Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Czyli fabuła znów będzie kręcić się wokół tych wszystkich, fchooi randomowych, nowych postaci z MKX :nosacz2:

Ale motyw z multiwersum ciekawy

2:25 - Ermac? Git, jeszcze Noob Saibota poproszę :sapek: 

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
W dniu 3.03.2019 o 16:18, devilbot napisał:

Odmłodzili Sonyę:

01_sonya02.jpg

Jeszcze trochę i Mortal Kombat 11 stanie się tak odważny, że być może odsłonią ramię jakiejś żeńskiej postaci. 

Bieda z ryja :/ Kobiece buzie w najnowszych MK są słabe. 

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

W DoA to w drugą stronę. 90% jak panienki wyjęte z chińskich bajek :lapka:

Opublikowano

UE3 a i tak pod względem grafiki i reszty gra zapowiada się dużo lepiej niż reszta nowych bijatyk razem wziętych.

Hype jest na maxa. Jak wersja PCtowa da radę to kupuję od razu po premierze. :)

Opublikowano

Cassie nawet wyładniała, za to Kano z tym januszowym wąsem :dynia:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Wąsacza ma przeca bardzo spoko z tymi bokobrodami. 

Wkórwia mnie ten dron nad Cassie.

Póki co chłopy z gołymi klatami a baby szczelnie okryte aż po samą szyję, poprawność i promowanie silnych nie emanujących seksem kobiet wjechała developerom zbyt mocno.

Opublikowano

Chyba wzorowali się tworząc Kano na Austin Aries :D

Cassie ma spoko fatal ale Kano to najsłabszy IMO do tej pory z pokazanych.

Opublikowano
4 godziny temu, Masorz napisał:

(....)

Wkórwia mnie ten dron nad Cassie.

Póki co chłopy z gołymi klatami a baby szczelnie okryte aż po samą szyję, poprawność i promowanie silnych nie emanujących seksem kobiet wjechała developerom zbyt mocno.

Panna Briggs również sporo zasłania.

us3lSgT.jpg

Opublikowano

Na szczęście będą skiny alternatywne bez zbroi:

maxresdefault.jpg

A może nie?

Opublikowano

No beda, dla facetow. Cassie to powinni jeszcze hełm master chiefa dac bo za duzo skory widac.

Opublikowano

Jak chcecie dupy i cycki poogladac to polecam Soulcalibur albo DoA.

Opublikowano
  • Autor

Nie od dziś wiadomo, że na DoA się patrzy a w MK się gra ;)

Edytowane przez ornit

Opublikowano
W dniu 7.03.2019 o 21:55, Frantik napisał:

To jakaś nowa moda z tymi zbrojami? :mog:

Ale przecież w MKX przedstawicielki Earthrealm nie świeciły golizną. Co innego laski z Outworld i Edenii.

Opublikowano
  • Autor

secret.png

25 lat temu w Secret Service Martinez przewidział przyszłość:kaz:

Opublikowano
6 minut temu, wodny1988 napisał:

Ale przecież w MKX przedstawicielki Earthrealm nie świeciły golizną. Co innego laski z Outworld i Edenii.

Jak widać w tych dwóch krainach również zapanowała poprawność polityczna.

Opublikowano
2 minuty temu, Masorz napisał:

Jak widać w tych dwóch krainach również zapanowała poprawność polityczna.

W Outworld to nawet szariat:

DxIu2_9XcAE3tDn.jpg

Opublikowano
  • Autor

A ja się z tego cieszę bo zawsze kiedy grałem w MK i mama weszła do pokoju widząc te wszystkie półnagie Mileny i Kitany to dziwnie się uśmiechała. Pewnie myślała, że w końcu w wieku 35 lat dojrzewam.

Opublikowano

Biedna D'Vorah - w 11 części rozebrała się do rosołu a i tak nikt o niej nie pisze/mówi. :(

Opublikowano

Ona nie jest kobietą tylko jakimś insektoidem i ma na sobie coś w rodzaju chitynowego pancerza. 

Następny.

Opublikowano
8 godzin temu, Shen napisał:

Jak chcecie dupy i cycki poogladac to polecam Soulcalibur albo DoA.

Co za durna odpowiedź. Równie dobrze można powiedzieć że jak chcesz pooglądać kobiety w burkach, polecam zostawić gierki i wyjechać do arabii saudyjskiej.

Opublikowano

Defaultowo postacie mają stroje pro lewackie, pół biedy, że można coś w klimatach starych części sobie odblokować. Cassie z ryja wygląda jak zniewieściały 17latek. Jest bardziej męska od Tidusa z FFX.

Edytowane przez Plugawy