Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Hej zakupilem sobie MK i mam pytanie. Gra sciagnela sie cala na dysk. Ale po odpaleniu gry nie mam dostepu do fabuly. Gra jest zainstalowana i nic juz nie dociaga. Macie jakis pomysl?

Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

mehhh liczylem na inne

Opublikowano

obcy troche jak przeskinowany baraka xdddd WB może sobie już podawac łapkę z ubisoftem i ea

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Bo rai cho xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

- Bo Rai Cho: Eh, nie znoszę pijanych mistrzów :(

- Leatherface i Xenomorph: może być, brakuje jeszcze Asha, Krugera i Pinheada :P

- Android z ruchami Cyraxa/Sektora/Smoka: Zobaczymy...

Edytowane przez metalcoola

Opublikowano

Z tym Borajczo to dobrze dojebali trolle :pawel:

No a Xenomorph ma ostrza bo powstał na bazie tarkatana, czyli ziomka z razy Baraki.

Może się skuszę.

Opublikowano

Zamiast Hewitta straszącego piłą, mogli dać Pinheda z Helleraiser, ale od czego będzie kolejny kombat pak  :sorcerer:
Baraka-ksenomorf vs Predator, to już będzie klasyka. Zamiast Bo Rai Cho, wolałbym Kabala, ale .... patrz pierwsze zdanie.
Tri Borg z wejściem ala Ironman, niezły. Gracze prosili o Cyraxa i Sektora, to ich dostali.
Czyli GOTY MK X szybko nie wyjdzie, albo będzie taka kpina, jak swego czasu z GOTY Borderland - po wersji ostatecznej, kolejne dodatki. :whoops:

Opublikowano

Nie wiem tylko po co oni kombinowali z tym xeno z baraki. Zeby niby wszystko pasowalo do uniwersum mk? Bo troche to moim zdaniem slabo wyglada z tymi ostrzami xD Tak jakby ludzki, standardowy xeno nie mial pazurow, ogona czy kwasu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Stary filmik ale dopiero teraz go obejrzałem (kumpel mi wysłał). Normalnie czyste złoto. Nie raz zdarzają się pajace z włączonym mikrofonem. Nienawidzę takich typów. Wyprowadzają mnie z równowagi.

Propsy dla Justina.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przestałem grać w MKX już jakis czas temu. Fajny patent, nie znałem tego.

Opublikowano

J dziś zobaczymy pierwszy pokaz walki nowymi postaciami z Mortal Kombat X (PS4), ale zanim to nastąpi twórcy chcą zachęcić nas do zainteresowania się kupnem ich DLC poprzez dorzucenie czegoś ekstra. 

Dodatkowi bohaterowie do Mortal Kombat X (PS4) pojawią się jeszcze w tym kwartale, a jak obiecuje Ed Boon na swoim Twitterze, już dziś zobaczymy ich w akcji na nowym materiale wideo.

Każdy, kto zakupi paczkę zawierającą wszystkie nowe postacie otrzyma za darmo apokaliptyczne skórki do Takedy, D'Vorah i Errona Blacka, zestaw alternatywnych skórek w motywie piłkarskim dla Johnny'ego Cage'a, Liu Kanga i Kung Lao i na koniec zawartość paczki "Kold War" pozwalającą zmienić wygląd Sub-Zero, Sonyi Blade, KanJeszcze dziś zobaczymy pierwszy pokaz walki nowymi postaciami z Mortal Kombat X (PS4), ale zanim to nastąpi twórcy chcą zachęcić nas do zainteresowania się kupnem ich DLC poprzez dorzucenie czegoś ekstra. 

Dodatkowi bohaterowie do Mortal Kombat X (PS4) pojawią się jeszcze w tym kwartale, a jak obiecuje Ed Boon na swoim Twitterze, już dziś zobaczymy ich w akcji na nowym materiale wideo.

Każdy, kto zakupi paczkę zawierającą wszystkie nowe postacie otrzyma za darmo apokaliptyczne skórki do Takedy, D'Vorah i Errona Blacka, zestaw alternatywnych skórek w motywie piłkarskim dla Johnny'ego Cage'a, Liu Kanga i Kung Lao i na koniec zawartość paczki "Kold War" pozwalającą zmienić wygląd Sub-Zero, Sonyi Blade, Kano oraz Skorpiona.

Jeżeli chcieliście zagrać jako Goro, a nie byliście jednymi ze szczęśliwców posiadających pre-order, to teraz macie szansę to nadrobić. Ten brutalny książe Shokan również zostanie wliczony do darmowej zawartości którą otrzymacie razem z najnowszym zestawem bohaterów.

Źródło: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/01/11/kombat-pack-2-buyers-receive-bonus-mortal-kombat-x-dlc-for-free.aspx?utm_content=bufferd1787&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffero oraz Skorpiona.

Jeżeli chcieliście zagrać jako Goro, a nie byliście jednymi ze szczęśliwców posiadających pre-order, to teraz macie szansę to nadrobić. Ten brutalny książe Shokan również zostanie wliczony do darmowej zawartości którą otrzymacie razem z najnowszym zestawem bohaterów.

Źródło: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/01/11/kombat-pack-2-buyers-receive-bonus-mortal-kombat-x-dlc-for-free.aspx?utm_content=bufferd1787&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Edytowane przez keczu78

Opublikowano

leatherface - ok

triborg - swietnie

bo - katastrofa

alien - zawod

Opublikowano

IMHO wszyscy się okej prezentują, a Borajczo beka wnusiu, ale przynajmniej jest w duchu swojej postaci (że się tak chujowo wyrażę).

Liczę na zabójcze piardy.

Opublikowano

Mam pytanko do grających czy opłaca się kombat pack brać bo cena z kosmosu a jeżeli nie to czy opłaca się którąś z postaci brać oddzielnie? Mnie zainteresował predator jako fan chcę w przyszłości zrobić pojedynek alien vs predator. 

Opublikowano
  • Autor

Kiedyś dali Jasona za połowę ceny i wtedy się opłacało. Nie wiem, może w międzyczasie zaniżali okresowo ceny innych postaci. Nie gram już od dawna i nie śledzę. Jednak jesli zależy Ci tylko na tej postaci to myśle, że warto.

Opublikowano

ja kiedys predatora bralem w znizce

ogolnie na pewno nie oplaca sie brac kombat packa bo cena jest chora bo zawiera on procz 4 postaci tez pakiety strojow, ktore podbijaja jego cene, a prawdzie powiedziawszy chyba nikomu nie sa potrzebne

Opublikowano

czyli predatora wezmę a jeszcze jakaś postać z tego fajna? Jason mnie nie przekonuje w końcu co on poza wymachiwaniem nożem potrafi :D?

Opublikowano

Dziwna logika, to tak jakbyś powiedział, że 'co umie Scorpion poza wyrzucaniem linki?'

Pooglądaj jakieś gameplaye Jasonem, to zobaczysz co potrafi.

Opublikowano

szkoda, ze gierki wczesniej nie miales, zawsze WB mialo zasade ze w momencie debiutu postaci z dlc byla ona przez tydzien grywalna w living towers wiec bez kupowania mozna bylo sprawdzic, mam nadzieje, ze ta zasade zostawia przy KP2