Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję, że nindżasy dostaną klasyczne stroje z jedynki :) z chęcią zapłacę

W MK9 te stroje z jedynki nie wyglądały zbyt rewelacyjnie. Były zbyt proste, a grafikom z tego studia trudno przychodzi robienie ładnych modeli, kiedy stroje nie składają się z miliona elementów.

Blah... Ja zamówiłem preorder na PSN i muszę czekać do godziny 0:00 :/

Za klasycznego Ermaca sam bym zaplacil.

Najlepiej takiego, który by nie latał jak głupi :P

pierwsze slysze by w mk9 byly fatale eksluzywne dla ubranek

W MK9 mogłeś kupić KLASSIC PACK. Dzięki temu np. Sub dostawał strój z MK1 + klasyczne Fatality z wyrywaniem kręgosłupa.

Edytowane przez Drantzell
  • Plusik 2
Opublikowano

Dla Reptaila:

FATALITY 1 - Acid Yak: F, F, D, U, FK (Sweep)
FATALITY 2 - Weight Loss: D, D, F, B, FP (Sweep)
FATALITY 3 - Tasty: B, B, F, D, BLOCK (Jump) - Requires Classic Reptile costume unlocked

To samo jest chyba dla Scorpiona. Zobacz sobie w liscie ciosow w mk9, dla nich jest 3 fatality i bedziesz mial ??? jesli nie masz dlc

• Plusik 1
Opublikowano

Mam nadzieję, że nindżasy dostaną klasyczne stroje z jedynki :) z chęcią zapłacę

W MK9 te stroje z jedynki nie wyglądały zbyt rewelacyjnie. Były zbyt proste, a grafikom z tego studia trudno przychodzi robienie ładnych modeli, kiedy stroje nie składają się z miliona elementów.

.

Z tego co widziałem i pamietam były super. Imo im prostsze stroje ninjasow tym lepiej oni wyglądają.
Opublikowano

Pograłem troche online. W sobote było bardzo słabo, lagi takie, że zstanawiałem się czy ja w ogóle kieruje postacią, natomiast w niedziele wieczorkiem już było bardzo miodnie, wychodziło wszystko tak jak należy. Szybko wyszukuje przeciwników, przed walką dostajemy info ile nasz rywal wygrał/przegrał pojedynków, jego lvl osobisty i frakcyjny i czy przyjmujemy wyzwanie czy nie. Są walki teamowe 3vs3 i 5vs5, niektóre zadania dnia mozna zrobić tylko walcząc online. 

ps. Mój ulubiony fighter to Erron Black, jak by ktoś chciał do niego drugie fatality to jest w krypcie z pająkami -8,27, aha i są do odblokowania na pewno stroje z 9, synio znalazł w krypcie Skorpiona MK9

Opublikowano (edytowane)

W takim razie musze młodego dopytać, bo wydawało mi się, że się podniecał tym, że go w krypcie znalazł ale może to było coś innego, ale jedno jest pewne strój z MK9 jest :).

Edytowane przez GoltaR
Opublikowano

W takim razie musze młodego dopytać, bo wydawało mi się, że się podniecał tym, że go w krypcie znalazł ale może to było coś innego, ale jedno jest pewne strój z MK9 jest :).

Po przejściu wierzy otrzymujesz strój o ile najpierw jego nie znalazłeś w krypcie.
Opublikowano

Fajnie jakby zadbali o gierkę dłużej niż MK9. Gierka dostała parę postaci, kilka razy dostawała jakieś poprawki, ale dość szybko przestali ją wspierać. Wolałbym żeby prócz tego kiepskiego pakietu z Predatorem itp, dali później jeszcze kilka innych klasycznych postaci, których ewidentnie brakuje w tej części (np. Smoke).

Pewnie nie kupiłbym ich wszystkich, ale wolałbym żeby coś się działo przez dłuższy czas.

Opublikowano

Miałem nie brać teraz MKX, ale widzę tutaj same zachwyty i porównania do 9 z którą trochę czasu spędziłem to się skusiłem :)

Mam lagi. Biją mnie :( To muszą być lagi :(

Ehh te lagi, ja też wygrywałem wszystko jak leci odpóki lagi mnie nie dopadły :(

Opublikowano

Już nie przesadzajcie z postaciami bo się zrobi trzecia MK Trilogy.

A nie o to chodzi.

Niby gram postacią, która była obecna w każdym MK jaki powstał, ale... Jakby mi ją w którymś zabrali to bym się nieźle wkwił.

Opublikowano

nie no od wczoraj wieczora jest mega wyraznie lepiej na serwerach jesli chodzi o synchronizacje danych i lagi w rozgrywce sieciowej, smiem nawet twierdzic, ze tu i teraz jest lepiej niz w mk9 przez pierwsze pare miesiecy jesli chodzi o lagi w sieci

obadamy co to sie jutro stanie jak caly swiat sie rzuci na oficjalna premiere, do teraz np wiele trybow w wojnie frakcji dalej jest zablokowane

kto kochal mk9 niech smialo kupuje mkx - sam sie balem a na prawde boonowi wyszla kolejna swietna czesc az ociekajaca zawartoscia

Opublikowano

Zero zainteresowania bijatykami z mojej strony a po przeczytaniu opini i zobaczenia paru streamow hype over 1milion :)

Ja miałem tak w przypadku premiery MK9. Ogólnie w bijatyki dawno nie grałem, ale jak odpaliłem demo, to było hmm... hmmmm... hmmmm... Chce to! xD.

Opublikowano

nie no od wczoraj wieczora jest mega wyraznie lepiej na serwerach jesli chodzi o synchronizacje danych i lagi w rozgrywce sieciowej, smiem nawet twierdzic, ze tu i teraz jest lepiej niz w mk9 przez pierwsze pare miesiecy jesli chodzi o lagi w sieci

obadamy co to sie jutro stanie jak caly swiat sie rzuci na oficjalna premiere, do teraz np wiele trybow w wojnie frakcji dalej jest zablokowane

kto kochal mk9 niech smialo kupuje mkx - sam sie balem a na prawde boonowi wyszla kolejna swietna czesc az ociekajaca zawartoscia

Ficuś szykuj się niedługo na wpierdol :cool::lapka:

Opublikowano

nic nowego, wzieli mi mojego smoke'a i obecnie dostaje wpier.dol od kazdego :P musze w jakis dzien przysiasc i choc jedna postac w jednym stylu zaczac opanowywac bo lamie tragicznie

Opublikowano

wczoraj w nocy serwery juz fajnie dzialaly - w multi gra sie swietnie, wszystko sie szybko synchronizuje, o dziwo dalej 3 tryby w wojnie frakcji sa niedostepne

co ciekawe sa tez skroty do sklepu - reklamuja postacie z dlc i wprowadzili mikrotranzakcje - mozna kupic zetony na latwe fatality lub od razu odblokowac cala zawartosc krypty :D

jezu jaki ja slaby jestem w ta gra - to ludzkie pojecie przechodzi, w ogole krzyzak w ds4 < krzyzak w ds3

Opublikowano

Ogólnie coś im chyba siadło. Frakcje nie działają oraz dzienne wyzwania. Ogólnie jeśli chodzi o samą gre online to na 10walk mogę śmiało powiedzieć że jest tragicznie :D Nie rozumiem dlaczego na XO nie ma dedyków. KI śmiało wykorzystuje dedyki co jest niesamowite jak ta gra śmiga bez laga. Tutaj za to są problemy z wyprowadzeniem ciosu na czas podczas robienia comba. Jest bez wątpienia lepiej niż było w MK9. Ale mimo wszystko.. niech to działa choć trochę jak SF czy KI.

Opublikowano

Tomci dzis ci nikt nie odpowie bo dopiero gra dzis ma premiere - sa momenty, ze online dzial tragicznie, raz dziala super, jest lepiej niz w mk9 ale perfekcyjnie na pewno nie w kwestii rozgrywki online, werdykt bedzie mozna dopiero wydac za jakis czas i pewnie za jakies 5 patchy

Opublikowano

zaczynaja pojawiac sie recki:

Polygon (9/10)

Game Informer (9.25/10)

GameZone (9/10)

USGamer (4/5)

PCWorld (4.5/5)

Video Gamer - (8/10)
readersgambit - (9/10)