Opublikowano 12 września 20231 r 114gb xD pewnie wszystkie dlc jakie wyjdą już w tym są, potem pewnie tylko $$ i ściąganie klucza 16kb.
Opublikowano 12 września 20231 r No właśnie bez DLC, ale można ponoć usunąć sobie Story i Inwazje jak coś.
Opublikowano 12 września 20231 r Po tym trailerze hype jeszcze większy, ten design aren, postaci i klimacik już mi robił po pierwszym zwiastunie. Mam nadzieję, na zajebisty arcade i dobrą zabawe BTW na tym trailerze tam jest Reiko z Mortal Kombat 4 ? Xd
Opublikowano 14 września 20231 r Jakiś koleś wrzucił na tiktoka całe story i wszystkie endingi, bedzie co ogladac.
Opublikowano 14 września 20231 r 51 minut temu, Shen napisał: Jakiś koleś wrzucił na tiktoka całe story i wszystkie endingi, bedzie co ogladac. Wszystkie endingi w sensie, że będzie coś poza głównym story mode i nową kanoniczną fabułą?
Opublikowano 14 września 20231 r 9 minut temu, kiseki napisał: Wszystkie endingi w sensie, że będzie coś poza głównym story mode i nową kanoniczną fabułą? Obejrzałem tylko pare minut z początku, ale ale są tez Spoiler osobne endingi dla kazdej postaci, lektor czyta i są po prostu plansze, a nie flmiki, moze to z arcade?
Opublikowano 14 września 20231 r Na tym forum za mniejsze rzeczy się leciało, wole uwazac, niz potem zalowac.
Opublikowano 14 września 20231 r No i niby działa, ale nie mogę się połączyć z serwerami. Ktoś ma podobnie?
Opublikowano 14 września 20231 r Nie wiem, bo nie podobal mi sie MK11 i zaraz rzucilem go w kat To oglada sie jak fajnego akcyjniaka.
Opublikowano 14 września 20231 r No Story w MK1 to wyższa szkoła zajebistości, plus masa smaczków i pisania historii na nowo Edytowane 14 września 20231 r przez Szermac
Opublikowano 14 września 20231 r Ale w 2011 to była trylogia ubrana w cutscenki przecież. Tutaj jest nowa historia calkowicie. I wygląda pięknie No i Reptile Edytowane 14 września 20231 r przez Szermac
Opublikowano 14 września 20231 r Wygląda pięknie, gra się przyjemnie, tylko szkoda, że postacie kameo nie są grywalne.
Opublikowano 14 września 20231 r Kupiłem preorder wersję premium (Steam) i mam wyszarzonego Shang Tsunga. Czy trzeba przejść fabułę żeby nim grać czy w późniejszym okresie będzie odblokowany? Edytowane 14 września 20231 r przez GwynBleidd_79
Opublikowano 14 września 20231 r Nie, na PS5 mam go od początku. btw jak trafiam online na Johnego Cage'a to mogę się poddawać od razu xD Edytowane 14 września 20231 r przez Szermac
Opublikowano 14 września 20231 r Godzinę temu, GwynBleidd_79 napisał: Kupiłem preorder wersję premium (Steam) i mam wyszarzonego Shang Tsunga. Czy trzeba przejść fabułę żeby nim grać czy w późniejszym okresie będzie odblokowany? Też tak miałem jak były problemy z połączeniem z serwerem MK, jak się połączyło to się stał dostępny, pewnie gra musi sprawdzić jego status za pierwszym uruchomieniem a bez połączenia z serwerem tego nie zrobi.