Opublikowano 6 maja 20204 l Fuji prezentuje się niczego sobie. Powracają stage fatalites i Friendship.
Opublikowano 6 maja 20204 l $39.99 USD za sam dodatek Dorzucasz 3 postacie i liczysz sobie prawie tyle co za pełną grę. Dobrze że masa stuffu dojdzie w patchu za darmo. Edytowane 6 maja 20204 l przez Observer
Opublikowano 6 maja 20204 l Kiurwa, ale dla Arnolda T-800 i Petera Wellera RoboCopa chyba w końcu kupię MK
Opublikowano 6 maja 20204 l 1 minutę temu, Figuś napisał: Kiurwa, ale dla Arnolda T-800 i Petera Wellera RoboCopa chyba w końcu kupię MK Cały zestaw gra plus wszystkie istniejące dodatki wraz z tym najnowszym to będzie teraz $60, bardzo się opłaca, chyba żadna bijatyka nie ma tyle zawartości jak taki zestaw. Niestety pudełko tylko w USA. https://mortalkombatgamessupport.wbgames.com/hc/en-us/articles/360047150714-Mortal-Kombat-11-Aftermath-FAQ
Opublikowano 6 maja 20204 l 7 minut temu, Observer napisał: Niestety pudełko tylko w USA. No i to jest słabe
Opublikowano 7 maja 20204 l Autor Jedyna słaba rzecz w MK to meksykańscy ninja i Raiden o twarzy Boona.
Opublikowano 13 maja 20204 l Autor Sheeva z mimiką twarzy Dolpha Lundgrena Będę szczery. Dla mnie tych dodatkowych postaci z obu sezonów mogłoby nie być ale to fajnie, że tak to dalej rozbudowują
Opublikowano 13 maja 20204 l Robocop, no tak, tego tej grze było trzeba, kolejnej postaci która przez 90% rozgrywki chodzi i strzela z pistoletu. Fujin za to wprowadza powiew świeżości, ta powietrzna walka jak ze starszych filmów Anga Lee może być ciekawa. Wall travel przez pół planszy Ale i tak nie kupię za pełną cenę.
Opublikowano 22 maja 20204 l Kurła, kupiłbym pakiet Aftermath+zestaw kombat tylko obawiam się że jak już wyjdzie aktualizacja tego 26 maja to będzie tak duża że braknie miejsca na dysku, a nie mam zamiaru nic usuwać. Jedyne wyjście dla mnie to dokupić trzeci dysk zewnętrzny ;D zamiast jeden porządny 1TB kupić dawno temu wziąłem dwa po 320GB. Ten z konsoli i te dwa zewnętrzne oczywiście zapchane po brzegi.
Opublikowano 22 maja 20204 l I tak grasz we wszytkie gierki na raz ze nie mozesz nic pousuwać? ma ktoś wersję na switcha? Skoro goty juz zapowiedziane to pasuje się zaczac rozglądać i planowac zakupy.
Opublikowano 24 maja 20204 l W końcu po 2 miesiącach leniwej nauki udało mi się spamowatą, tanią Sindel doczłapać god tier w tym sezonie Kombat League. Nie znam bardziej toksycznej społeczności niż ta w MK 11. NRS też chyba ma wywalone mocno na to. Zobaczymy co wykombinują przy okazji nowego dodatku, ale chyba będzie więcej rape'u przy ścianie i jeszcze więcej toksycznej iryracji...
Opublikowano 24 maja 20204 l Pewnie to samo co w każdej innej FGC. Grają żeby wygrać. Edytowane 24 maja 20204 l przez devilbot
Opublikowano 24 maja 20204 l 9 minut temu, ornit napisał: Co takiego toksycznego jest w społeczności MK? 7 godzin temu, Mendrek napisał: spamowatą, tanią Sindel
Opublikowano 24 maja 20204 l 2 godziny temu, ornit napisał: Co takiego toksycznego jest w społeczności MK? Masa trashtalku (w tym rasitsowski, o rodzinie, o stylu grania), praktycznie teabagi w co drugiej walce, rage quity, itp. W sumie można nawet życzyć komuś śmierci, to nikt już chyba nie zwróci uwagi
Opublikowano 25 maja 20204 l Autor 20 godzin temu, Mendrek napisał: Masa trashtalku (w tym rasitsowski, o rodzinie, o stylu grania), praktycznie teabagi w co drugiej walce, rage quity, itp. W sumie można nawet życzyć komuś śmierci, to nikt już chyba nie zwróci uwagi Teabagi i komentarze to akurat element wojny psychologicznej a rage quite na szczęście karane są przegraną (brawo MK!)
Opublikowano 26 maja 20204 l Ma ktoś z Was już aftermath? Albo mi się wydaje albo cały ten dodatek jest dostępny do ściągnięcia dopiero po kupieniu dlc? Wydawało mi się że dodatek ściągają wszyscy a dlc go tylko odblokowuje.