Drantzell 45 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Godzinę temu, devilbot napisał: Shank sung kozak szkoda że nie dostaniemy przez niego raina, reptila, ermaca i smoka. W X-Rayu ma też Sub-Zero i Scorpiona, a oni sa w grze. Gostek chyba na tylko pojedyncze ruchy. Myślałem że się będzie mógł zmieniać całkowicie. Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Ale ten Shang mnie robi, jako, że jest wzorowany na Carym z filmu. Piękna sprawa. Edytowane 1 Czerwca 2019 przez ciwa22 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Nawet cytatami z filmu ciągle rzuca. W grze jest z reszta masa ester eggow z filmu. Jak np. wiaderko z elementem życia, którym Liu Kang załatwił w filmie Sub-Zero. Dobra gra. Cały czas odkrywam. A Shang chyba będzie mógł utrzymać tą przemianę. Przynajmnjej w raina sie zmienil nandluzej. Pewnie to beda jego skille do customizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Spawn Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 hmm Ash jednak będzie? Albo Bruce trollował albo dopiero niedawno się dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Ale tego Kintaro to by mogli dać Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Mam pytanie odnośnie końcówki singla: Spoiler Jak wyjaśnić tę zdzirę Kronikę grając Bogiem Liu Kangiem? Dochodzę do drugiej fazy, golę jej zaledwie pół paska, a potem ona mnie zawsze dojeżdża Jest jakiś patent na nią? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zmniejsz poziom trudności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zmniejsz poziom trudności.Chyba będę musiał. Trochę jednak słabo to wyważyli. Całą grę przeszedłem niemal jedną ręką, a na sam koniec taki skok Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ogarnij jakieś 2-hit combo z małym klatkażem na startup i spamuj do porzygu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Podbródkowe, bloki gdy zaczyna spamować swoimi atakami i flying kick, żeby zmniejszyć dystans w odpowiednim momencie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Świeże profilowe na oficjalnym fanpejdżu MK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 no, ja już nieco inaczej patrzę na szang tsunga kiedy mówi finish him 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 238 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 32 minuty temu, gekon napisał: no, ja już nieco inaczej patrzę na szang tsunga kiedy mówi finish him "Your hole is mine" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Wjechał dziś Shang i rankedy w online. Ten pierwszy to kocur Nigdy w MK specjalnie nie lubiłem nim grać, ale tu czuję, że chce mi się uczyć tej postaci. Większość jego specjali ma długie animacje, które łatwo przerwać, ale bez tego pewnie byłoby za łatwo Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 238 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Też mi mocno siadł, jeszcze ma stroj z filmu Jedna rzecz mnie irytuje, która oczywiście dotyczy wszystkich postaci, ale w przypadku Shanga trafia najbardziej - ciosy specjalne przypisywane w modyfikacjach. Potrojna czacha - cios dodatkowy jeden slot, kule z ziemi które byly moim ulubionym ciosem Shanga zawsze - kolejne dwa sloty, zamiana w każdego ninje - po jednym slocie (rzut Ermaca to przeciez must have). A mamy tylko 3 sloty. No niby u kazdego zawodnika nie da sie mieć wszystkiego co sie chce, ale tu faktycznie mam wrazenie ze najfajniejsze ciosy sa do dobrania w kustomizacji. A za to w standardzie mamy 4 ciosy zrzucajace trupa z nieba. Ble. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Pierwsza walka rankingowa i jakaś pizdeczka (oczywiście grająca Scorpionem) zrobiła Qitality. Nie zaliczyło mi wygranej.., (pipi)ę taki system. Najwyraźniej NRS uczyło się od najlepszych jak Capcom (SFV) i ArcSys (DBFZ) Daruję sobie rankedy. Łączy mnie z małpami grającymi po wifi z 137 ms. Dziękuję! Edytowane 21 Czerwca 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) ZZa(pipi)isćie bo jak widzę małpę grającą po wifi to nie mogę anulować walki a potem mam lagi jak (pipi)! A tutaj SonicFox grający Shang Tsungiem Edytowane 21 Czerwca 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Ogolnie granie w bijatyke online to w nieporozumienie jakies jest. W grze w ktorej chodzi o "frame'sy", "reaction time" i "timing" ogolnie, gramy majac 50ms - 200ms ping. Oczywiscie wygrana dalej daje euforie ale gdy przegrywa sie bo np. projectile'i nie daje sie rady przez owy lag rzucic, to nachodzi czlowieka ochota wyjac ta plyte z konsoli i zrobic na niej fatality. Nawet owe ~50ms moim zdaniem zabiera 50% przyjemnosci z rozgrywki, bo delay czuc na kazdym ciosie. Chcialbym sie moc wkrecic w ta gre, bo ma wiele rzeczy ktore mi sie podobaja. Ale ze ze znajomych nikt w to nie gra, a ja w online nie bede sobie chodowal siwych wlosow, to niestety po mniej niz 10h idzie na polke, jak kazda inna gra NR. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Graj casual matches i odrzucaj ludzi grających po wifi wtedy nie będziesz miał problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jak mlode siksy to okleili szmatami a jak stara baba to cyce na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 to niezła postać. Jeszcze niech Bo rai cho dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Żebyś nie walił konia tylko grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi