Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż tak źle to nie wygląda. Jak się robi 50 wież i 1k punktów w KOTH to levele i frakcje lecą w międzyczasie więc wszystko jest w miarę rozplanowane.

Opublikowano

118 godzin, to sporo czasu jak na mordo-bicie, ja spedzilem w grze jakies 40+ godzin. 76%. Ogolnie platyna jest strasznie czasochlonna i odpuscilem.

Amigo dawaj na platynę w MKX ja dałem radę ty też !!! 

Pare trofikow mozna by bylo porobic online, ale to dopiero w nastepnym tygodniu. Wiadomo,beta nowego CoDa jest i tylko w to pogrywam

Opublikowano

Ja w KOTH bawię sie od 3 dni i mam na razie 360 punktów. Często niestety trafia sie na resentymentalnych buraków nie przyznających żadnych punkcikow...

Opublikowano

Ja w KOTH bawię sie od 3 dni i mam na razie 360 punktów. Często niestety trafia sie na resentymentalnych buraków nie przyznających żadnych punkcikow...

Też tak miałem możemy się ugadać i zrobić nasz prywatny pokój ? są chętni ?

Opublikowano

fajnie, ze w tej czesci mozna wymiatac wieloma postaciami, w evo w finalach prawie kazdy gral kims innym, tutaj podobnie, nie ma 1-2 postaci ktore gniota reszte

Opublikowano

Dobre. Boostowanie 1k punktów w prywatnym KOTH nie dolicza do tych, które zarobilismy na publicznym...Trzeba robić po Bożemu. To jeszcze 500 mi zostało...

Opublikowano

od jutro impreza pax w us, w poniedzialek boon ma cos streamowac na twitterze - moze wreszcie ujawnia szczegoly wersji na past geny albo combat pack2

Opublikowano

xDDDD tyle zwodzenia za nos hahaha, nawet ostatnio ed boon na twitterze gadal, ze w sprawie MKX past gen beda mieli oswiadczenie za niedlugo wiec wszyscy byli pewni, ze chodzi o podanie daty premiery, a nie anulacje xDDD

czyli tym bardziej jestem ciekawe jakie newsy szykuje boon na poniedzialek

Opublikowano

Mimo tego, że MKX jest naprawdę super grą to w jakis posób potraktowali graczy czekających na pastgenowe wersje jest nie fair. Tak samo olewczy stosunek mają do wersji PCtowej. Niby wszystko ładnie i chodzi jak należy ale online to w to się grać nie da.