Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis wyszedl patch rozszerzajacy gre do wersji XL czyli sa juz w kodzie gry 4 postacie z przyszlego kombat packa, aktywny jest juz nowy kod sieciowy, jest nowa arena i cos znowu grzebali przy balansie

nowy kod sieciowy dzis rewelka, walki online praktycznie jak offline

No właśnie dziś rano wyskoczyło, że aktualka jest dla MKX. To fajnie, sprawdzę sobie jutro jak śmiga online teraz. Chociaż wcześniej też problemów nie miałem i śmigało płynnie. 

Opublikowano (edytowane)

Właśnie rozfoliowałem swoją kopię i niespodzianka - płyta ma nadruk MK XL, i nie ma żadnych kodów z wyjątkiem skinów cosplay pack. Duży plus dla wydawcy za taki ruch.

Dzięki Ci dobry człowieku za tą dobrą nowinę...

Edytowane przez Kris77
Opublikowano

patch ci nie odblokowuje przeciez 4 postaci z kombat pack2 i 4 postaci z kombat pack1 ani wszystkich platnych kostiumow jakie dotychczas wyszly

Opublikowano

Na płycie z grą. Mija trochę czasu zanim wszystkie postaci i tryby się zainstalują. Podobno to nie jest automatyczny DL tylko wszystko idzie z płyty. Aha...Jest tez 2,cosGB patch na dzień dobry.

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Panowie, rozumiem że ten exploit ze skinami z wersji mobilnej na ps4 już załatany ? Jest jakiś inny łatwy/szybki sposób na odblokowanie tych skinów czy trzeba ściągać MKX mobile version :) ?

Edytowane przez leon83
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka,

czy ktoś może wie, czy istnieje możliwość odkrycia upiornych strojów (np Kitana) ale tylko w trybie offline?

będę wdzięczny za odp

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

W głowie się kręci od ilości kontentu w tej grze, ogromna krypta, żyjące wieże, frakcje, nie trzeba na online w ogóle wbijać, by spędzić z tytułem dziesiątki godzin. Jak nigdy nie byłem fanem mortala (super otoczka, ale słaby system walki), tak w X(L) się zakochałem, a sama walka mega miodna, trzeba będzie jakiś kanapowy turniej z karnymi kolejkami urządzić :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Puchary mogą być lekko zbugowane więc walcz dalej. Poza tym jak ktos Ci rage-quitował to też się nie liczy chociaż jest podliczone w walkach. Nie pamiętam jak to do końca było bo już dawno temu platynę machnąłem ale też miałem z tym małe problemy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy istnieja jakies porady dla graczy zaczynajacych swoja przygody z MK i bijatykami wlasnie? chodzi mi  ojakieś kompedium wiedzy gdzie zanleść bedzie można najważniejsze terminy itd

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...