Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Widzę że hub z SF6 zrobił robotę xddd, Tekken małpuje ideą, a teraz automaty do retro gierek w mortalu

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Nie żeby coś, ale pomysł dawania swoich klasyków na automatach to był oryginalnie Segi w Yakuzie, od którego SF zerżnęło cały tryb World Tour. A same grywalne automaty w grze to już 20 lat temu w GTA były.

Opublikowano

Wiem ale masz teraz trzy bijatyki wychodzące w przedziale trochę ponad pół roku i każda coś ma podobnego do drugiej, to mnie smieszy

Opublikowano
  • Autor

W Primal Rage sposób wykonywania specjali to był rak jebany. Jak ktoś grał ten wie o co chodzi.

Opublikowano
3 godziny temu, Szermac napisał:

No teraz to mnie lekko zachecili do kupienia na premiere.

Opublikowano
1 godzinę temu, ornit napisał:

W Primal Rage sposób wykonywania specjali to był rak jebany. Jak ktoś grał ten wie o co chodzi.

No tam byl negative edge wszedzie.

Opublikowano

Bomby prawdy ppe

https://www.ppe.pl/publicystyka/325607/gralismy-w-mortal-kombat-1-czuc-powiew-swiezosci-ale-czy-to-wystarczy-by-wygrac-z-konkurencja.html?fbclid=IwAR26Sh54tU3jmx04aNRY0C6149uI0TpflJ_K4aCGJhUzgCuvNIUNuZTkgfc

Cytat

Z jednej strony to bardzo ważny krok, bowiem pozwala deweloperom rozwinąć skrzydła, z drugiej gołym okiem widać, że Mortal Kombat 1 nie dorównuje wizualnie takim tytułom jak Street Fighter 6 czy nadchodzący Tekken 8. Obie produkcje używają odmiennych, aczkolwiek bardzo nowoczesnych silników - bo takimi bez wątpienia są RE Engine oraz Unreal Engine 5. 

Opublikowano

Że niby MK1 nie dorównuje Tekkenowi i SF wizualnie? Pierwszy raz w internecie słyszę taką opinie, a praktycznie codziennie czytam coś o bijatykach. W SF gram od premiery i uważam że to świetna gra i na pewno animowana o wiele lepiej niż MK, ale to trzeba mieć chuja w oczach żeby stwierdzić że wizualnie MK jest gorszy. O Tekkenie to w ogóle nie wypowiadam, bo nawet fani serii przyznają że zawodzi wizualnie, co dopiero w porównaniu do MK.

Opublikowano
Cytat

Podczas gdy MK1 prezentuje się powiedzmy przyzwoicie, kolorowo i naprawdę może się podobać, tak w żaden sposób nie czuć, że to tytuł nowej generacji, na widok którego będziemy zbierać szczęki z podłogi, tak jak ma to miejsce przy konkurencyjnych dziełach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i jak tam forumowicze, wchodzicie w nowego Mortala w okolicach premiery czy wyjebane?

Opublikowano

Jak to w poniedziałek? Early access jest od 14 września czyli od czwartku.

Megan Fox ostatnią odkrytą postacią:

Opublikowano

Pewnie dlatego że early access do DLC jest tydzien wcześniej. Do samej gry tylko 5 dni.

Opublikowano

To już wiemy dlaczego tak długo zwlekali z pokazaniem tego skina. 

Edytowane przez Freeze182

Opublikowano

Jakies hotelowe lobby, walizki, barek. Zero klimatu jak dla mnie.

Opublikowano

Wiadomo kiedy postacie z pierwszego Kombat Packa wchodzą ?

Edytowane przez Szermac

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Jakies hotelowe lobby, walizki, barek. Zero klimatu jak dla mnie.

Zero to może nie, ale mi również brakuje mrocznego klimatu. Jest to jednak uzasadnione fabularnie, w końcu Liu Kang cofnął czas żeby zrobić świat idealny i dopiero teraz zaczyna się rozlew krwi.

Opublikowano
W dniu 6.09.2023 o 10:41, jimmyyy8 napisał:

No i jak tam forumowicze, wchodzicie w nowego Mortala w okolicach premiery czy wyjebane?

Pierwszy raz w życiu mam wypierdolone w Mortala.

Fabułę obejrzę na YT a jak dadzą kiedyś w Gejpassie to może włączę na 15 minut.

Opublikowano

A ja właśnie pierwszy raz wejdę na premierę, a nawet kilka dni wcześniej :cool: