łagodniejszy jeśli chodzi o opóźnienie. Teraz trudno nawet o wbicie specjala. Podczas premiery MK9 był praktycznie niegrywalny podczas premiery : D Pamiętam do dziś jaki miałem to pokaz slajdów podczas gry. Dopiero po jakimś to długim czasie naprawili. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Też wam gra crashuje na PS4, w menu po 30 sec wywala do menu z błedem Na oficjalnych forach gry kilka osób się na to skarżyło więc nie jestes sam. Wydadzą jakiegoś patcha żeby to naprawić ? Jeśli nie to sprzedaje i (pipi) z tą grą. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 spokojnie, gra dopiero co wyszla, pewnie jeszcze nie jeden patch wyjdzie i tak jest wg mnie (albo dotychczas mialem szczescie) jest o wiele wiele lepiej niz w MK9 bylo w ogole, tam przeciez poczatkowo to byl slideshow online Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2015 Nie rozumiem (pipi)a jednego. Dlaczego wszyscy Azjaci w tej grze wyglądają jak Meksykanie?!?!?! Przecież Kung Lao z twarzy to taki typowy Pepe. Brakuje mu tylko sombrero Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Też wam gra crashuje na PS4, w menu po 30 sec wywala do menu z błedem Na oficjalnych forach gry kilka osób się na to skarżyło więc nie jestes sam. Wydadzą jakiegoś patcha żeby to naprawić ? Jeśli nie to sprzedaje i (pipi) z tą grą. Mam to samo, kilka lub kilkanaście crashy na jedno podejście do gry, najbardziej to wkurza w online, bo liczy mecze jako przegrane i przy wieżach, szczególnie na ostatnim piętrze tez potrafi doprowadzić do szału wściekłości. Wczoraj miałem crasha w krypcie który uszkodził save. Ciekawe jest to, że cały progres we frakcjach przepada, tak jak byśmy tam nigdy nic nie wywalczyli, od nowa trzeba wybierać frakcje i startować od 1 lvl. Myślałem, że takie dane trzymają gdzieś na swoich serwerach a nie lokalnie na dyskach graczy. Śmierdzi tu jakimś mydleniem oczu z tymi rankingami, tracisz save i w rankingach Cię nie ma. Edytowane 16 kwietnia 2015 przez GoltaR Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 a to jak ci save sie zepsuje to nie mozesz sciagnac go z chmury? przepadnie ci tylko przeciez progres od ostatniego wlaczenia konsoli Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2015 Boli kiedy przepada kilka godzin gry Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Zgadza się Ficuś, miałem save ale na usb zrobiony dzień wcześniej, chmura jest dosyć ograniczona i już nie zapisują mi się nowe savey z braku miejsca. Muszę tam zostawić stany tylko z priorytetowych gier. Dzisiaj rano widziałem, że jest inwazja zaświatów i w końcu działają wygaszone opcje we frakcjach. nie miałem czasu tego rano sprawdzić ale może ktoś już miał okazje to uruchomić i podzieli się wrażeniami ? Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Pany, tez tak macie ze jak dajecie na Info o frakcjach tam gdzie jest Profil Czlonka i Wyzwania to wyzwania z poprzednich dni mam 0ukonczonych, Tylko z DZIS mam na zielono 3 ukonczone. A jestem pewny ze wczoraj tez wykonalem wyzwania. Ale znow jak dam na Profil czlonka i na Twoje Punkty wojenne OD POCZATKU to mam ze za wyzwania frakcyjne mam np 1.400PW wiec jest naliczone z kilku dni chyba ale w histori tego nie widac... Edytowane 16 kwietnia 2015 przez keczu78 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 spokojnie, gra dopiero co wyszla, pewnie jeszcze nie jeden patch wyjdzie i tak jest wg mnie (albo dotychczas mialem szczescie) jest o wiele wiele lepiej niz w MK9 bylo w ogole, tam przeciez poczatkowo to byl slideshow online Rozumiem, ale nie po to place 60 euro zeby otrzymac z(pipi)any produkt i czekac miesiace na patche. Jestem ciekaw czy ten problem rozwiaza.. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Ten problem rozwiaze sie sam jak ludzie wkurzeni online zaczna od niego odchodzic. Po tylu latach tworcy 5 razy mogli sie nauczyc jak ogarniac te sprawy i wypuscic dobrze dzialajacy kod, ale widac strategia pozostala ta sama. Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Dzis zaczely mi sie pojawiac w koncu paski z jakoscia polaczenia, co prawda zadnego zielonego jeszcze nie widzialem, ale na zoltym gra sie przewaznie ok. Nic ponizej nie warto akceptowac. Jesli chodzi o crashe gry to ja nie mialem ani 1 jak dotad, ale przezornie zrobilem dzis backup save Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Nie jestem sam z tym bledem. Crashuje mi gre na startowym filmiku lub w menu, 30 sec i dupa :frog: :frog:https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=mortal+kombat+x+CE-34878-0&tbs=qdr:w Niech to naprawia, czekalem na ta gre tyle czasu. (pipi)a Edytowane 16 kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Pany czy dziś tez wam kuleje on-line że krew zalewa nawet dziś nie chciało mi się połączyć z żadnym pokojem shit !!! Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Mi już wszystko działa, na szczęście g Gra jest bardzo dobra,kupiłem grę do gry offline,nie będę pogrywał w Online więc zbędne mi to jest Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 No online nadal działa jak (pipi) i w(pipi)iają niemiłosiernie goście, którzy biorą postacie z najszybszymi projectilami i spamują z końca ekranu Ciężkie życie Kotal Khana na lagu. Chyba muszę rozejrzeć się za postacią lag friendly, która napierdala mega szybko i ma teleporty. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 ja ostatnio w sieci gram sub zero z wariacji z lodowa oslona - idealne dla napierajacych przeciwnikow, co chwile wpadaja, zamarzaja a ja spokojnie karze combem, niestety nie dziala to na przeciwnikow z teleportami bo jak zrobia go w momencie jak ja sadze oslone to laduje za moimi plecami :( btw dzis mialem odblokowane te tryby wojny frakcji (wieza frakcji i boss - millena na sterydach i jej nie pokonalem) ale dalej jedna opcja byla niedostepna Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Im dłużej gram tym bardziej widzę zwalony balans. Niektóre postacie mają fajne komba mixujące góra-dół podczas, gdy reszta ma użyteczne chainy jedynie na środek i dlatego mój Kotal dostaje baty przez brak jakiegokolwiek sensownego wakeupa i mixów. Pressing po knockdownie od szybkich postaci jest totalnie przesrany. 1 Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 te wojny frakcyjne nie dzialaja chyba do konca tak jak powinny - np wyzwania dniowe, wypelniam je dziennie, exp w historii sie zapisuje ale juz w historii wyzwan w dniach poprzedzajaych gdzie to wypelnilem pisze mi, ze zrobilem 0 wyzwan wczoraj tez w inwazji, dalej jedna opcja byla niedostepna, zaliczylem wieze inwazji i tez wyzwanie nie zrobilo sie zielone (swoja droga bajer z walka na bujajacej sie arenie), bossa niestety nie ubilem - przegieta dla mnie byla ta millena Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2015 A jak chcesz ją ubić skoro na jej zwalczenie przypadają wysiłki frakcyjne innych graczy? Jest tylko acziw za wbicie jej 1k punktów obrażeń. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Bossa Milleny to chyba nie da się zabić, trzeba tylko zadać jak największe obrażenia zanim samemu się padnie, bardzo rozczarował mnie ten tryb, czekać tydzień żeby podostawać baty przez kilkanaście sekund od nieśmiertelnego przeciwnika, nie spocili się przy wymyślaniu tego trybu. Progres frakcji w inwazji to tez jakaś ściema. Raz na pierwszym miejscu Lin Kuei, żeby za godzinę na pierwszym był już White Lotus a na ostatnim Lin Kuei a reszta frakcji ciągle na tym samym poziomie i tak to się wymieniało co jakiś czas jak by mieli przygotowane 2 plansze z progresem frakcji , raz jedna raz druga . Sieć chodzi tragicznie, prędzej można zasnąć niż połączyć się z innym graczem w trybie kontra. W pokojach jest już o wiele szybciej i nawet miałem kilku z zielonymi kreskami, jednak nie wiele mi to dało bo rozegrałem 12 meczy online i we wszystkich miałem błąd ce-34878-0 co oczywiście zaliczyło mi jako przegrane. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Jest już jakiś ranking postaci ? mid/low tier?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi