Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 2 minuty temu, MaiorZero napisał: Właśnie tak myślałem, że ten advanced tutorial jest dla pro Poczekaj do kolejnych, niektóre rzeczy są pogięte do wklepania 3 minuty temu, MaiorZero napisał: właszcza w graniu z ludźmi trzeba się dostosować i to jest fajne. W takim razie muszę się skupić na dopracowaniu podstaw a nie tych zaawansowanych technik. Standard w bitkach - opanować podstawy zanim przejdziesz na wyższy level. Ale granie na poziomie turniejowym wymaga już naprawdę konkretnych reakcji i podejmowania decyzji w ćwierć sekundy. 4 minuty temu, MaiorZero napisał: Kim głównie gracie? Na razie najlepiej odnajduję się Scorpionem, Cassie, Sonyą i Frost. Fabułka wczoraj pękła, teraz czas na trening poszczególnych łebków - 3/4 składu jeszcze w ogóle nie ruszyłem, więc jest duża szansa, że ktoś jeszcze podpasuje do mojego stylu gry. Za wcześnie, by wyrokować Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Kung Lao, Noob, Liu Kang. Dziś też przysiądę do tutoriali, bo obecnie najbardziej praktykuję spamowanie specjalami i liczenie, że przeciwnik nie ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja nawet sobie puszczę basic tutorial jeszcze raz xd. Ten gościu fajnie tłumaczy. A sam tryb story bardzo fajny. Bawiłem się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 237 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Bzduras napisał: Poczekaj do kolejnych, niektóre rzeczy są pogięte do wklepania Żeby tylko, nawet w demostracji nie zobaczysz bo ai ktore ma ci pokazać jak coś ma wejść w demonstracji samo nie potrafi wykonać zadania xd Np. W treningu kombo z opoznieniami. AI robi juggle startera a potem nie trafia punchem i wali w powietrze jak przeciwnik lezy na ziemi. Świetna demonstracja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Najlepsze pod tym względem są kombinacje po chwycie u Jaxa. Nadal nie rozumiem o co chodzi z timingiem ale zaliczyłem mashując na różne sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
viqorq 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jako, że grywam Baraką póki co główne to odpowiem na tam pytanie zadane wyżej - ten sztandar daje delikatny buff do dmg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Observer napisał: Żeby tylko, nawet w demostracji nie zobaczysz bo ai ktore ma ci pokazać jak coś ma wejść w demonstracji samo nie potrafi wykonać zadania xd Np. W treningu kombo z opoznieniami. AI robi juggle startera a potem nie trafia punchem i wali w powietrze jak przeciwnik lezy na ziemi. Świetna demonstracja. Też miałem chwilowy problem z tymi piąchami. Prócz tego jeszcze było takie zadanie, że trzeba było trafić niskim kopem. Problem był taki, że postać nie miała odpowiedniego zasięgu. Nawet AI sobie nie dawało rady. 23 godziny temu, Frantik napisał: kek xd Ktoś rozkminił jak działa wykuwanie przedmiotów w Krypcie? Zauważyłem, że czasem dropią schematy czy tam receptury, ale nie znalazłem miejsca, w których można by je podejrzeć. A wątpię, że to wyświetla się jednorazowo do zapamiętywania I co w sumie robi ten sztandar Baraki pod jednym z ruchów specjalnych? Ni to buff, ni podręczny przedmiot do (pipi)nięcia adwersarza, chyba W galerii / kolekcji są do podejrzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 No ale teraz nie poprawią tutoriala bo ważniejszy jest damage control i dawanie darmowej waluty xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) (pipi)a! Servery padły i nie mogę grać! Od czasu kiedy dzisiaj wróciłem z roboty zrobiłem ok 30 wież. A teraz dupa! PS Wiecie, że kiedy "gracie" jako AI i przeciwnik zrobi Wam Mercy na koniec walki wtedy przejmujecie kontrolę nad postacią ? Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 237 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Właśnie gra rozłączyła się z serwerem, więc może wprowadzają patcha... no ale (pipi)a, siadasz wieczorem do gry bo masz godzinę wolnego i sobie nie pograsz bo musi być always online. Wielkie pozdro dla dzbanów co wierzą w przyszłość gier w formie streamingu gier gdzie takie sytuacje będą normalne. Jeszcze robiłem wieżę gdzie było do zdobycia brutality Kano, byłem na ostatniej z serii i pewnie (pipi) już z moją nagrodą. Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Observer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jestem trochę przytłoczony tymi wieżami i kryptą. Czym teraz się zająć po zrobieniu story i tutoriali? Rankingami? Wieżami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Czerpaniem funu z grania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 237 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Jest i patch, własnie pobieram - 372 mega. Reduce AI difficulty Increased Kurrency rewards in Towers of Time Thank you gift (500,000 Koins, 500 Hearts, 1,000 Soul Fragments and 1,000 Time Krystals) Character tuning to reduce difficulty in Towers of Time Reduce AI health to reduce difficulty in Towers of Time Mi już chyba skrzynek w krypcie nie starczy żeby ten hajs wydać Szkoda że jakiegoś kantoru nie ma żeby koiny na serca/dusze wymienić. Edit. nagrody za wieże wzrosły o jedyne 25% więc nie sądzę że komukolwiek to zrobi różnice jak zamiast 5000 dostaniesz 6250 Edit2. bonusowe 500k koinów i reszta jest do odebrania w zakładce powiadomienia w karcie walki. Przy okazji jak ktoś tam nie był wcześniej to sporo nagród za przejście fabuły czeka Edit 3. w wybranych wieżach czasu można zmieniać poziom trudności Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jak brakuje skrzynek w krypcie to używając mechanizmu Kroniki możesz kupić nowe. Możesz też złożyć datek na ołtarzu w zamian za różne dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 237 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 3 godziny temu, ornit napisał: Jak brakuje skrzynek w krypcie to używając mechanizmu Kroniki możesz kupić nowe. Możesz też złożyć datek na ołtarzu w zamian za różne dobra. Tak ale z tego co czytalem po resecie w skrzynkach sa tylko przedmioty jednorazowe, tak wiec na razie tego nie uzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Przecież resetujesz już otwarte skrzynie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 237 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Przecież wiem, mowie o tym ze po te jednorazowe nie chce sie nawet do krypty schodzic, licza sie dla mnie tylko akcesoria dla postaci, fatale i najwazniejsze - brutality. A ich od pewnego momentu za koinsy juz nie kupisz jak już otworzysz wszystkie skrzynki, tylko za serca i dusze, wiec reset nic tu nie da. Kantor wymiany koinsow na serca by dal. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Poprawili grę. Cooldowny consumables są szybsze, dragon challange mają większy sens bo się dostaje 1000 a nie 100 koins, jestem w stanie wreszcie przejść Towers of Time samemu, za fatality i brutalisty dostaje się więcej hearts a za AI battle wreszcie dostaje się skórki. Można grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Gdzie zmienia się poziom trudności w wieżach czasu, bo jestem ślepy Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 237 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 2 godziny temu, piotrekoka napisał: Gdzie zmienia się poziom trudności w wieżach czasu, bo jestem ślepy Jesli dana wieża daje taką możliwość to wyskoczy Ci to na środku ekranu po jej wyborze. Ja wczoraj trafilem takie 2 na 10 w ktore gralem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Na PC właśnie wyszedł najnowszy patch. Póki co same pozytywne wrażenia. Na moim komputerze kupionym 3 lata temu gra śmiga, że aż miło. Nawet w krypcie nie mam problemów. Czas na kupno pada bo granie na klawiaturze to katorga. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jeszcze pytanie co do ustawień. Jak macie ustawiony input time? Ja mam na long. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) https://testyourmight.com/threads/theres-an-impaled-heads-exploit-in-the-krypt-but-be-warned.69677/ Ja skorzystałem. Najwyżej mnie zbanują Dopiero teraz dzięki odpowiednim znacznikom dostrzegłem ile małp gra na Ps4 w mordobicia po wifi Na Team Spooky pierwsze amerykańskie turnieje w MK11. Można podejrzeć patenty! Sam uczę się grać Kano. Na razie wszyscy mnie biją ale to taka postać, że żal mi ją zmieniać choć czasem palec świerzbi żeby wybrać Nooba Później wezmę się za Kabala i Jaxa "Woke" Briggsa Edytowane 1 Maja 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Też mnie pokorciło, żeby skorzystać z tego exploita. Trochę mam wyrzuty, bo w sumie prędzej czy później i tak samo by to wpadło. Ogólnie sprawdziłem i tym sposobem można było otworzyć każde drzwi w krypcie. Nie tylko te główki za 50 Fatalities na każdej z postaci. Jeśli chodzi o patcha, to jak dla mnie teraz sporo tej kasy już wypada. Ten Maximilian Dood dobrze gada. Tylko za bardzo go ciśnie, żeby odblokować wszystko już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Pojawił się patch, który naprawił glitcha w krypcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi