ornit 2 953 Opublikowano 17 sierpnia Autor Opublikowano 17 sierpnia Tak, fajna dziewczyna. Szkoda, że jej życie się tak potoczyło bo moglibyśmy ją widzieć częściej ale propsy za poświęcenie. Zapomniałem, że występowała w War Gods. Grałem w to tylko kilka razy ok. 97 roku w kasynie znajdującym się w Pałacu Kultury i Nauki. Obok stał też automat UMK3, Killer Instinct, Virtua Fighter 3, Last Bronx, Die Hard Arcade i jakieś wyścigi. Pamiętam jak raz do automatu UMK3 przysiadł się koleś, który cały czas przechodził tą grę na loopie. A tu z kolei kolejny znany głównie z grania Kano, Richard Divizio rozpakowuje lalkę przedstawiającą siebie niemal 30 lat temu Taka ciekawostka i offtop ale jest to temat o MK więc nie widzę problemu. 5 Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Według mnie postać bez potencjału, trochę żenująco im to wyszło. A zazwyczaj ładnie dostarczali z dodatkowymi zawodnikami. 1 Cytuj
Observer 10 405 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada To fatality przepięknie oddaje meta podejście filmowych Krzyków. Plusy za zrozumienie materiału źródłowego. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada (edytowane) Mortal Kombat 1 czy troszku starsza, ale ponoć baaaardzo dobra wersja, Mortal Kombat X/XL. W Mortal Kombat 11 zagrałem... kurnia ,,z pińć minutów" i mi nie pykło. Kompletnie! Dobrze, że giera jest dostępna na Ps5 w ramach subskrypcji PS Premium itp. Przeniesienie się na XL kusi tylko i wyłącznie dość rozszerzony dodatek, który ta wersja MK zawiera: tam był chyba Xenomorph, któryś Terminator, Michael Myers chyba czy któryś z slasherowych Villainów. W każdym razie trochę tego było. No a MK 1, jak tu przeglądam ten wątek forum widzę, że w srocz i jeszcze więcej ,,podstawka" tej opcji MK ma dodatków. Za żadne skarby świata bym nie przewidział, że Ghostface będzie częścią tego wymiaru gamingu w MK, i to w tak dopracowanej i płynnej graficznie części: MK 1! P.S. Ile kosztuje jakaś opcja season pass na PS Store do MK 1, tak aby mieć już zapewniony pakiet full postaci, które aktualnie wychodzą do ,,podstawki", i które dopiero zostaną dodane z czasem. Czy istnieje coś takiego? Czy każdą postać np. na PS Store trzeba kupować, za te kilkanaście zł? Edytowane 14 listopada przez JaskinieTerrigenoweMarvela 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi