Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z perspektywy czasu nuda. Zawartości jest za mało, Kameo to kiepski pomysł, a Inwazje jeszcze gorszy.

Przepaść względem poprzedniczki.

• Smutny 1
Gość yaczes
Opublikowano
23 minuty temu, Shankor napisał:

Pewnie mu pudełka zalegają na magazynie. :kekw:

do street fightera doplacalem 100 zl i nikt nie chcial :sadkek:

Na pewno dlatego, że ludzie chcieli takiego sztosa cyfrowo, zawsze gotowego do akcji! 

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj w turnieju MK1 na CEO doszło do dość nietypowej sytuacji. Po finale drabinki wygranych jeden z graczy tak się podniecił, że rzucił krzesłem. No i to się nie skończyło dobrze...

• Plusik 1
  • Haha 5
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sektor i Cyrax beka, za to Noob :pepegasm: Ale ogólnie rzecz biorąc kiepściutki ten Mortal i nie ma co palić kasy na te kombat packi.  Tak ja kolega powyżej wspomniał - Definitive Edition za 2 lata do kolekcji za parę groszy i do widzenia.

Ehh a MK11 to była taka zajebista odsłona.

Opublikowano

Noob spoko ale Lin Kuei z cyckami :reggie:

I w końcu Animality wygląda dobrze. 

Ale i tak oczywiście czekam na wersję ultimate za parę dyszek :banana:

Opublikowano
35 minut temu, Mejm napisał(a):

Ale fabularnie to byl kek.

MK9 był fajny pod tym względem, bo chodziło o turniej czyli to co najlepsze. Wszystkie te zawirowania czasowe to już o kant dupy rozbić.

Opublikowano

No dobra nie wiem czy chce nawet za 40zł. Chociaz pewnie się złamię. Nie podoba mi się nadal Design wszystkiego. Nadal zbyt kolorowo, nadal ten system walki taki drewniany. Eh...

• This 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

image.thumb.png.cf74203566e5bdf4ec75253c67e81bdf.png

Zastanawiałem się skąd taki mocny, męski akcent a to przecież Nigeryjka jest bo jak wszyscy wiemy od wieków Lin Kuei miał tam swoją placówkę :dafuq:

edyta: a to moje Cyraxy. Zwróćcie uwagę, że tak jak wersja z MK1 wyglądają bardziej na cosplay niż cyber-wojownika ninja xd

IMG-5028.png

IMG-5029.png

IMG-5032.jpg
Z tej byłaby niezła Tanya

• Plusik 1