keczu78 55 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Podobno już mają w sprzedaży ? http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/wb-games-mortal-kombat-x-ps4.bhtml Zamówiłem odbierz w godzinę czekam ma sms ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 (edytowane) tez kliknalem i czekam na odbior dzis w 3stawach w katosach ha dostalem mail ze odbior najwczesniej w poniedzialek i juz zniknelo ze stronki, ze mortala sa dostepne Edytowane 11 kwietnia 2015 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 dostałem esa można jechać po szpil ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Pierwsze wrażenie na duży plus. Gra wygląda ładnie i na żywo zdecydowanie lepiej niż na streamach. Przez pewien czas działały wieże i muszę przyznać że ten aspekt wciąga, po zaliczeniu tej najszybciej się resetującej juz nie mogłem się doczekać nowego rozdania. Można tez utworzyć samemu losową wieżę przejść ją w jak najlepszym czasie i wysłać znajomym jako wyzwanie. Frakcje to na tą chwilę same statystyki, są dodatkowe opcje ale nie działają, ale wygląda na to że będziemy mieli z tego dużo radochy. Podoba mi się to że walki wczytują się bardzo szybko, a na rewanże praktycznie w ogóle się nie czeka. Dwa zgrzytnięcia to jednak ubogi sklad i mapy których po 2 dniach grania w ogóle nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 U mnie juz leza po 219 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 te z rtv euro maja kod na goro? to jest kodzik w pudelku czy wysylaja na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 w pudełku i jest nalepka na folii informująca o goro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Właśnie skończyłem Story Mode. Zajeło mi to jakieś 5-6godzin więc jak na bijatykę jest to co najmniej bardzo a bardzo dobrze. Jedynym minusem jest to że nie wybierasz postaci tylko historia Tobie dobiera postać tak na 4y walki. Ale jeśli komuś to się nie podoba, są jeszcze wierze w starym dobrym klasycznym stylu. Czyli np 10walk i pokaźna końcówka dla wybranej postaci. Sama gra jest pomieszaniem MK9 z JL. I muszę przyznać że lepiej mi się gra w MKX niż MK9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 turniej leci jak ktoś chce popatrzeć http://www.twitch.tv/netherrealm Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Goro tez nie dacie rady dodac? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 ale drewno xd nie biore nawet z zatoki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 A graficznie jak wypada ? Czuć nextgen? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Nie,ale jest dużo lepiej jak w mk9. Ostatnia bijatyka, która robiła graficznie w momencie premiery to chyba VF5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 a guilty gear xrd? wg mnie to male arcydzielo, ze pierwszy raz w historii mamy gre 3d wygladajaca na serio jak rasowe swietne 2d Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 to jest główny temat o MKX ? finał z turnieju ESL, jeszcze esport z tego zrobią niezle to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Wiadomo czy w season pass beda jakies nowe mapy ? Bo podstawka troche bidna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 tez jestem zdziwiony, ze jest tylko 13 aren, w mk9 bylo 24, w injustice tez cos kolo tego - nie wiem co nimi kierowalo robiac ich tak malo, na razie cisza o nowych czy to platnych czy bezplatnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 (edytowane) Przecież to pewne, że reszta trafi jako DLC. Już chyba najlepiej będzie poczekać na jakąś dopakowaną edycję. Edytowane 12 kwietnia 2015 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 tez jestem zdziwiony, ze jest tylko 13 aren, w mk9 bylo 24, w injustice tez cos kolo tego - nie wiem co nimi kierowalo robiac ich tak malo, na razie cisza o nowych czy to platnych czy bezplatnych Dlatego tez chyba sie wstrzymam z kupnem, sam juz nie wiem. Granie na 13 mapkach szybko sie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 W MK9 tak jeszcze mocno na DLC nie stawiali jak teraz. Niedawno ogrywałem sobie z ciekawości kompletną edycję ze Steama i wcale tak dużo nowości nie było. W MK X już widać, że będzie inaczej. Tylko teraz jest już czterech dodatkowych fighterów (z Predziem na czele). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 W MK9 tak jeszcze mocno na DLC nie stawiali jak teraz. Niedawno ogrywałem sobie z ciekawości kompletną edycję ze Steama i wcale tak dużo nowości nie było. W MK X już widać, że będzie inaczej. Tylko teraz jest już czterech dodatkowych fighterów (z Predziem na czele). W MK9 dodawali jakies areny ? Bo z tego co pamietam jak kiedys gralem to byly tylko postacie i skorki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Też to właśnie zauważyłem - doszło paru zawodników i parę strojów i to było wszystko. Tutaj będzie chyba tyle samo contentu do pobrania co w Injustice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 MK9 w platnych dlc dostal tylko 4 postacie przeciez i skorki, nic wiecej czy to w platnych czy bezplatnych sie nie pojawilo MK10 na start dostaje 4 postacie w season pass, z czego ostatnia juz w czerwcu wychodzi wiec na bank bedzie cos jeszcze, te 13 aren tez jest podejrzane Boon ogolnie pare razy juz wspominal, ze maja dlugo pielegnowac ta czesc - czy mialo to znaczyc lawine platnych dlc czy wzorem driveclub rozszerzanie zawartosci bezplatnymi patchami? czas pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Stawiałbym raczej na to pierwsze. Jeszcze się okaże, że będzie z tego drugi Street Fighter IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 mnie boli jedynie roster (jest spory ale dalej boli brak legend) i mala liczba aren, reszta mi super pasuje, samej zawartosci jest masa juz tu i teraz, wiecej trybow, wieksza krypta, live tower (obok klatycznej wiezy) zmieniajace sie okresowo tez sa genialnym pomyslem (potwierdzili, ze jesli beda wieze oparte na postaciach z dlc to i tak w tym trybie bedzie mozna bez ich kupienia nimi grac) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi