Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Figaro napisał:

raczej po prostu reboot

Czyli MK9 po raz drugi. Chociaż z drugiej strony MK9 wyszło już 12 lat temu, to już gra retro którą tylko stare dziady pamiętają bo obecne pokolenie graczy to było wtedy w przedszkolu.

Jak lecimy z rebootem, to ja bym poprosił o ciężki klimacik jedynki dla odmiany, takie połączenie horroru, gore i filmów kung fu świetnie wtedy siadło. A nie jakieś boginie natury, multiversy i special forces rodem z call of duty.

• This 2
Opublikowano

Łojezus ciekaw jestem jak to będzie się prezentować skoro MK11 z patchem pod current geny już wygląda wybornie. Dawać mnie tego Mortala, jedyna bijatyka do której można wskoczyć na luzie bez oklepu na dzień dobry.

• This 1
Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał:

Jak 9 była rebootem, to teraz chyba będą robić rimejki części 1-3.

Problem taki, ze 9ka to byl reboot 1-3 w jednym. Nie widze trzech osobnych zremakeowanych czesci po 350zl sztuka (chociaz nie, widze).

Niech sie pozbeda tych drewnianych animacji upadania po ostatnim ciosie jak kloda je.bana.

Opublikowano

Lubiłem ten restart i jak podeszli do genezy różnych rzeczy, typu dlaczego ten ma metalowe łapy, a tamten blizny. Niby nic wielkiego, ale co w tej konwencji można wyczarować.

Tak jak tamta część dała serii nowe życie, tak była trochę zacofana, ale od 10 mortale to jedyne bijatyki, które godnie reprezentują generację(graficznie i technologicznie). Wszystko inne, co nie jest stylizowane na anime, to zwykła taniocha po kosztach, a przecież masz tylko dwóch ludzików i arenę.

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Dr.Czekolada napisał:

To prawda. Nie pamiętam kiedy ostatnim razem grałem w bijatykę, tak jak teraz w MK11 żeby powiedzieć "kurde ale ładne" Na pewno nie na tej i poprzedniej generacji:sadkek:

Na tych dwóch generacjach to pierwszy raz tak miałem w Injustice 2, wiadomo gameplay już dziś w porównaniu do MK to odstaje ale cutscenki dalej robią

injustice-god-among-us.gif

Aż strach pomyśleć jak dowalą z grafiką w nowym Mortalu :banderas:

Edytowane przez Observer