Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

NetherRealm pracuje nad nowym kodem sieciowym na konsolach.

Cytat

Deweloperzy z NetherRealm ogłosili, że pracują nad nowym, ulepszonym kodem sieciowym bijatyki Mortal Kombat X na PlayStation 4 i Xbox One.

We wtorek rozpoczną się testy usprawnionego systemu - do bety będzie można zapisać się na oficjalnej stronie.

Jednym z większych kłopotów Mortal Kombat X jest niestabilna rozgrywka sieciowa. Gracze często narzekają na odczuwalne lagi i inne problemy. Nowy kod sieciowy ma sprawić, że potyczki online będą wyglądać niemal identycznie jak starcia offline.

Niestety, najprawdopodobniej PC nie otrzyma ulepszenia w tym samym czasie, co wersje konsolowe. Za konwersję na komputery odpowiada inne studio.

http://www.eurogamer.pl/articles/2016-01-16-netherrealm-pracuje-nad-nowym-kodem-sieciowym-dla-mortal-kombat-x

Opublikowano

przechodza na GGPO czyli kod ktory z powodzeniem bardzo czesto capcom wykorzystuje w swoich bijatykach

Opublikowano

Jak nie później, jeżeli KP2 się sprzeda to pewnie będzie trzeci.

Opublikowano

moze i nawet bedzie trzeci xDD tym bardziej ze zmieniaja kod sieciowy, dotychczas takie zmiany byly zazwyczaj zarezerowane do nowych czesci bijatyk, a tutaj gruntowna przebudowa i to prawie rok po premierze, widac ze na bank nie chca jeszcze usmiercac tej odslony

Opublikowano

A może będzie Mortal Kombat XXL? ;)

Opublikowano

Przeszedłem samouczek wczoraj i męczyłem się jak na poziomie hard w niektórych grach. Uruchomiłem potem grę sieciową i zostałem zmasakrowany przez dwóch rywali. Chyba zacznę o nauki w singlu:) i multi z ziomkami

Opublikowano
  • Autor

PC jest w ogóle od początku olewany przez tą firmę zwalającą winę na podwykonawców tak więc polecam na przyszłosć ignorowanie komputerowych konwersji ich gier. Netplay w MK9, Injustice i MKX to już tradycyjnie dno i 2 metry mułu.

Opublikowano
  W dniu 20.01.2016 o 14:13, Tiny napisał(a):

No jednak byliśmy w błędzie.

O fuck, no to biere jak tylko wyjdzie i trza szybko opchnąć zwykłą wersję.

Ficuś, na samym końcu spełnia się Twoje (i nie tylko) marzenie i widzimy nową arenkę, czyli nową wersję The Pit :cool:

Może będzie ich więcej.

Opublikowano

Kurde ale Warner rucha graczy stricte PC'towych. Żeby nie było to nie CW sam jestem i blacharzem i konsolowym graczem.  W tamtym roku wydali s(pipi)e porty mortala czy batmana. PAtcha do batmana kolejnego nie wydali bo pracują nad season passem. A mortala nie wydadzą z polepszonym kodem sieciowym i kombat pack 2. Ciekawe co im gracze PC'towi zrobili?

Opublikowano

bardziej czego nie zrobili, nie kupili ich gierek to maja wyyebane :P

zeby nie bylo tez te rozwiazanie potepiam 

Opublikowano

szkoda ze tylko 1 plansza :(

Opublikowano

Dali by wiecej mapek, na to wlasnie liczylem w nadchodzacych DLC.

Opublikowano

Ten Mortal XL ma premierę 4 marca. Kurde, myślałem że cena nie będzie przekraczała 150 zeta. Ale są dodatki. To chyba już zaczekam na pełne wydanie. 

• 2 tygodnie później...