Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chyba dali jakiś stealth nerf dzisiaj bo głowy za wykończenia wpadały dzisiaj jedna za drugą więc być może zmienili wymagania i nie trzeba już wykańczać jednej postaci 50-cioma fatalami. Tak samo jak z time towers dla postaci. Wczoraj miałem wymagane 100 krushing blows, dziś już tylko 25...

Co do sceny turniejowej i wariantów postaci...Zauważyłem, że Amerykanie dodają dodatkowe wariacje ustawione w "abilities" w zakładce "presets". Każda z nich została stworzona przez NRS i ma swoją nazwę. Też sobie teraz zacząłem dodawać je wszystkie skoro są "ważne" na turniejach.

"better than nothing"

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Też macie ostatnio jakąś plagę desynców i disconnectów w online po ostatnim ciosie, jak już macie wygrać?

Zastanawiam się, czy to aby ludzie świadomie się nie rozłączają:philosoraptor:

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Frantik napisał:

Też macie ostatnio jakąś plagę desynców i disconnectów w online po ostatnim ciosie, jak już macie wygrać?

Zastanawiam się, czy to aby ludzie świadomie się nie rozłączają:philosoraptor:

Jak się rozłączają to jest quitality i zalicza Ci wygraną. Ale desynki są, zwłaszcza z ludźmi grającymi po wifi.

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Na Ps4 wciskasz L2 a potem przesuwasz menu na notifications. Jak nie masz to znaczy, że pewnie się spóźniłeś bo znerfowali wymagania dotyczące wyzwań jak i samych wież.

Gość yaczes
Opublikowano

chuopcy - pilne.

Czy wersja cyfrowa na switcha ma napisy PL?

Opublikowano

Trochę spóźniona, ale dzięki temu aktualna recenzja od Angry Joe.
Ostatni MK, w którego grałem to ten na PS3, więc trochę czasu minęło i chyba sobie sprawię tę odsłonę, bo wygląda fantastycznie i ma tony zawartości dla samotników.

• Plusik 1
Opublikowano
5 godzin temu, Kolos28 napisał:

@Wredny

Kupuj śmiało.
Dla mnie jedenastka jest na tyle świetna, że ciągle po głowie chodzi mi aby dokupić wersję na Switcha emoji4.png

Jeszcze jakby konta można było połączyć, żeby nie grindować 2x :)

Opublikowano

Poleci ktoś jakieś forum z combosami dla postaci w MKX? Pograłbym trochę online, ale nie chcę mashować przycisków. Które postacie są najłatwiejsze do ogarnięcia dla osoby, która nie gra w bijatyki?