Daffy 10 547 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 jezu faktycznie wstydliwa skleroza Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 (edytowane) Ale wracajac jeszcze do dlugosci story to w MK9 tez nie trawalo to chyba jakos dlugo, ze 4h? Cos mi sie tak kojarzy, byloby wiec tylko 1h krocej. 4h to chyba same walki z Goro + Shao Edytowane 8 kwietnia 2015 przez DonSterydo Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Eee no co wy. Przeciez walka z Shao to (jak juz sie skuma o co kaman) nic innego jak uproszczona gra muzyczna - wcisnij skok albo dol w odpowiednim momencie. No i oczywiscie dystans i spamowanie pociskow. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2015 Shao wystarczyło crossupować z wyciągniętą pięścią. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 jak sie znalo sposob to final fight to byl banal - jak skukalem co i jak na youtube to go z zamknietymi oczami za kazdym razem przechodzilem, ale po bozemu to ja pier.dole - moj skill byl za maly, przegiety byl w c.h.uj Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 jak sie znalo sposob to final fight to byl banal - jak skukalem co i jak na youtube to go z zamknietymi oczami za kazdym razem przechodzilem, ale po bozemu to ja pier.dole - moj skill byl za maly, przegiety byl w c.h.uj Na jakim poziomie trudności był taki przegięty? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 nawet na easy wg mnie shao byl przegiety jak sie go chcialo rozwalic po bozemu, a nie sposobem i spamowaniem jednego i tego samego Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 (edytowane) W MK9 Shao był śmiesznie łatwy oczywiście jak się wpadło na przeskakiwanie gościa i wklepanie combosa, albo dla leniwych łychy. Sam na to wpadłem po kilku walkach i nie było z nim problemu nawet na najwyższym poziomie. Wracając do MKX, jak online działa tak jak działał w MK9 to jezu jakie szczęście że nie wziąłem preo, bo bym się tylko wkur.wił. Paściarską grafikę w story bym przełknął, ale brak tagowania i do tego lagujący online to już niet. Edytowane 8 kwietnia 2015 przez Plugawy Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 ja czekam na wiecej wiarygodnego info co z kodem sieciowym - jak faktycznie to bedzie dzialalo jak MK9 to nie ma opcji bym to bral w tej cenie, jesli natomiast bedzie git lub szybko latkami to naprawia to biore Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 https://itunes.apple.com/app/id949701151 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 (edytowane) Jestem na świeżo ze Story z MK9 (wczoraj wieczorem sobie odświeżałem). Jeśli chodzi o długość, to bardzo mocno zależy to od tego ile rund sobie ustawiłeś. Jak masz mecze po jednej rundzie (do pierwszego wina), to Story można przejść bardzo szybko. Dodatkowo ten czas wydłużają mecze, w których nieznajomą postacią trzeba zabić 2 kolesi na jednym życiu. Goro i Kintaro to easy mode, bo mają mało życia, ale Shao po wyjściu z wprawy trochę mi sprawił trudności. Jakbym znał trochę kombinacje Liu i Raidenem pewnie poszło by sprawniej (już pomijając to że o 4 kończyłem i już trochę oczy się kleiły). ...ogólnie jakbym chciał przejść to w poniżej 3h to nie było by problemów też Edytowane 8 kwietnia 2015 przez Drantzell Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Kupic bijatyke dla Story Mode Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Poprzedniego Mortala kupiłem dla samego gameplay'u po wrażeniach z wersji demo. Story mode był dla mnie dodatkiem, który po odkryciu zaliczyłem na duży plus jeśli chodzi o poprzednią część. No ale bardzo możliwe, że w pełni będą w stanie zrozumieć to ludzie którzy kupowali Secret Service'y i Kompedium Wiedzy. Po reszcie się tego nie spodziewam nawet (; Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Z allegro już wysyłają także jutro będzie można pograć. Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 (edytowane) Potwierdzam. W robsonie mam jutro do odbioru z goro za 209. Edytowane 9 kwietnia 2015 przez Soban Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Jeśli online na PS3 nie będzie zrąbany jak w poprzedniej części, będą w niego grali ludzie, a story mode będzie co najmniej tak dobre jak u poprzednika, to może nawet kupię grę w okolicach premiery lub zaraz po. Na jednym z trailerów był taki sample muzyczny a la pierwsza część filmu. Jakby były takie chińskie bębny, flety i gitarowe riffy - to dla samego muzycznego klimatu chciałbym w to grać... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 kazdy kto chce kupi na currect geny, pastgenowa nie dosc, ze sie nie sprzeda bo rzuca sie na nia tylko smutni ludzie to pewnie jeszcze zwyczajem bedzie wygladac i dzialac gorzej niz mk9 Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Jak mi się internet nie zakrztusi to zrobię jutro streama. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 kazdy kto chce kupi na currect geny, pastgenowa nie dosc, ze sie nie sprzeda bo rzuca sie na nia tylko smutni ludzie to pewnie jeszcze zwyczajem bedzie wygladac i dzialac gorzej niz mk9 Ale mimo wszystko w plusie bym przytulil zeby samemu przetestowac mechanieke itd. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=szFSSCmESQc 1 Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 do kiedy jest embargo na recenzje? Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Games4You 7 godz. · UWAGA! Dostaliśmy informację, że jutro dotrze do nas mała partia Mortal Kombat X na PS4! Gra ma kosztować 219zł i będzie dostępna w naszych punktach w Katowicach, Sosnowcu i Czeladzi w godzinach 15:00-16:00! Serdecznie zapraszamy! Emotikon grin Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 W stolicy od dziś dostępne za 209 z goro Dobrze mieszkać blisko. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Na razie pierwsze rozczarowanie kod na Goro nie działa, pocieszam się, że może ruszy razem z oficjalną premierą, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi