Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 384,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

$39.99 USD za sam dodatek :blink:

Dorzucasz 3 postacie i liczysz sobie prawie tyle co za pełną grę.

Dobrze że masa stuffu dojdzie w patchu za darmo.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Kiurwa, ale dla Arnolda T-800 i Petera Wellera RoboCopa chyba w końcu kupię MK

Cały zestaw gra plus wszystkie istniejące dodatki wraz z tym najnowszym to będzie teraz $60, bardzo się opłaca, chyba żadna bijatyka nie ma tyle zawartości jak taki zestaw. Niestety pudełko tylko w USA.

https://mortalkombatgamessupport.wbgames.com/hc/en-us/articles/360047150714-Mortal-Kombat-11-Aftermath-FAQ

Opublikowano
  • Autor

Jedyna słaba rzecz w MK to meksykańscy ninja i Raiden o twarzy Boona.

Opublikowano
  • Autor

Sheeva z mimiką twarzy Dolpha Lundgrena:banderas:

Będę szczery. Dla mnie tych dodatkowych postaci z obu sezonów mogłoby nie być ale to fajnie, że tak to dalej rozbudowują :)

Opublikowano

Robocop, no tak, tego tej grze było trzeba, kolejnej postaci która przez 90% rozgrywki chodzi i strzela z pistoletu.

Fujin za to wprowadza powiew świeżości, ta powietrzna walka jak ze starszych filmów Anga Lee może być ciekawa. Wall travel przez pół planszy :banderas:

Ale i tak nie kupię za pełną cenę.

Opublikowano

Kurła, kupiłbym pakiet Aftermath+zestaw kombat tylko obawiam się że jak już wyjdzie aktualizacja tego 26 maja to będzie tak duża że braknie miejsca na dysku, a nie mam zamiaru nic usuwać. Jedyne wyjście dla mnie to dokupić trzeci dysk zewnętrzny ;D zamiast jeden porządny 1TB kupić dawno temu wziąłem dwa po 320GB. Ten z konsoli i te dwa zewnętrzne oczywiście zapchane po brzegi.

Opublikowano

I tak grasz we wszytkie gierki na raz ze nie mozesz nic pousuwać? ma ktoś wersję na switcha? Skoro goty juz zapowiedziane to pasuje się zaczac rozglądać i planowac zakupy.

Opublikowano

20200524-100404.jpg

W końcu po 2 miesiącach leniwej nauki udało mi się spamowatą, tanią Sindel doczłapać god tier w tym sezonie Kombat League.

Nie znam bardziej toksycznej społeczności niż ta w MK 11. NRS też chyba ma wywalone mocno na to. Zobaczymy co wykombinują przy okazji nowego dodatku, ale chyba będzie więcej rape'u przy ścianie i jeszcze więcej toksycznej iryracji...

Opublikowano
  • Autor

Co takiego toksycznego jest w społeczności MK?

Opublikowano

Pewnie to samo co w każdej innej FGC. Grają żeby wygrać.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
9 minut temu, ornit napisał:

7 godzin temu, Mendrek napisał:

spamowatą, tanią Sindel

Opublikowano
2 godziny temu, ornit napisał:

Masa trashtalku (w tym rasitsowski, o rodzinie, o stylu grania), praktycznie teabagi w co drugiej walce, rage quity, itp.

W sumie można nawet życzyć komuś śmierci, to nikt już chyba nie zwróci uwagi ;)

Opublikowano

Dopiero jak wejdą teksty o braku samokontroli robi się poważnie.

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, Mendrek napisał:

Masa trashtalku (w tym rasitsowski, o rodzinie, o stylu grania), praktycznie teabagi w co drugiej walce, rage quity, itp.

W sumie można nawet życzyć komuś śmierci, to nikt już chyba nie zwróci uwagi ;)

Teabagi i komentarze to akurat element wojny psychologicznej a rage quite na szczęście karane są przegraną (brawo MK!) :)

Opublikowano

Ma ktoś z Was już aftermath? Albo mi się wydaje albo cały ten dodatek jest dostępny do ściągnięcia dopiero po kupieniu dlc? Wydawało mi się że dodatek ściągają wszyscy a dlc go tylko odblokowuje.