jimmy 1 349 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Z perspektywy czasu nuda. Zawartości jest za mało, Kameo to kiepski pomysł, a Inwazje jeszcze gorszy. Przepaść względem poprzedniczki. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 23 minuty temu, Shankor napisał: Pewnie mu pudełka zalegają na magazynie. do street fightera doplacalem 100 zl i nikt nie chcial Na pewno dlatego, że ludzie chcieli takiego sztosa cyfrowo, zawsze gotowego do akcji! Cytuj
Di 849 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Wczoraj w turnieju MK1 na CEO doszło do dość nietypowej sytuacji. Po finale drabinki wygranych jeden z graczy tak się podniecił, że rzucił krzesłem. No i to się nie skończyło dobrze... 1 5 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca https://www.nintendolife.com/news/2024/07/mortal-kombat-1-year-2-panel-announced-story-expansion-new-fighters-and-big-surprises Standardowo poczekam az bedzie jakies Definitive Edition i kupie za 40zl. 1 Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Cyrax jest teraz czarną kobietą Animality za darmoszkę się sprawdzi. 1 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Sektor i Cyrax beka, za to Noob Ale ogólnie rzecz biorąc kiepściutki ten Mortal i nie ma co palić kasy na te kombat packi. Tak ja kolega powyżej wspomniał - Definitive Edition za 2 lata do kolekcji za parę groszy i do widzenia. Ehh a MK11 to była taka zajebista odsłona. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Noob spoko ale Lin Kuei z cyckami I w końcu Animality wygląda dobrze. Ale i tak oczywiście czekam na wersję ultimate za parę dyszek Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 27 lipca Autor Opublikowano 27 lipca Nie wróżę dobrze tej grze na przyszłorocznym Evo Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 6 godzin temu, jimmy napisał(a): Ehh a MK11 to była taka zajebista odsłona Ale fabularnie to byl kek. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 35 minut temu, Mejm napisał(a): Ale fabularnie to byl kek. MK9 był fajny pod tym względem, bo chodziło o turniej czyli to co najlepsze. Wszystkie te zawirowania czasowe to już o kant dupy rozbić. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca No dobra nie wiem czy chce nawet za 40zł. Chociaz pewnie się złamię. Nie podoba mi się nadal Design wszystkiego. Nadal zbyt kolorowo, nadal ten system walki taki drewniany. Eh... 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Ta odsłona wygląda jak wersja Mortala, którego "mamy w domu". Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Masakra xD Cyberninje to teraz baby w kostiumie. Fajny reset, dzieki liu kanga. 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 16 sierpnia Autor Opublikowano 16 sierpnia Zastanawiałem się skąd taki mocny, męski akcent a to przecież Nigeryjka jest bo jak wszyscy wiemy od wieków Lin Kuei miał tam swoją placówkę edyta: a to moje Cyraxy. Zwróćcie uwagę, że tak jak wersja z MK1 wyglądają bardziej na cosplay niż cyber-wojownika ninja xd Z tej byłaby niezła Tanya 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia "Three thinking lin kuei". O ja je.bie xD Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 17 sierpnia Autor Opublikowano 17 sierpnia Dziś już takich kobiet do gier nie biorą. 1 1 Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia 15 godzin temu, ornit napisał(a): "Niger's Air Mountains" - niezła miejscówka. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 17 sierpnia Autor Opublikowano 17 sierpnia No jest takie miejsce. Trenują tam ninja. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia Godzinę temu, ornit napisał(a): Dziś już takich kobiet do gier nie biorą. Ekstra materiał i super babeczka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi