Gość mate5 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Ja mam właśnie odwrotnie. 9 odrzuciła mnie brakiem balansu(pjerdolony Kabal>wszystko) i kupsztalowo działającym online. Mam nadzieje,że to ogarną i będzie można się naparzać na psn(jeśli będzie działał hłe hłe). "Kabal > wszystko" to tradycja w serii i nie spodziewaj się że w X będzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Może go nie będzie Ten nomad dash to przegięte (pipi) co przechodzi przez 90% ataków i daje stuna z darmowym combo. Nie przypominam sobie bardziej wkurzającego ruchu w bitkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 z jednej strony fakt - jak online bedzie bezlagowy to juz i tak bedzie lepiej niz w MK9, z drugiej strony jakies te nowe postacie nijakie, sama gra wyglada jak remaster mk9, a elementy systemu wyciagniete z injustice tez mi sie nie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Mogliby zrobić nowego mortala z dwywymiarowymi postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 oooooo to bylo by super, pamietam jak z kolegami zagrywalismy sie w Mortal Kombat Trilogy nie wspominajac o czasach gdy chodzilo sie na flipery i automat z MK 1 byl okupywany non stop ja nowego mortala sprawdze ( bo tak juz mam ze ogrywam kazda czesc ) pozatym poprzednia czesc byla bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=qmfm6JzuoZQ Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 X ryja miał cieńkiego, mogli cos ciekawszego wymyślić, poza tym spoko. Mam nadzieję, że będą classic stroje do wybrania/kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Kolejny zwiastun - tym razem padło na Ermaca. https://www.youtube.com/watch?v=6YF1ATMdagg&x-yt-ts=1422503916&x-yt-cl=85027636 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 co nie które X reje są strasznie zrobione na jedno kopyto . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 I tak lepszy ten xray ermaca teraz niz w mk9, ktory byl najgorszy ze wszystkich. To lamanie kregoslupa dupa xD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Jak dla mnie fajnie raz zobaczyc, ale potem pewnie w(pipi)ia (nie wiem, nie gram w mortale). Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 X-raye w walkach na wyższym poziomie są nie opłacalne zupełnie tak jak supery w SF4. Lepiej zostawić pasek na ex i breakery. Jedyne co mnie martwi w tym mortalu to interaktywne areny,bo w injustice to w(pipi)iające trochę było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 X-raye w walkach na wyższym poziomie są nie opłacalne zupełnie tak jak supery w SF4. Lepiej zostawić pasek na ex i breakery. Jedyne co mnie martwi w tym mortalu to interaktywne areny,bo w injustice to w(pipi)iające trochę było. Na wszelakich turniejach ochoczo z ex/xr, jak i z SC kożystają, zatem opłaca się to i to, ale wg mnie te animacje powinny mieć jeden, góra dwa segmenty. Po kilku tygodniach grania to prześwietlenie nuży. Natomiast Ermac to kozak. Namco powinno podpatrzyć design postaci, by w Tekken takiej fuszerki kaleczącej oczy inne niż skośnookie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Już cwaniaki w limitkach dają kod na 4 dodatkowe postacie. Rak dlc powiększa się poprzez pre-ored dlc 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=c63GOOITNvs#t=50 Mortal Kombat X: Kollector’s Edition by Coarse• Exclusive Scorpion figurine and Certificate of Authenticity, designed by Coarse. Coarse has been recognized in Collector and Designer figure communities for their artistic approach, dedication to detail, and unique storytelling through sculpture.• In-game Gold Scorpion Skin, inspired by the Coarse figurine• The Kombat Pack, which includes access to four add-on playable characters from Klassic Kombatants to Iconic guest characters• Available for PlayStation 4 computer entertainment system and Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft• MSRP: $149.99Mortal Kombat X Kollector’s Edition• Scorpion Statue• Exclusive Steel Pack and Steel Card• Mortal Kombat X: Blood Ties Comic Book Volume 1• In-game Gold Scorpion Skin• The Kombat Pack• Available for PS4 and Xbox One• MSRP: $179.99Mortal Kombat X Premium Edition (Digital only)• The Kombat Pack• Available for PS4, Xbox One, the Xbox 360 games and entertainment system for Microsoft; PlayStation 3 computer entertainment systems and, Windows PC• MSRP: $89.99Mortal Kombat X Limited Edition• Exclusive Scorpion Skin - this skin design, inspired by the Cold War, is a collaboration between NetherRealm Studios and a fan artist from the MKKollective.com, a crowd-sourced destination where Mortal Kombat enthusiasts can upload, submit and share their MK-related art, images, cosplay, music and videos.• The Kombat Pack• Available for PS4 and Xbox One• MSRP: $94.99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Ceny też fajne ~350zł za "limitke" z ekstra limitowanymi rzeczami jak kod na skin dla 1 postaci i kod na 4 xD Jezu jak oni w (pipi)a lecą z tym mortalem. Najpierw goro pre-order dlc. Teraz kodziki na postaci dlc. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Też mi się to nie podoba ale tak wygląda niestety marketing w naszych czasach. Chcesz mieć produkt deluxe - musisz płacić więcej. *na figurkę z Coarse bym się nie łaszczył. To jakas niszowa firma produkująca statuetki (jak napisano) artystyczne czyli z lekka zdeformowane, trącące mangowym infantylizmem więc skapanego we krwi Scorpiona jakby żywcem przeniesionego z gry to ja bym się nie spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 ta figurka wygląda jak z tej bajki o batmanie z lat dziewięćdziesiątych Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) Właśnie widziałem na Steamie reklamę na preorder, że można wtedy grać Goro. Ja pier.... Edytowane 4 lutego 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 Ten Scorpion to taki jakiś komiksowy w tej limitce, za to statuetka z nim jest super. Ceny poza tym zabijają. Design nowego Ermaca totalnie mi nei pasuje. Lewituje w powietrzu jak jakiś Superman czy Rogue. Odpaliłem nawet Injustice, żeby sprawdzic i animacja poruszania się Ermaca jest wyciągnięta żywcem tej gry ;/ przynajmniej takie wrażenie sprawia, do tego dochodzą interaktywne areny i mamy MortalJustice prawie. W dziewiątce wyglądał kozacko i tak się zachowywa, a tutaj odgrywa jakąś latawicę. Xray też nie za oryginalny tak samo jak fatal, choć ten ostatni lepszy niż w 9 według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 mnie kazdy nowy material coraz bardziej odrzuca od tej gry i juz sie nawet nie zastanawiam nad jej zakupem w okolicach premiery, wielka szkoda bo MK9 bylem zachwycony i jaralem sie jak glupi jeszcze rok temu na mysl o tej czesci i tego co wyczaruja z next genow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 Ten kod na Goro to będzie w każdej premierowej edycji gry? Czy kody będą jakoś dodatkowo wydawane? Jeśli pierwsza opcja, to pewnie te wersje gry będą dostępne i 2 lata po premierze. Jeśli drugi wariant to popelina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 Chyba poczekam na wersję GOTY z wszystkimi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 Szkoda,że Goro nie ma 2-och rąk,wtedy by sie zmiescil na płycie razem z innymi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi