Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

A to na forum juz nie ma dyskusji tylko sie wrzuca jakies linki? Sory nie bylo mnie dawno.

Opublikowano
  • Autor

A z kim i o czym tu dyskutować? Chcę dyskusji to wchodzę na testyourmight albo shoryuken.

Opublikowano
  • Autor

A więc fatale są po to, żeby na turniejach/po n-tym pojedynku w sieci, wykańczać przeciwnika zwykłym punchem, ew. efektownym brutalem.

Opublikowano

Ja właśnie kupiłem podstawkę bo już mi się nie chce czekać na nowe wydanie. Ile jest zawodników na starcie?

Opublikowano
  • Autor

24 (Shinnok dostępny dopiero po przejsciu story). Goro był w Preorderze, można go dokupić.

Opublikowano

22 + shinnok za przejscie story + goro dla day one edition (wiec jak masz uzywke to raczej bez niego) + 4 z kombat pack one + 4 z kombat pack two 

Opublikowano
  • Autor

Podstawowy skład bez postaci z KP...(odejmij Goro)

article_post_width_MK.JPG

Opublikowano
  W dniu 12.02.2016 o 21:51, Ficuś napisał(a):

22 + shinnok za przejscie story + goro dla day one edition (wiec jak masz uzywke to raczej bez niego) + 4 z kombat pack one + 4 z kombat pack two 

Kupiłem nówkę. Goro powinien być dostępny do pobrania? 

Ile wychodzi łącznie za dwa pakiety Kombat?

Opublikowano

drogo - teraz pierwszy kosztuje 42zl, a preorder na drugiego 84zl

jak juz chciales miec full zestaw wojownikow to oplacalo sie poczekac te tyg i brac z poczatkiem marca wersje xl

co do goro nie mam pojecia, wczesniej byla nalepka na pudelku, ze w srodku kodzik, teraz nie wiem jak jest

Opublikowano

Ale mi się bardziej okładka podoba w podstawce a nie zależy mi teraz aż tak mocno na nowych zawodnikach. Poczekam jak walną promocję na dodatki w Plusie. 

Opublikowano

Bedzie mozliwosc upgrade podstawowej wersji do xl przez psn? Czy trzeba oddzielnie kombat packi kupic?

Opublikowano

Pakiet XL oddzielnie jest w cenie. Dlatego poczekam aż stanieje. Pewnie dadzą taniej w letniej promocji albo w wielkanocnej. 

Opublikowano
  W dniu 14.02.2016 o 21:08, Nemesis napisał(a):

Ale mi się bardziej okładka podoba w podstawce a nie zależy mi teraz aż tak mocno na nowych zawodnikach.

Co ja czytam...
Opublikowano

No pisze jak jest i tyle. Kombat packi kupie pozniej a po premierze kompletnego wydania ich cena na pewno troche zejdzie w dol.

Scorpionem najlepiej grac w wariancie Hellfire?

Edytowane przez Nemesis

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od 1 marca już oficjalnie nowy kod sieciowy w MKX:) Wyrobili się;)

Opublikowano
  W dniu 14.02.2016 o 21:08, Nemesis napisał(a):

Ale mi się bardziej okładka podoba w podstawce a nie zależy mi teraz aż tak mocno na nowych zawodnikach. Poczekam jak walną promocję na dodatki w Plusie. 

Wow.

Opublikowano

dzis wyszedl patch rozszerzajacy gre do wersji XL czyli sa juz w kodzie gry 4 postacie z przyszlego kombat packa, aktywny jest juz nowy kod sieciowy, jest nowa arena i cos znowu grzebali przy balansie

nowy kod sieciowy dzis rewelka, walki online praktycznie jak offline

Opublikowano

Czy ktoś z Was widział już "fizycznie" pudełka z grą na półkach stacjonarnych sklepów? Mam rzecz ciemna na myśli wersję XL.