Opublikowano 16 lipca 20159 l polecam predatora do nabijania brutality bo dwa z nich są bardzo proste przy jednym wystarczy walnąć headshota z plasmy (nie działa w wersji enhanced) przy drugim wystarczy użyć rzutu i w trakcie animacji cały czas trzymać górę na krzyżaku
Opublikowano 16 lipca 20159 l Pany kiedy będą dostępne Klasyczne Fatality ? wie ktoś coś na ten temat ?
Opublikowano 16 lipca 20159 l w us sa od tygodnia, w europie dalej ich nie widac niestety, nic oficjalnie nie wiadomo procz soon mazzeo na razie tylko predatora kupiles czy jeszcze kogos?
Opublikowano 16 lipca 20159 l tylko predatora, styl jasona mi jakoś nie odpowiada a tanya to kupsztal i z resztą nie lubię grać laskami. Zobaczymy jak tremor.
Opublikowano 16 lipca 20159 l Jeśli jeszcze nie macie trofeum z sekretnej walki, można go uzyskać w wieży z Predatorem, wystarczy mieć Flawless Victory w któryś z rund 4 walki, i zakończyć Fatality
Opublikowano 17 lipca 20159 l mi sie znowu wydaje, ze na pewno bedzie season pass2 i kolejna 4 postaci, ja chetnie zobaczyl byl jakies dlc z nowymi arenami
Opublikowano 20 lipca 20159 l calkiem konkretny, z checia go przetestuje w jego tygodniowej wiezy walki finalowe (top8 i grand final) z tegorocznego evo https://www.youtube.com/watch?v=G-WXlZeF2v4
Opublikowano 21 lipca 20159 l Klasyczne FATALITY już dostępne na ps store europa ! https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/mortal-kombat-x-klaszyczne-fatality-1/cid=EP1018-CUSA00970_00-KLASSICFATALITY1
Opublikowano 21 lipca 20159 l usa ma w tym tygodniu dostac klaczyne fatality 2 czyli kolejny zestaw 4 finisherow do 4 innych postaci, my dostajemy pierwszy pack z opoznieniem co ciekawe pospieszyli sie bardzo z tremorem bo juz od dzisiaj ma byc dostepny dla sezonowcow, a za tydzien do kupienia osobno + wieza tygodniowa z nim bardzo szybko go wypuszczaja po predatorze, na pewno maja w zanadrzu kolejne postacie w dlc edit: drugi pack klasycznych fatality tez juz w polskim storze
Opublikowano 28 lipca 20159 l niby bijatyki wymarly gatunek, a najlepiej sprzedaja sie w gra w USA w pierwszej polowie roku bylo Mortal Kombat X - zaskoczylo mnie to, ponizej kolejnosc: Mortal Kombat X Grand Theft Auto V Battlefield Hardline Call of Duty: Advanced Warfare Minecraft Batman: Arkham Knight Dying Light NBA 2K15 The Witcher 3: Wild Hunt Super Smash Bros. btw dzis wieza tremora i tremor do kupienia osobno
Opublikowano 28 lipca 20159 l jak wrazenia z tremora? calkiem niezly, waham sie czy kupic go czy jednak predatora
Opublikowano 30 lipca 20159 l ze 3 razy już przeszedłem wieże tremorem, fatality i xraya ma super, ale ogólnie lepiej mi się gra predatorem. Tremor trochę ociężały dla mnie.