Opublikowano 2 czerwca 201410 l Wyebać zombie Liu Kanga, jego mistrza plus randomów i będzie dopsz. Edytowane 2 czerwca 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 2 czerwca 201410 l zreszta przeciez MK9 w story mode konczy sie cliffhangerem wiec raczej oczywiste ze ta czesc pojdzie w uniwerum i postacie z czesci od czworki w gore, chyba ze EB jakos calkiem przemodeluje nagle to uniwerum i odetnie sie od kanonu
Opublikowano 2 czerwca 201410 l Fakt, w MK4 główne skrzypce grał Quan Chi, no i pojawił się ojciec Shao Khana - Shinnok. końcówka MK a.d. 2011 wskazywała na ich 5 min. Z drugiej strony... prawie wszyscy pozytywni bohaterowie zginęli(!) więc imo jest nadzieja na poważniejsze zmiany w scenariuszu kontynuacji.
Opublikowano 2 czerwca 201410 l Jak ktoś zna linka do muzyki z trailera (z początku trailera, nie tego żałosnego rapu) to będę kochał mocno za wrzucenie go tutaj.
Opublikowano 2 czerwca 201410 l To moze byc jeden kawalek. Znajdz te pasciarski rap a znajdziesz info komu ukradli poczatkowego sampla.
Opublikowano 3 czerwca 201410 l W pierwszej chwili opad szczeny, w drugiej trochę drętwo to wyglądało, ale ogólnie czekam z niecierpliwością. Oby nie spieprzyli tego jak każdą część po MK Trilogy, oprócz MK9.
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Animacja strasznie drewniana - bolaczka serii niestety. I ten miecz u boku Scorpiona, ja pjerdole to on teraz rycerz, a nie ninja?
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Kiedyś był MK w stylu beat em up, ktoś pamięta tytuł? Mortal Kombat Special Forces Super giera:D
Opublikowano 10 czerwca 201410 l bardzo mi sie podoba - jak bedzie tak samo bogaty w zawartosc jak MK9 a nawet bardziej to lykam bez popity
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja mam wrazenie, ze ten las z dema to ta sama plansza co z MK9 tylko przysypana sniegiem.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Deja vu mocno Rusza się tak samo drewniano jak mk9,wygląda nieznacznie lepiej i ma niepotrzebne udziwnienia z injustice typu interaktywne areny. Capcom głupcy dawać syfa5 !
Opublikowano 10 czerwca 201410 l pierw zapowiedza czworke na next geny - zobaczysz, brakuje przeciez jeszcze slowka TURBO w aktualnie najnowszej wariacji sf4
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Kupiłbym ps4 dla niej W sierpniu chętnie wypnę dupsko po raz 4 dla ultry,bo to najlepsza bijatyka. Boję się strasznie o balans w tym mortalu.Mogliby wzorem capcomu zagonić do roboty pro gejmerów i razem z nimi balansować grę.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Bardzo mi się podoba. Areny są super, fajny nowy HUD, grafika poprawiona. Jestem zadowolony
Opublikowano 11 czerwca 201410 l czerstwe sa te nowe postacie czerstwe to mało powiedziane. tak sie napalałem na te gę a tu widze takie coś. Podejrzewam, że w 2015 to ja sobie kupię KI plus wszystkie sezony z postaciami zamiast tego MK.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Trochę mnie niepokoją te 3 wersje jednej postaci pokazane na tym filmiku z ps4. Boon chyba znowu wydziwia w stylu armagedon i deception
Opublikowano 12 czerwca 201410 l czerstwe sa te nowe postacie czerstwe to mało powiedziane. tak sie napalałem na te gę a tu widze takie coś. Podejrzewam, że w 2015 to ja sobie kupię KI plus wszystkie sezony z postaciami zamiast tego MK. No, bo w KI postacie mają lepszy design.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l W KI masz postacie zrobione dobrze i pasują do klimatu, a tutaj reklamowanie MK jakąś laską ze skrzydłami pszczoły albo wielkoludem z krasnalem na karku to śmiech i nijak nie pasują do klimatu MK. Prędzej bym je widział w Injustice. Edytowane 12 czerwca 201410 l przez MaZZeo
Opublikowano 12 czerwca 201410 l W KI masz postacie zrobione dobrze i pasują do klimatu, a tutaj reklamowanie MK jakąś laską ze skrzydłami pszczoły albo wielkoludem z krasnalem na karku to śmiech i nijak nie pasują do klimatu MK.A jak opisałbyś klimat MK ? Masz pierdyliard kolorowych Ninja, pierdyliard kolorowych cyborgów, kolorowe laseczki z innych wymiarów posługujące się ziemską bronią, rzekomych mistrzów sztuk walki, przerośniętych czterorękich mięśniaków, centaura, oraz resztę przeciętnych kowalskich w mniej lub bardziej komicznych wdziankach - w przypadku kobit z obowiązkowym dekoltem. No sorry, ale MK zawsze miał tak żenujący design postaci, że lekki powiew świeżości - nie ważne jak "śmieszny" - z pewnością nie zaszkodzi. No chyba, że wolałbyś mimo wszystko kolejnego Strykera... Mnie najbardziej podobają się w MKX nowe Fatality. W sensie, wreszcie zdają się bardziej oryginalne, a nie tylko sprowadzające się do ucięcia/urwania kończyn w ustalonych miejscach, zerwania skóry, bądź jakiegoś mało wymagającego dla silnika zdeformowania modelu zawodnika, jak to miało miejsce w MK9.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l W KI masz postacie zrobione dobrze i pasują do klimatu, a tutaj reklamowanie MK jakąś laską ze skrzydłami pszczoły albo wielkoludem z krasnalem na karku to śmiech i nijak nie pasują do klimatu MK.A jak opisałbyś klimat MK ? Masz pierdyliard kolorowych Ninja, pierdyliard kolorowych cyborgów, kolorowe laseczki z innych wymiarów posługujące się ziemską bronią, rzekomych mistrzów sztuk walki, przerośniętych czterorękich mięśniaków, centaura, oraz resztę przeciętnych kowalskich w mniej lub bardziej komicznych wdziankach - w przypadku kobit z obowiązkowym dekoltem. No sorry, ale MK zawsze miał tak żenujący design postaci, że lekki powiew świeżości - nie ważne jak "śmieszny" - z pewnością nie zaszkodzi. No chyba, że wolałbyś mimo wszystko kolejnego Strykera... Mnie najbardziej podobają się w MKX nowe Fatality. W sensie, wreszcie zdają się bardziej oryginalne, a nie tylko sprowadzające się do ucięcia/urwania kończyn w ustalonych miejscach, zerwania skóry, bądź jakiegoś mało wymagającego dla silnika zdeformowania modelu zawodnika, jak to miało miejsce w MK9. wpis nowe postacie nie wybitne ale na pewno wpasuja sie do stylistyki MK, nie narzekam