Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Fabula nie byla taka zla, bardziej mi sie podobala niz w MK9 lub INJUSTICE. Musze pograc dluzej w multi bo gra sie dosyc ciekawie, wieze tez sa spoko. Kiedy sa inwazje bo nie moge wbic tych 2 trofeow ?

Edytowane przez Mroku333
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Gdyby ktos chciał ze mną zagrać to zapraszam. Jestem słaby, czyli do bicia.

edit: o, przepraszam. jest już temat więc jakby ktos mógł wykasować tego posta...

Edytowane przez ornit
Opublikowano (edytowane)

Np?

Bo ja mogę teraz.

Wygraj 5 walk w wiezy online i pokonaj przeciwnika majac 10%

Wyslalem zaproszenie do gry ale nie dostalem odpowiedzi

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

Udalo sie sporo czasu nam to zajelo, z jakies niecale 2h. 

Jeszcze z jakies 3-4 trofea przydalo by sie zrobic. Krolewskosc,ostateczny rozrachunek, po trupach i szacunek krwia okupiony.

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

Robic ustawki na trofki kiedy gra miala swoja premiere to totalna zenada i tylko bezjajcowe eunuchy sa do tego zdolne. Kazdy kto ma choc odrobine godnosci i zapalu powinien sam trofki wbijac, zwlaszcza ze online dziala i ludzi nie brakuje do gry. Pomijam sytuacje jaka bedzie za kilka lat kiedy bedzie brakowalo chetnych do gry a jaka jest teraz przy MK9.

Opublikowano

Dzis miałem pierwsze quitality. Myslałem, że gra się zawiesiła na 10 sekund :D

Chory cheap damage!

Ciąg dalszy Suba Brady'ego

Opublikowano

Masorz gramy my kiedys cos - taknieco? co ostatnio ci wysylam zapro do imprezy to echo, podejrzewam, ze wtedy odsypiasz :P