Drantzell 45 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 (edytowane) Mam nadzieję, że nindżasy dostaną klasyczne stroje z jedynki z chęcią zapłacę W MK9 te stroje z jedynki nie wyglądały zbyt rewelacyjnie. Były zbyt proste, a grafikom z tego studia trudno przychodzi robienie ładnych modeli, kiedy stroje nie składają się z miliona elementów. Blah... Ja zamówiłem preorder na PSN i muszę czekać do godziny 0:00 Za klasycznego Ermaca sam bym zaplacil. Najlepiej takiego, który by nie latał jak głupi pierwsze slysze by w mk9 byly fatale eksluzywne dla ubranek W MK9 mogłeś kupić KLASSIC PACK. Dzięki temu np. Sub dostawał strój z MK1 + klasyczne Fatality z wyrywaniem kręgosłupa. Edytowane 13 kwietnia 2015 przez Drantzell 2 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Dla Reptaila: FATALITY 1 - Acid Yak: F, F, D, U, FK (Sweep)FATALITY 2 - Weight Loss: D, D, F, B, FP (Sweep)FATALITY 3 - Tasty: B, B, F, D, BLOCK (Jump) - Requires Classic Reptile costume unlocked To samo jest chyba dla Scorpiona. Zobacz sobie w liscie ciosow w mk9, dla nich jest 3 fatality i bedziesz mial ??? jesli nie masz dlc 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 o lol nie wiedzialem dzieki za info chlopaki Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2015 Mam nadzieję, że nindżasy dostaną klasyczne stroje z jedynki z chęcią zapłacęW MK9 te stroje z jedynki nie wyglądały zbyt rewelacyjnie. Były zbyt proste, a grafikom z tego studia trudno przychodzi robienie ładnych modeli, kiedy stroje nie składają się z miliona elementów.. Z tego co widziałem i pamietam były super. Imo im prostsze stroje ninjasow tym lepiej oni wyglądają. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Pograłem troche online. W sobote było bardzo słabo, lagi takie, że zstanawiałem się czy ja w ogóle kieruje postacią, natomiast w niedziele wieczorkiem już było bardzo miodnie, wychodziło wszystko tak jak należy. Szybko wyszukuje przeciwników, przed walką dostajemy info ile nasz rywal wygrał/przegrał pojedynków, jego lvl osobisty i frakcyjny i czy przyjmujemy wyzwanie czy nie. Są walki teamowe 3vs3 i 5vs5, niektóre zadania dnia mozna zrobić tylko walcząc online. ps. Mój ulubiony fighter to Erron Black, jak by ktoś chciał do niego drugie fatality to jest w krypcie z pająkami -8,27, aha i są do odblokowania na pewno stroje z 9, synio znalazł w krypcie Skorpiona MK9 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2015 Ja dostałem strój Scorpiona z 9tki po przejściu nim wieży/arcade. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 (edytowane) W takim razie musze młodego dopytać, bo wydawało mi się, że się podniecał tym, że go w krypcie znalazł ale może to było coś innego, ale jedno jest pewne strój z MK9 jest . Edytowane 13 kwietnia 2015 przez GoltaR Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 W takim razie musze młodego dopytać, bo wydawało mi się, że się podniecał tym, że go w krypcie znalazł ale może to było coś innego, ale jedno jest pewne strój z MK9 jest .Po przejściu wierzy otrzymujesz strój o ile najpierw jego nie znalazłeś w krypcie. Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 są też dodatkowe stroje z mobile game dla bodajże cage'a, jaxa i mileeny Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Fajnie jakby zadbali o gierkę dłużej niż MK9. Gierka dostała parę postaci, kilka razy dostawała jakieś poprawki, ale dość szybko przestali ją wspierać. Wolałbym żeby prócz tego kiepskiego pakietu z Predatorem itp, dali później jeszcze kilka innych klasycznych postaci, których ewidentnie brakuje w tej części (np. Smoke). Pewnie nie kupiłbym ich wszystkich, ale wolałbym żeby coś się działo przez dłuższy czas. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Już nie przesadzajcie z postaciami bo się zrobi trzecia MK Trilogy. A nie o to chodzi. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2015 Mam lagi. Biją mnie To muszą być lagi Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Miałem nie brać teraz MKX, ale widzę tutaj same zachwyty i porównania do 9 z którą trochę czasu spędziłem to się skusiłem Mam lagi. Biją mnie To muszą być lagi Ehh te lagi, ja też wygrywałem wszystko jak leci odpóki lagi mnie nie dopadły Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Już nie przesadzajcie z postaciami bo się zrobi trzecia MK Trilogy. A nie o to chodzi. Niby gram postacią, która była obecna w każdym MK jaki powstał, ale... Jakby mi ją w którymś zabrali to bym się nieźle wkwił. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 nie no od wczoraj wieczora jest mega wyraznie lepiej na serwerach jesli chodzi o synchronizacje danych i lagi w rozgrywce sieciowej, smiem nawet twierdzic, ze tu i teraz jest lepiej niz w mk9 przez pierwsze pare miesiecy jesli chodzi o lagi w sieci obadamy co to sie jutro stanie jak caly swiat sie rzuci na oficjalna premiere, do teraz np wiele trybow w wojnie frakcji dalej jest zablokowane kto kochal mk9 niech smialo kupuje mkx - sam sie balem a na prawde boonowi wyszla kolejna swietna czesc az ociekajaca zawartoscia Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Zero zainteresowania bijatykami z mojej strony a po przeczytaniu opini i zobaczenia paru streamow hype over 1milion Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Zero zainteresowania bijatykami z mojej strony a po przeczytaniu opini i zobaczenia paru streamow hype over 1milion Ja miałem tak w przypadku premiery MK9. Ogólnie w bijatyki dawno nie grałem, ale jak odpaliłem demo, to było hmm... hmmmm... hmmmm... Chce to! xD. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 nie no od wczoraj wieczora jest mega wyraznie lepiej na serwerach jesli chodzi o synchronizacje danych i lagi w rozgrywce sieciowej, smiem nawet twierdzic, ze tu i teraz jest lepiej niz w mk9 przez pierwsze pare miesiecy jesli chodzi o lagi w sieci obadamy co to sie jutro stanie jak caly swiat sie rzuci na oficjalna premiere, do teraz np wiele trybow w wojnie frakcji dalej jest zablokowane kto kochal mk9 niech smialo kupuje mkx - sam sie balem a na prawde boonowi wyszla kolejna swietna czesc az ociekajaca zawartoscia Ficuś szykuj się niedługo na wpierdol Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 nic nowego, wzieli mi mojego smoke'a i obecnie dostaje wpier.dol od kazdego musze w jakis dzien przysiasc i choc jedna postac w jednym stylu zaczac opanowywac bo lamie tragicznie Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 wczoraj w nocy serwery juz fajnie dzialaly - w multi gra sie swietnie, wszystko sie szybko synchronizuje, o dziwo dalej 3 tryby w wojnie frakcji sa niedostepne co ciekawe sa tez skroty do sklepu - reklamuja postacie z dlc i wprowadzili mikrotranzakcje - mozna kupic zetony na latwe fatality lub od razu odblokowac cala zawartosc krypty jezu jaki ja slaby jestem w ta gra - to ludzkie pojecie przechodzi, w ogole krzyzak w ds4 < krzyzak w ds3 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Ogólnie coś im chyba siadło. Frakcje nie działają oraz dzienne wyzwania. Ogólnie jeśli chodzi o samą gre online to na 10walk mogę śmiało powiedzieć że jest tragicznie Nie rozumiem dlaczego na XO nie ma dedyków. KI śmiało wykorzystuje dedyki co jest niesamowite jak ta gra śmiga bez laga. Tutaj za to są problemy z wyprowadzeniem ciosu na czas podczas robienia comba. Jest bez wątpienia lepiej niż było w MK9. Ale mimo wszystko.. niech to działa choć trochę jak SF czy KI. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Dawac opinie o online bo o 14 kończę prace i po drodze do domu mam 2 sklepy z grami Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Tomci dzis ci nikt nie odpowie bo dopiero gra dzis ma premiere - sa momenty, ze online dzial tragicznie, raz dziala super, jest lepiej niz w mk9 ale perfekcyjnie na pewno nie w kwestii rozgrywki online, werdykt bedzie mozna dopiero wydac za jakis czas i pewnie za jakies 5 patchy Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 zaczynaja pojawiac sie recki: Polygon (9/10) Game Informer (9.25/10) GameZone (9/10) USGamer (4/5) PCWorld (4.5/5) Video Gamer - (8/10)readersgambit - (9/10) Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2015 (pipi)a z pewnością dokładnie zdążyli przetestować tryb online. W(pipi)iają mnie tacy recenzenci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi