Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Jest juz jakas w miarę rzetelna tier lista?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Fabula nie byla taka zla, bardziej mi sie podobala niz w MK9 lub INJUSTICE. Musze pograc dluzej w multi bo gra sie dosyc ciekawie, wieze tez sa spoko. Kiedy sa inwazje bo nie moge wbic tych 2 trofeow ?

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

inwazja jest raz w tygodniu

Opublikowano

Dokładnie którego dnia ?

Opublikowano

Dokładnie którego dnia ?

Nie ma takiego specyficznego dnia. Odbywa się to po prostu losowo raz w tygodniu.

Opublikowano
  • Autor

Jaki lock out w cornerze Subem

Opublikowano
  • Autor

Gdyby ktos chciał ze mną zagrać to zapraszam. Jestem słaby, czyli do bicia.

edit: o, przepraszam. jest już temat więc jakby ktos mógł wykasować tego posta...

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Np?

Bo ja mogę teraz.

Wygraj 5 walk w wiezy online i pokonaj przeciwnika majac 10%

Wyslalem zaproszenie do gry ale nie dostalem odpowiedzi

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Udalo sie sporo czasu nam to zajelo, z jakies niecale 2h. 

Jeszcze z jakies 3-4 trofea przydalo by sie zrobic. Krolewskosc,ostateczny rozrachunek, po trupach i szacunek krwia okupiony.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

tak samo maniacy robili na ps3 z tym samym trofikiem w MK9

Opublikowano

Robic ustawki na trofki kiedy gra miala swoja premiere to totalna zenada i tylko bezjajcowe eunuchy sa do tego zdolne. Kazdy kto ma choc odrobine godnosci i zapalu powinien sam trofki wbijac, zwlaszcza ze online dziala i ludzi nie brakuje do gry. Pomijam sytuacje jaka bedzie za kilka lat kiedy bedzie brakowalo chetnych do gry a jaka jest teraz przy MK9.

Opublikowano
  • Autor

Dzis miałem pierwsze quitality. Myslałem, że gra się zawiesiła na 10 sekund :D

Chory cheap damage!

Ciąg dalszy Suba Brady'ego

Opublikowano

A ja maiłem właśnie walke z typem które uciekł i zamiast Quitality  pojawił się komunikat o zerwanie połączenia, tak że jak widać i to da się obejść.

Edytowane przez Freeze182

Opublikowano

Gość pięknie ciśnie Subem a na chwilkę relaksu polecam Wam gorąco poniższy link:

:cool::pawel:

Opublikowano

Masorz gramy my kiedys cos - taknieco? co ostatnio ci wysylam zapro do imprezy to echo, podejrzewam, ze wtedy odsypiasz :P