ornit 2 953 Opublikowano 30 listopada 2015 Autor Opublikowano 30 listopada 2015 http://shoryuken.com/2015/11/30/details-on-future-mortal-kombat-x-content-coming-later-this-week/ Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w tym tygodniu poznamy nowe postacie Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Hej zakupilem sobie MK i mam pytanie. Gra sciagnela sie cala na dysk. Ale po odpaleniu gry nie mam dostepu do fabuly. Gra jest zainstalowana i nic juz nie dociaga. Macie jakis pomysl? Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) obcy troche jak przeskinowany baraka xdddd WB może sobie już podawac łapkę z ubisoftem i ea Edytowane 4 grudnia 2015 przez Orzeszek Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 jprdl co tu się odpie.rdala Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Bo rai cho xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) - Bo Rai Cho: Eh, nie znoszę pijanych mistrzów - Leatherface i Xenomorph: może być, brakuje jeszcze Asha, Krugera i Pinheada - Android z ruchami Cyraxa/Sektora/Smoka: Zobaczymy... Edytowane 4 grudnia 2015 przez metalcoola Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Z tym Borajczo to dobrze dojebali trolle No a Xenomorph ma ostrza bo powstał na bazie tarkatana, czyli ziomka z razy Baraki. Może się skuszę. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Zamiast Hewitta straszącego piłą, mogli dać Pinheda z Helleraiser, ale od czego będzie kolejny kombat pak Baraka-ksenomorf vs Predator, to już będzie klasyka. Zamiast Bo Rai Cho, wolałbym Kabala, ale .... patrz pierwsze zdanie.Tri Borg z wejściem ala Ironman, niezły. Gracze prosili o Cyraxa i Sektora, to ich dostali.Czyli GOTY MK X szybko nie wyjdzie, albo będzie taka kpina, jak swego czasu z GOTY Borderland - po wersji ostatecznej, kolejne dodatki. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Jak już się nachapią kasy, to puszczą Komplete Edition na Humble Bundle za 5$. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Nie wiem tylko po co oni kombinowali z tym xeno z baraki. Zeby niby wszystko pasowalo do uniwersum mk? Bo troche to moim zdaniem slabo wyglada z tymi ostrzami xD Tak jakby ludzki, standardowy xeno nie mial pazurow, ogona czy kwasu. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 27 grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 grudnia 2015 Stary filmik ale dopiero teraz go obejrzałem (kumpel mi wysłał). Normalnie czyste złoto. Nie raz zdarzają się pajace z włączonym mikrofonem. Nienawidzę takich typów. Wyprowadzają mnie z równowagi. Propsy dla Justina. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 5 stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 stycznia 2016 Przestałem grać w MKX już jakis czas temu. Fajny patent, nie znałem tego. Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) J dziś zobaczymy pierwszy pokaz walki nowymi postaciami z Mortal Kombat X (PS4), ale zanim to nastąpi twórcy chcą zachęcić nas do zainteresowania się kupnem ich DLC poprzez dorzucenie czegoś ekstra. Dodatkowi bohaterowie do Mortal Kombat X (PS4) pojawią się jeszcze w tym kwartale, a jak obiecuje Ed Boon na swoim Twitterze, już dziś zobaczymy ich w akcji na nowym materiale wideo. Każdy, kto zakupi paczkę zawierającą wszystkie nowe postacie otrzyma za darmo apokaliptyczne skórki do Takedy, D'Vorah i Errona Blacka, zestaw alternatywnych skórek w motywie piłkarskim dla Johnny'ego Cage'a, Liu Kanga i Kung Lao i na koniec zawartość paczki "Kold War" pozwalającą zmienić wygląd Sub-Zero, Sonyi Blade, KanJeszcze dziś zobaczymy pierwszy pokaz walki nowymi postaciami z Mortal Kombat X (PS4), ale zanim to nastąpi twórcy chcą zachęcić nas do zainteresowania się kupnem ich DLC poprzez dorzucenie czegoś ekstra. Dodatkowi bohaterowie do Mortal Kombat X (PS4) pojawią się jeszcze w tym kwartale, a jak obiecuje Ed Boon na swoim Twitterze, już dziś zobaczymy ich w akcji na nowym materiale wideo. Każdy, kto zakupi paczkę zawierającą wszystkie nowe postacie otrzyma za darmo apokaliptyczne skórki do Takedy, D'Vorah i Errona Blacka, zestaw alternatywnych skórek w motywie piłkarskim dla Johnny'ego Cage'a, Liu Kanga i Kung Lao i na koniec zawartość paczki "Kold War" pozwalającą zmienić wygląd Sub-Zero, Sonyi Blade, Kano oraz Skorpiona. Jeżeli chcieliście zagrać jako Goro, a nie byliście jednymi ze szczęśliwców posiadających pre-order, to teraz macie szansę to nadrobić. Ten brutalny książe Shokan również zostanie wliczony do darmowej zawartości którą otrzymacie razem z najnowszym zestawem bohaterów. Źródło: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/01/11/kombat-pack-2-buyers-receive-bonus-mortal-kombat-x-dlc-for-free.aspx?utm_content=bufferd1787&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffero oraz Skorpiona. Jeżeli chcieliście zagrać jako Goro, a nie byliście jednymi ze szczęśliwców posiadających pre-order, to teraz macie szansę to nadrobić. Ten brutalny książe Shokan również zostanie wliczony do darmowej zawartości którą otrzymacie razem z najnowszym zestawem bohaterów. Źródło: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/01/11/kombat-pack-2-buyers-receive-bonus-mortal-kombat-x-dlc-for-free.aspx?utm_content=bufferd1787&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Edytowane 12 stycznia 2016 przez keczu78 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 leatherface - ok triborg - swietnie bo - katastrofa alien - zawod Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 13 stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 stycznia 2016 dobre dobre Kenshi Mode Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 IMHO wszyscy się okej prezentują, a Borajczo beka wnusiu, ale przynajmniej jest w duchu swojej postaci (że się tak chujowo wyrażę). Liczę na zabójcze piardy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 Mam pytanko do grających czy opłaca się kombat pack brać bo cena z kosmosu a jeżeli nie to czy opłaca się którąś z postaci brać oddzielnie? Mnie zainteresował predator jako fan chcę w przyszłości zrobić pojedynek alien vs predator. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 16 stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 stycznia 2016 Kiedyś dali Jasona za połowę ceny i wtedy się opłacało. Nie wiem, może w międzyczasie zaniżali okresowo ceny innych postaci. Nie gram już od dawna i nie śledzę. Jednak jesli zależy Ci tylko na tej postaci to myśle, że warto. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 ja kiedys predatora bralem w znizce ogolnie na pewno nie oplaca sie brac kombat packa bo cena jest chora bo zawiera on procz 4 postaci tez pakiety strojow, ktore podbijaja jego cene, a prawdzie powiedziawszy chyba nikomu nie sa potrzebne Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 czyli predatora wezmę a jeszcze jakaś postać z tego fajna? Jason mnie nie przekonuje w końcu co on poza wymachiwaniem nożem potrafi ? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Dziwna logika, to tak jakbyś powiedział, że 'co umie Scorpion poza wyrzucaniem linki?' Pooglądaj jakieś gameplaye Jasonem, to zobaczysz co potrafi. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 szkoda, ze gierki wczesniej nie miales, zawsze WB mialo zasade ze w momencie debiutu postaci z dlc byla ona przez tydzien grywalna w living towers wiec bez kupowania mozna bylo sprawdzic, mam nadzieje, ze ta zasade zostawia przy KP2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi