Soban 4 048 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Trochę to potrwa przez wariacje. Na bank wysoko będzie jak zawsze Kung Lao. Takeda też bankowo będzie w shirai ryu wysoko. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Scorpiona, Kowboya i Milene też bym obstawiał wysoko. Sub-Zero którym zacząłem grać jest raczej średniawy. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2015 Polecam kanał Team Spooky. Dają tam teraz dużo dobrych walk z Mortala. Można się sporo nauczyć. https://www.youtube.com/user/FGCSabin/videos Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Wiadomo kiedy dadzą DLC z Jasonem ? On chyba pierwszy trafi do gry,czekam też na predatora Edytowane 18 kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Ktos mi stresci jak ten tryb z frakcjami wyglada? Jakies bonusy gdy nasza wygra? Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 sony chyba zaplacilo boonowi za tryb test your strength - na wyzszych pietrach wiezy to jest chore jak szybko trzeba nawalac w te klawisze - ten tandetny pad po dluzszym ograniu jesli nie ma sie gwarancji od razu poleci do kosza 1 Cytuj
milypan 1 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Wie ktos dlaczego grając kampanie raz za wygrana dostana aby 80 żetonów a innym razem 755?? Troche mnie to dziwi bo grę mam od wczoraj, brat zaczął grać tylko fabule i juz ma ze 30k a ja jestem prawie blisko niego z progressem w fabule i mam ledwo 6k... Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2015 Może gra na wyższym poziomie trudnosci, sadzi dłuższe combosy albo wygrywa na flawless victory. Możliwosci jest wiele, reguła ta sama: Im lepiej grasz, tym więcej punktów zdobywasz. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 przed patchem ponoc na golej wersji gry punkty i waluta wpadaly jak szalone wplyw ma nie tylko styl walki, robione brutallity i fatality ale i bonusy wynikajace z naszej karty zawodnika - modyfikowac mozna ja o tlo, obramowanie i avatara - kazdy ma jakies specjalne wlasciwosci i bonusy Cytuj
milypan 1 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Gram teraz na latwym i dostaje po 800 a nawet po 2000 za mecz.. Nie jestem wymiataczem ale na średnim niekiedy musiałem sie spocić i to za marne 80g.. Myślałem ze jakiś"cichy" patch wyszedł.. Ofc brat tez gra na średnim.. Edytowane 18 kwietnia 2015 przez milypan Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 moze ci bonusy wpadaja za wyzwania - kazde ma po pare leveli- masz ich pelno - za pierwszy cios w walce, za litry krwi, za wygrane walki itp, pewnie w pierwszej fazie lawinowo wpadaja te bonusy za 1lvl Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 sony chyba zaplacilo boonowi za tryb test your strength - na wyzszych pietrach wiezy to jest chore jak szybko trzeba nawalac w te klawisze - ten tandetny pad po dluzszym ograniu jesli nie ma sie gwarancji od razu poleci do kosza Połóż palca płasko obok guzików i pocieraj w lewo i w prawo zahaczając o guziki (najlepiej pod kątem, tak żeby nie uruchamiać 2 w jednym momencie). Same wbijanie przycisków nie da rady. Cytuj
Gość Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Ja myslalem ze powymiatam Kenshim z ostatnim stylem bo wydawal mi sie niezly ale albo bedzie lowem albo ja jestem lowem Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Ja zmieniłem Kotala na Kano cutthroat i cieszę sięz tego wyboru. Kotal bez mixów i solidnego wake up'a bankowo znajdzie się na dole tier listy mimo, że jak już trafimy juggle starter to fajny dmg kręci. Kano w tej części został mocno podkręcony w stosunku do mk9, gdzie był jedną z najgorszych postaci obok sheevy. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 nowa aktualizacja jest dostepna - dam znac jak sciagne co zmienia edycja: - dodaje nowe stroje do potyczek online - daje za darmo klasyczny stroj sub-zero - stabilnosc trybu online - balans w gameplayu - bledy lokalizacyjne - naprawia bugi, laczenie z serwerami warner bros edycja2: -chyba dodatkowo cos grzebia jeszcze na serwerach bo wojna frakcji i zywe wieze mam po patchu niedostepne Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 + w move list doszła zakładka zbierająca tylko ciosy dla wybranej wariacji. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Dzisiaj pokonałem paru gości z levelami 35-45. Cassie Cage dobrze mi się gra,najgorzej chyba Kotal Kahn. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 ja probowalem subzero w wariacji unbreakable, w multi przy dobrym laczu gralo sie fajnie bo przeciwnicy glupio nacierajacy wpadali na moja oslone, zamarzali, a ja odpalalem combo, niestety gdy ma sie ciut gorsze polaczenie to nie zawsze zaskakuje ten specjal (aniby prosta kombinacja dol,tyl,trojkat) i sie zaczyna wku.rw bo obrywam niemilosiernie, sam sub-zero w tej wariacji tez ma slabe comba - granice 15-20% damage to max wiec jak nie zaskakuje lodowa oslona to jestem ugotowany 1 Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Potraficie grac w bijatyki online? Ja, choć próbowałem tego w MKX czy innych grach, nie potrafie sie przekonac. Co to za frajda skoro wiecej zalezy od chwilowej jakosci polaczenia niz naszych umiejetnosci? Tylko kanapowe multi w bijatykach. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Robię temat z listą graczy. edit: Temat w subforum "bijatyki online" Edytowane 18 kwietnia 2015 przez Soban Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 (edytowane) Chyba nikt jeszcze nie wspomniał, że w plikach gry na PC znaleźli Barrakę, Sindel i Raina. Czyli pewnie kolejne DLC polegające na odblokowaniu dostępnej zawartości... http://www.youtube.com/watch?v=AyV1XaT6qn4 http://www.youtube.com/watch?v=ZcEB8gs4kI0 Edytowane 19 kwietnia 2015 przez Shankor Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Zawartości dodatkowej pewnie będzie w brud, więcej niż przy okazji MK9. Niech zarabiają. Netherealm zrobił świetną grę, wypełnioną po brzegi zawartością. Jak dla mnie to kompletna gra, w której nie czuć, iż jakąś jej część po chamsku wycięto. Ten płacz na temat DLC przy okazji każdej jednej gry jest całkiem zabawny skądinąd. Za jakiś czas pojawi się Komplete Edition więc o co te halo, Panowie? Wtedy też będzie świetna okazja by zrobić upgrade obecnej wersji a na razie to co jest w zupełności powinno wystarczyć i zadowolić każdego. 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 halo jest o to, że kiedyś się to było za darmo a teraz się za to płaci, czy takie rzeczy trzeba tłumaczyć? Online jest już stabilne, nie ma lagów? Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 (edytowane) Nic nie jest za darmo. Nigdy nie było. Dziś zrobienie gry zdecydowanie kosztuje więcej niż X lat temu a ceny gier są ciągle te same. Praktycznie od kilkudziesięciu lat, z maleńkimi wahaniami na plus. DLC to często szpetna zagrywka, jednakże w przypadku kompletnych gier płacz o nie jest daremny. Dobre DLC potrafi szalenie zwiększyć żywotność danej gry. Nic tam, mnie po prostu bawi to całe, dochodzące zewsząd, często bezmyślne " O patrz, DLC! A to szuje! Ukryli w grze a teraz chcą doić z nas kasę szubrawcy!" Odnośnie online: nie wiem, nie gram w tryby online w bijatykach. Edytowane 19 kwietnia 2015 przez Xenon 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi