Mastachi 75 Opublikowano 23 stycznia 2019 Opublikowano 23 stycznia 2019 Shaolin Monks to jeden z lepszych mortali. Ten co-op, ukryte postacie, kupa fatali. Miód był Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 23 stycznia 2019 Opublikowano 23 stycznia 2019 Jak zobaczyłem Kung Lao i Liu Kanga jak ich zamykają w klatce w trailerze to od razu o tym pomyślałem, jeśli to ten "subtle tease" to będzie dobrze. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 24 stycznia 2019 Opublikowano 24 stycznia 2019 Jakiś remaster Shaolin Monks z podciągniętą grafiką Ale by było fajnie Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 Nowe fakty odnośnie MK11 zostaną ujawnione na jakiejś imprezie M$ 5 lutego: Cytat And that’s just the start! We’ve got reveals and new info to share on Mortal Kombat 11, The Division 2, Sea of Thieves, Astroneer, Journey to the Savage Planet, Jump Force, Metro Exodus, and of course, Xbox Game Pass and bunch of news under lock and key so be sure to tune in on Tuesday, February 5. Źródło: https://news.xbox.com/en-us/2019/01/29/inside-xbox-new-episode-2019/ Wiem, że w 2019 nikt nie gra w Polsce i na forum w bijatyki ale ja będę grał w nowego Mortala. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 18 minut temu, devilbot napisał: Wiem, że w 2019 nikt nie gra w Polsce i na forum w bijatyki ale ja będę grał w nowego Mortala. Panie, co pan? W MK9 nabiłem lekko z 200h, w X ponad 80h, bo jakoś mniej mi siadło, ale na 11 napalam się jak szczerbaty na suchary 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Na jakimś evencie w brazyili pokazali Kano z exclusywnym skinem na brazylie (coś jak skin Skarlet na rosję): 3 2 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Petycję o Shaggy'iego w MK11 podpisało już ponad 100k ludzi Pomyśleć, że zaczęło się od śmieszkowych przeróbek z Dragon Balla rok temu 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 (edytowane) Niech tylko nie przesadzą z ilością guest characterów w dlc bo gram teraz mk xl i widzę że trochę odlecieli. Tego gówna z shaggym nie znałem, ależ ten internet jest (pipi)owy. Edytowane 2 lutego 2019 przez devilbot 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 lutego 2019 Autor Opublikowano 2 lutego 2019 Z horrorów ktoś im jeszcze został? Mike Myers z Halloween, może gremliny, może Michael Jackson... Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Laleczka Chucky. Ja nic nie mam do tych postaci ale jednak lepiej w ich miejsce jakieś postacie z Mortala wrzucić. Bo widzę wybór postaci do DLC był średni. Dali oprócz guestów npBo Rai Cho który jest nieciekawy, a jeszcze w story się pojawia. Co prawda postacie które debiutowały w mortalach 3D są biedne bo jak wiadomo nie wymyślał ich Tobias ale są tam imo lepsze "twarze" niż bo rai cho które bym zobaczył jak np: Hsu Hao: Havik: Frost: Nitara: Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 lutego 2019 Autor Opublikowano 2 lutego 2019 To już lepszy był Bo Rai Cho 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Wszystkie są straszne z tej ery to fakt. Najlepszego już eksploatują czyli Kenshi, a o reszcie nie chcą pamiętać. Za to te z MK4 całkiem niezłe bo jeszcze Tobias je stworzył i wsadzają je gdzie się da do dzisiaj czyli: Tanya, Fujin, Shinook, Quan Chi. W ogóle kto to jest ten Ed Boon? Ostatnio edukowałem się z mortala i całe lore: Outworld, Netherlerm, wszystkie klasyczne postacie stworzył Tobias (potem odszedł i zrobił Tao Feng Fist of Lotus ) 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Bo Raj Czo, pier,dzenie, rzyganie i spalanie bonka w fatalu Cytuj
Gość Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 14 godzin temu, devilbot napisał: W ogóle kto to jest ten Ed Boon? Ostatnio edukowałem się z mortala i całe lore: Outworld, Netherlerm, wszystkie klasyczne postacie stworzył Tobias (potem odszedł i zrobił Tao Feng Fist of Lotus ) Sam zauważyłeś ile "dobroci" wydał kiedy rozstał się z Boonem. Trochę to przypomina team z IDS, gdzie Romero zajmował się otoczką, ale jak przyszło co do czego, to gier specjalnie sam nie umiał projektować. Obaj mieli ten jeden pomysł i gościa obok, który wiedział jak to zrobić tak, żeby banglało. Dodajmy, że nie były to raczej specjalnie odkrywcze rzeczy, a historie o turnieju i kosmitach, gdzie języczkiem u wagi była niespotykana wcześniej brutalność. Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 Nienawidzę ostatniej części MK za tych predatorów, jasonów i innych takich. Na taką okazję powinni konstruować crossovery jak ten z DC, a nie wrzucać je do "głównej" gry. Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 4 godziny temu, ciwa22 napisał: Nienawidzę ostatniej części MK za tych predatorów, jasonów i innych takich. Na taką okazję powinni konstruować crossovery jak ten z DC, a nie wrzucać je do "głównej" gry. Przecież nie wrzucali ich do głównej gry, tylko dali jako DLC. Nie musisz go kupować. 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 Ja musiałem bo kupiłem MK XL i te postacie już są i nie mogę ich usunąć. W sumie co w tym dziwnego, że fani Mortala chcą w DLC postaci z Mortal Kombat. Guest charactery są spoko ale bez przesady. 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 3 lutego 2019 Autor Opublikowano 3 lutego 2019 (edytowane) No jak mam wybierać między Jasonem i Predatorem a jakimś potworkiem designerskim typu Hsu Hao czy inny Fujin to wolę horrory/scifi Edytowane 3 lutego 2019 przez ornit 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 O jezu, jedna z najgorszych designersko postaci, będąca po części kopią Kano On to pasuje do kupy zwanej Mortal Kombat Special Forces a nie do Mortala XI. Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 Hsu Hao > Predator. Taka prawda. 2 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 3 lutego 2019 Autor Opublikowano 3 lutego 2019 Boon powinien wydać Mortala z samymi ninja. A wy to też zauważyliście, że oni mają mongolskie rysy twarzy? Co ten Boon to ja nie... 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 3 lutego 2019 Opublikowano 3 lutego 2019 (edytowane) 11 minut temu, ornit napisał: A wy to też zauważyliście, że oni mają mongolskie rysy twarzy? Nie znasz lore Hsu Hao? Cytat Hsu Hao is a Chinese operative and national of Mongol descent (his MK Koffin Klue in the Krypt called him Mongolian Warrior, as well as being confirmed by Ed Boon himself on Hsu Hao's bio video). The name Hsu Hao is Chinese-inspired rather than Mongolian but, being from Mainland China where pinyin dominates transliterations, the Hsu in his name would have been written as Xu. Edytowane 3 lutego 2019 przez devilbot Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 3 lutego 2019 Autor Opublikowano 3 lutego 2019 Hsu Hao to nie ninja. Chodziło mi o Scorpiony, Suby i inne typki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi