Opublikowano 10 października 20195 l Dla biedaków jest inny dział. Żartuję! Dzięki YETI! Kto nie ma, ten niech bierze! Dla mnie gra roku. Bawię się dobrze od premiery, a stale dochodzą nowości. Aż żal, że Namco tak nie potrafi.
Opublikowano 14 listopada 20195 l W dniu 11.10.2019 o 01:22, gekon napisał: Dla biedaków jest inny dział. Jakiś błąd, bo zamiast do gamepassa, odsyła do działu Sony Fajnie, że trial, ale już zdążyłem kupić pełniaka w zeszłym tygodniu Ale te 25 zetta za jedną postać to ich trochę poniosło... Ech... szkoda, że mordobicia poszły w tę stronę...
Opublikowano 15 listopada 20195 l Autor To trzeba było czekać do wersji pełnej, która kiedyś tam wyjdzie ale wyjdzie
Opublikowano 16 listopada 20195 l E tam, była promocja w EURO, więc kupiłem. Choć faktycznie mogłem poczekać, bo teraz tyle tych sztosów nakupowałem, że nie wiem, kiedy to odpalę. Na razie tylko Basic Tutorial zaliczony
Opublikowano 3 lutego 20205 l Skusiłem się na promkę PSNową [emoji3] Ale będę ciorał po pracy [emoji3]Na wersję Premium?
Opublikowano 11 marca 20205 l Zaj.ebisty Spawn i animowali mu płaszcz, a nie poszli na łatwiznę jak w SC2 i dali go bez.
Opublikowano 14 marca 20205 l Oglądałem te wstawki najlepsza postać w tej grze i najlepszy voice aktor badass lat 90 aż sobie chyba w pandemię odświeżę komiksy Spawn Origins Collection bo stoją tomy w HC na półce.
Opublikowano 14 marca 20205 l Spawn Origins Collection to są wszystkie spawny zebrane od zeszytu 1 w eleganckim wydaniu w twardej oprawie każdy tom to 12 zeszytów jest tego trochę tomów. Początkowe numery mogą być trochę ciężkie przez ogromną ilość tekstu i lata 90 aż wylewające się z tych kartek ale jak ktoś ma na to tolerancję to wsiąknie od razu. Ja kupowałem kiedyś w polskim sklepie Multiversum albo na bookdepository z darmową przesyłką i zmieniałam VPN np na kanade i ceny nieraz niższe o 30-40%. Oczywiście wszystko po angielsku w polsce nic niema spawna. Druga opcja to czytać online na stronkach temu poświęconych tak robiłem z nowszymi spawnami.
Opublikowano 15 marca 20205 l @MaZZeo albo najlepiej bo najprościej i najszybciej obejrzeć serial animowany przygotowany przez HBO w którym głos podkłada ten sam gość co w MK11:
Opublikowano 5 maja 20204 l Ten filmik potwierdza leak jaki był ostatnio na 4 chanie - mają być dwa dodatkowe sezony postaci, 6 nowych plansz i 3 nowe chaptery story wychodzące epizodycznie przez następne 2 lata: Cytat • Mortal Kombat 11 Aftermath. New edition of the game for sale and upgrade for pre-exitsting owners available. 2 new packs of characters, 6 new arenas and 3 new story chapters releasing over 2 years. Some characters include Takeda, Reiko, Quan Chi, Fujin and Ash Williams / Bruce Campbell. Total roster once all DLC is released will be 40+. Release has been delayed due to contract disputes with Campbell and COVID. Summer 2020. Zazwyczaj nie wierzę w leaki, ale raczej o dodatkowym story nikt nie mówił, więc jak ten leak to fejk to ładnie się komuś udało trafić. Dodatkowo wpadło w nim info że po MK Aftermatch, czyli za dwa lata, od razu startuje Injustice 3, a na jesieni 2020 WB wyda nową grę z Batmanem i Hitmana 3. Edytowane 5 maja 20204 l przez Observer
Opublikowano 5 maja 20204 l Moim zdaniem szczególnie w przypadku bijatyk trzeba sobie odpuścić myślenie o wersji GOTY, model biznesowy dla największych graczy się zbytnio zmienił. Do tego unlocki (stroje, brutality, cieszynki, akcesoria itp) w tej grze są tak opracowane że żeby wszystkie odblokować trzeba poświęcić tysiące godzin, więc na GOTY w starym stylu gdzie od startu będzie wszystko dostępne nie masz co liczyć, co najwyżej będziesz mieć wszystkie postacie razem z DLC. Gracze chcą mieć gry wspierane latami, gdzie ciągle coś odblokowujesz, dostajesz w patchu, albo kupujesz w dlc, a nie jak kiedyś że po dwóch tygodniach widziałeś już całą zawartość gry i tyle. Oba modele mają swoje plusy i minusy. Edytowane 5 maja 20204 l przez Observer
Opublikowano 6 maja 20204 l Autor Boon wypuszczał wersje GOTY do każdej swojej gry. Podobnie robi Capcom. Ponadto online nie jest wymagane do korzystania z customizacji więc pełna pudełkowa wersja gry to tylko kwestia czasu...CZASU
Opublikowano 6 maja 20204 l 4 godziny temu, ornit napisał: Boon wypuszczał wersje GOTY do każdej swojej gry. Podobnie robi Capcom. Ponadto online nie jest wymagane do korzystania z customizacji więc pełna pudełkowa wersja gry to tylko kwestia czasu...CZASU Właśnie. SFV wyszedł w 2016, SFV CE w 2020, 4 lata dodatkowego czekania od premiery na wersje GOTY to moim zdaniem już przesada, toż to prawie cała generacja.