Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gram w Mortala X, bawię się w kryptę. W poprzedniej części tak łatwo "czyściło" się planszę ze wszystkich znajdźków, a tu sporo łażenia i kombinowania. Później odblokowuje się jakieś ułatwienie, które wskaże mi na mapie brakujące nagrody? :)

No i odblokowałem pomnik gdzie można postawić kasę i wygrać nagrodę. Co jeśli u niego odblokuję wszystko? Nie będę musiał łazić po korytarzach, czy w końcu nic nie będę wygrywał? Na każde postawienie kasy (z 5 razy), odblokowałem 5 rzeczy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Całkiem fajny ten tryb fabularny w Mortal Kombat X, sporo lepszy niż w poprzedniej odsłonie. Idealny dla takiego ślepego pianisty w bijatykach jak ja. 

Przyssało mnie na ponad dwie godziny. 

Edytowane przez Ukukuki
  • 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Kontynuują tradycję zapoczątkowaną przy pierwszym trailerze MKX

Choć przy 11 jeszcze bardziej to wali po uszach :bad:

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Niech tylko wy(pipi)ią te 3 style walki dla każdej postaci i przywrócą w zamian szerszy roster fajterów, a będzie :obama:.

W X jakoś mi to wybitnie nie podeszło i koniec końców grałem dużo mniej niż w 9.

Opublikowano
31 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Shaolin Monks

Najlepszy MK, szkoda tylko, że Skorpion i Sub-Zero mieli po trzy fatale, a nie tak jak podstawowi po 9.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Idea mkx na sterydach, grafa fajna ale animacja to dalej wizytowka tego studia, no i ed od lat nie umie w nowe postaci, ten piaskowy fatalny

Cos malo slotow na postaci, pewnie juz 2 lub 3 sezony dlc obmyslone i pierdylion platnych gadzetow do wygladu