GoltaR 42 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Mam dosyć często ulubiony błąd posiadaczy PS4 "ce-34878-0". Oczywiście znowu jest zupełnie losowy, można grać cały dzień bez problemu albo przez godzinę nie zagrać żadnego meczu bo ciągle bluescreen. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 cos wiadomo kiedy odblokuja sie tryby w wojnie frakcji? ten boss inwazji itp? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 W radiu glosza swietna cene MKX na XO i PS4 w MM za... 259zl :I Reklamują edycje limitowaną ze steelbookiem i kodem na Goro. Oni tam mają burdel. Zwykła edycja jest droższa od limitowanej, pomijam, że obie mają ceny z kosmosu. Oczywiście mojego zamówienia nie można było zrealizować bo się zapasy w nocy wyczerpały Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2015 Mam dosyć często ulubiony błąd posiadaczy PS4 "ce-34878-0". Oczywiście znowu jest zupełnie losowy, można grać cały dzień bez problemu albo przez godzinę nie zagrać żadnego meczu bo ciągle bluescreen.Co to jest blue screen? Wywala do dasha z errorem, tak? Ja w bonusie dostałem zrypanego sejva. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Wow. Tyle moge napisac po 2h grania i choc sam nie przepadam za specjalnie za bijatykami, to nowy Mortal na pierwszy rzut oka wydaje sie byc rewelacyjny ! Miod wylewa sie z ekranu, system jest latwy do opanowania, fatale wygladaja za(pipi)iscie - zapowiada sie kawal dobrej gry! Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 cos wiadomo kiedy odblokuja sie tryby w wojnie frakcji? ten boss inwazji itp?Odbywa się to raz w tygodniu. A jest to przypadkowy dzień, będziesz miał przez 24godziny odblokowane tą opcje "Fraction Invasion". 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 ooo super izi mi tez sie rewelacyjnie ta czesc podoba, tak samo mocno jak swego czasu mk9, tutaj jednak czuje, ze z uwagi na te 3 style do kazdej postaci nauka tej gry zajmie mi o wiele wiele wiecej czasu mi na szczescie nic przykrego, odpukac, z mkx sie nie dzieje, calosc wyglada swietnie, smiga super plynnie, loadingi sa krociutkie, sam miod po prostu Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Dla ciekawskich wszystkie fatale: Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 No i jak chodzi ten online panowie ? Po premierze już i teorie o nie włączonych wszystkich serwerach można obalić Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 (edytowane) Słabo Wizualnie wydaje się działać płynnie,ale przy inpucie jest lag jak s(pipi)ysyn. Serio niech capcom zacznie sprzedawać swój kod sieciowy, bo tylko u nich da się pograć w bitki online bez laga. Edytowane 15 kwietnia 2015 przez Soban 2 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Słabo Wizualnie wydaje się działać płynnie,ale przy inpucie jest lag jak s(pipi)ysyn. Serio niech capcom zacznie sprzedawać swój kod sieciowy, bo tylko u nich da się pograć w bitki online bez laga. Jest jeszcze KI ale to śmiga w chmurze. Ale to fakt. Jest to strasznie irytujące gdy próbujesz przytrzymać kogoś w powietrzu ale opóźnienie Tobie na to nie pozwala Zdarzyło mi się tylko raz trafić na kogoś z super łączem ale no właśnie... zbiłem jego za bardzo i uciekł : ( Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Figurka wykonana świetnie. 1 Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Jakie to online jest obesrane to ja nawet nie. Jak próbowałem robić jakieś combosy to zawsze w dupe dostawałem,a jak postanowiłem nawalać jakiegoś prostego chain 2-3 hity spam to się wygrywało G.ówno obesrane. Ci netherrealm to są niezłe kasztany, by zrobić grę nastawioną na multi z lagującym kodem i region lockiem. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Jakie to online jest obesrane to ja nawet nie. Jak próbowałem robić jakieś combosy to zawsze w dupe dostawałem,a jak postanowiłem nawalać jakiegoś prostego chain 2-3 hity spam to się wygrywało G.ówno obesrane. Ci netherrealm to są niezłe kasztany, by zrobić grę nastawioną na multi z lagującym kodem i region lockiem. Na chwile obecną to rankingowych nie ma sensu nawet tykać ponieważ jest tragedia z dobieraniem gracza z dobrym łączem. Polecam pokoje. Tam przynajmniej widzisz że ktoś ma 3zielone i jakoś da się jeszcze coś tam zrobić. Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ja w pokojach w ogóle nie widzę kresek połaczenia, albo kęci się kółeczko albo są 3 puste paski. Ktoś jeszcze ma taki problem? W TTT2 gra się bez problemu, tutaj jest dramat póki co. Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 mi też nie pokazuje kresek Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Wasze teksty tylko upewniają mnie w tym, że dobrze zrobiłem wycofując preordera. Nie kupię póki online nie będzie płynny. Gdyby dali tagowanie to przełknąłbym nawet kulejące multi. Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Pograłem z 2 bite godziny online i nawet z polakami są kapryśne połączenia Pro tip na lamerskie zwycięstwa: (pipi)ć i spamować fireballe. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Też wam gra crashuje na PS4, w menu po 30 sec wywala do menu z błedem Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Coś dziś serwery padają ciągle jakieś wywalanie z on-line do menu ! Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Też wam gra crashuje na PS4, w menu po 30 sec wywala do menu z błedem Błędów to nie zauważyłem. Wkurzają tylko długie ładowania w online(po każdym meczu kilkanaście sekund synchronizacji). 4 ich gra z online i nadal działa jak kupa... Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Mysle, ze problem z polaczneiami wynika w sporej czesci z tego ze na gre rzucilo sie sporo Januszy z internetami wifi i innymi takimi wynalazkami, licze ze w ciagu kilku dni sie sytuacja troche unormuje, chociaz z drugiej strony za niemozliwosc wyszukiwania przeciwnika po jakosci lacza to ktos powinien zostac dyscyplinarnie wypier.dolony z NRS. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2015 Też wam gra crashuje na PS4, w menu po 30 sec wywala do menu z błedem Na oficjalnych forach gry kilka osób się na to skarżyło więc nie jestes sam. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ja w pokojach w ogóle nie widzę kresek połaczenia, albo kęci się kółeczko albo są 3 puste paski. Ktoś jeszcze ma taki problem? W TTT2 gra się bez problemu, tutaj jest dramat póki co. Z tymi kreskami jest tak że trzeba nieco dłużej poczekać aż się w końcu załadują tak samo z kręcącym się kółeczkiem. Osobiście nie wchodzę w mecze gdzie nie ma mnie niż 2kresek bo inaczej to już nie ma powodu do gry. Jest jedynie frustracja spowodowana lagiem. Ale to nie zmienia faktu że mimo wszystko jest smutek. Sam Ed Boon powiedział że usprawnili kod sieciowy po doświadczeniach z MK9 i Injustice. Co jest wręcz zabawne ale wcale tego nie widać. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Da się wyszukiwać przeciwników po jakości łącza, wystarczy ustawić sobie w danym pokoju ustawianie graczy po " najlepszy ping " . Z tym ze jak na razie ten " najlepszy " jaki udało mi się znaleźć to dwie z trzech kresek, a i tak takich osób było zaledwie kilka na niemal pełen pokój. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi