Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ale wracajac jeszcze do dlugosci story to w MK9 tez nie trawalo to chyba jakos dlugo, ze 4h? Cos mi sie tak kojarzy, byloby wiec tylko 1h krocej.

4h to chyba same walki z Goro + Shao ;)

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Eee no co wy. Przeciez walka z Shao to (jak juz sie skuma o co kaman) nic innego jak uproszczona gra muzyczna - wcisnij skok albo dol w odpowiednim momencie. No i oczywiscie dystans i spamowanie pociskow.

Opublikowano

jak sie znalo sposob to final fight to byl banal - jak skukalem co i jak na youtube to go z zamknietymi oczami za kazdym razem przechodzilem, ale po bozemu to ja pier.dole - moj skill byl za maly, przegiety byl w c.h.uj

Opublikowano

jak sie znalo sposob to final fight to byl banal - jak skukalem co i jak na youtube to go z zamknietymi oczami za kazdym razem przechodzilem, ale po bozemu to ja pier.dole - moj skill byl za maly, przegiety byl w c.h.uj

Na jakim poziomie trudności był taki przegięty?

Opublikowano

nawet na easy wg mnie shao byl przegiety jak sie go chcialo rozwalic po bozemu, a nie sposobem i spamowaniem jednego i tego samego

Opublikowano (edytowane)

W MK9 Shao był śmiesznie łatwy oczywiście jak się wpadło na przeskakiwanie gościa i wklepanie combosa, albo dla leniwych łychy. Sam na to wpadłem po kilku walkach i nie było z nim problemu nawet na najwyższym poziomie.

Wracając do MKX, jak online działa tak jak działał w MK9 to jezu jakie szczęście że nie wziąłem preo, bo bym się tylko wkur.wił. Paściarską grafikę w story bym przełknął, ale brak tagowania i do tego lagujący online to już niet.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

ja czekam na wiecej wiarygodnego info co z kodem sieciowym - jak faktycznie to bedzie dzialalo jak MK9 to nie ma opcji bym to bral w tej cenie, jesli natomiast bedzie git lub szybko latkami to naprawia to biore

Opublikowano (edytowane)

Jestem na świeżo ze Story z MK9 (wczoraj wieczorem sobie odświeżałem). Jeśli chodzi o długość, to bardzo mocno zależy to od tego ile rund sobie ustawiłeś. Jak masz mecze po jednej rundzie (do pierwszego wina), to Story można przejść bardzo szybko.

Dodatkowo ten czas wydłużają mecze, w których nieznajomą postacią trzeba zabić 2 kolesi na jednym życiu.

Goro i Kintaro to easy mode, bo mają mało życia, ale Shao po wyjściu z wprawy trochę mi sprawił trudności. Jakbym znał trochę kombinacje Liu i Raidenem pewnie poszło by sprawniej (już pomijając to że o 4 kończyłem i już trochę oczy się kleiły).

...ogólnie jakbym chciał przejść to w poniżej 3h to nie było by problemów też :)

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano

Poprzedniego Mortala kupiłem dla samego gameplay'u po wrażeniach z wersji demo. Story mode był dla mnie dodatkiem, który po odkryciu zaliczyłem na duży plus jeśli chodzi o poprzednią część. No ale bardzo możliwe, że w pełni będą w stanie zrozumieć to ludzie którzy kupowali Secret Service'y i Kompedium Wiedzy. Po reszcie się tego nie spodziewam nawet (;

Opublikowano

Jeśli online na PS3 nie będzie zrąbany jak w poprzedniej części, będą w niego grali ludzie, a story mode będzie co najmniej tak dobre jak u poprzednika, to może nawet kupię grę w okolicach premiery lub zaraz po.

Na jednym z trailerów był taki sample muzyczny a la pierwsza część filmu. Jakby były takie chińskie bębny, flety i gitarowe riffy - to dla samego muzycznego klimatu chciałbym w to grać...

Opublikowano

kazdy kto chce kupi na currect geny, pastgenowa nie dosc, ze sie nie sprzeda bo rzuca sie na nia tylko smutni ludzie to pewnie jeszcze zwyczajem bedzie wygladac i dzialac gorzej niz mk9

Opublikowano

kazdy kto chce kupi na currect geny, pastgenowa nie dosc, ze sie nie sprzeda bo rzuca sie na nia tylko smutni ludzie to pewnie jeszcze zwyczajem bedzie wygladac i dzialac gorzej niz mk9

Ale mimo wszystko w plusie bym przytulil zeby samemu przetestowac mechanieke itd.