Daffy 10 547 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Łatwe fatale powinny być opcjonalne, ale po co, skoro można dodatkowe baksy zarobić tylko mi nie pisz ze jestes kolejnym co mysli, ze fatala nie da sie zrobic jak sie za niego nie zaplaci (lub jak sie nie znajdzie zetona na latwy fatal w krypcie) bo nie potrafi doszukac sie command list z spisem normalnych kombinacji do fatali? Cytuj
ornit 2 944 Opublikowano 21 maja 2015 Autor Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) Ja tego nigdy nie zrozumiem. Przecież nikt nie każe Wam tego kupować. To jest dodatek, towar ekskluzywny. W grze występuje dostateczna ilosć postaci by dobrze się grało na kasualowym i turniejowym poziomie. Boon, Capcom i inni mają prawo wydawać tyle płatnych DLC ile im się podoba. Jesli zarabiają na tym pieniądze i dzięki temu ulepszają wydawane przez siebie produkty to jestem jak najbardziej za. łatwy fatal - wciskasz dwa przyciski i bum! nie wiem jak można być tak leniwym przygłupem żeby to za kasę kupować. Edytowane 21 maja 2015 przez ornit 2 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 moze powinni jakis tutorial do pudelka wkladac bo widze, ze niektorych przerasta w czasie finish him nacisnac na padzie "option", potem "x" do pelnej list ciosow i potem przejrzec zakladke "ciosy konczace" Cytuj
ornit 2 944 Opublikowano 21 maja 2015 Autor Opublikowano 21 maja 2015 Inaczej niż lenistwem nie można tego nazwać. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 sylvan bogaty a nieogarniety, ciekawe ile hajsu od premiery utopil na zetonach na fatale xD Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Ja tego nigdy nie zrozumiem. Przecież nikt nie każe Wam tego kupować. To jest dodatek, towar ekskluzywny. W grze występuje dostateczna ilosć postaci by dobrze się grało na kasualowym i turniejowym poziomie. Boon, Capcom i inni mają prawo wydawać tyle płatnych DLC ile im się podoba. Jesli zarabiają na tym pieniądze i dzięki temu ulepszają wydawane przez siebie produkty to jestem jak najbardziej za. łatwy fatal - wciskasz dwa przyciski i bum! nie wiem jak można być tak leniwym przygłupem żeby to za kasę kupować. To nie jest żaden dodatek ekskluzywny (chyba, że w ustach PR'owca), tylko zwykły wyzysk. Żerowanie na sympatii graczy do marki (bo kupią) w momencie gdzie twórca za burtę wyrzuca kompas moralności (ponieważ mi wolno). Od lat jesteśmy w jakimś stopniu z branżą związani. Połączenie z siecią wiele dobrego dało, ale też dało autorom możliwość odstawiania szopki i fuszerki poziom - mistrz. Gdzie dodatek nie pojawia się hen ileś tam po premierze, ale jest bezceremonialnie wyrżnięty z płyty. Prawdziwe zakończenie w DLC otrzymujemy, a te są zapowiadane hurtowo na długo przed premierą. Abstrahuję o paczach w dniu premiery. W VF Dwa tez turniejowo i niedzielnie świetnie się grało. Taki argument za burtę, jak ten kompas. Żaden włodarz nie rzuci nigdy "nie podoba się, nie kupujcie", inaczej pakowałby manatki. Z brutalitami w MKT nie mialem problemu, zatem i tutaj 4kierunki + przycisk problemem nie są, ale jak już twórca daje jakąś opcję, to niech będzie ona darmowa. Inaczej niebawem za poziom trudności będziemy płacić jako "ekskluzywny dodatek". Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 ale co ci przeszkadzaja tak bardzo te platne fatale kiedy nikt ci ich nie karze uzywac i nawet przez sekunde nie wplywa to na gameplay/nie okraja zawartosci gry bo mozna sie bawic caly czas po staremu? co ci przeszkadzaja platne stroje jak nikt ci nie karze ich kupowac, a kazda postac ma ich na dzien dobry od dwoch do chyba nawet czterech? napisz lepiej ile kasy wydales na platne fatale kiedy myslales ze bez zetonow nie mozna wykonac wykonczenia xD Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 ale co ci przeszkadzaja tak bardzo te platne fatale kiedy nikt ci ich nie karze uzywac(....) Bowiem to binarna zbrodnia (i kara). 1 Cytuj
ornit 2 944 Opublikowano 24 maja 2015 Autor Opublikowano 24 maja 2015 Dżizas! Jak długo farmiłes frakcje? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Kupujesz pelna gre, masz w singlu do wyboru easy, medium i hard. Potem wychodzi platna opcja za 5zl aby odblokowac "very very very easy for noobz". Strasznie hejtujesz, ze nie dali za darmo. Jak zyc panie premierze ? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Dokładnie, jak ktoś jest debilem to zapłaci. Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Na konsolach tez gdy sie robi x-ray'a przechodzi do 30 klatek ? O co chodzi z ta wersja na PC ze jest najgorsza, grajac u kolegi nie uswiadczyłem żadnych crashy a gralismy ostro pare godzin. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 A ktoś mówił, że na pc jest najgorsza? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Byly takie pogloski ze wersja na PC dziala najgorzej i jest czasami nie grywalna Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Platyna wbita ! 10 rankedów wbite legitnie, czy sposobem ? Cytuj
ornit 2 944 Opublikowano 28 maja 2015 Autor Opublikowano 28 maja 2015 Na konsolach tez gdy sie robi x-ray'a przechodzi do 30 klatek ? Tak, X-Ray 30 klatek. Ja z rankedami mam ten problem, że jak zaliczę 9 to zawsze (pipi)a na dziesiątego trafi się jakis kolo z zielonym połączeniem, które w czasie walki przeradza się w półsekundowe opóźnienie. I wtedy robi mi pro mixup podcinka/overhead do końca walki i nie żyję Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Platyna wbita ! 10 rankedów wbite legitnie, czy sposobem ? Ja też jestem blisko calaka już (3 achievementy), a 10 wygranych z rzędu zrobiłem legalnie. Gram sub zero cryomancerem Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 W sumie to teraz jest jeszcze dobry okres na wbicie tego pucharka jak gra sporo nieogarów, bo potem może być ciężko. Pamiętam, że kiedyś na miękko wbiłem identyczny acziw w SF4, a teraz na stemie max 6 ugrałem, bo już jednak sami kumaci gracze zostali z małymi wyjątkami przy promocjach. Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Platyna wbita ! 10 rankedów wbite legitnie, czy sposobem ? Powiem tak sposobem bo kurcze dostawałem takich cyborgów że hej 700/12 koleś tak wymiatał że na jeden dzień miałem dość heheheeh Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 od wczoraj przez tydzien tanya do wyprobowania w wiezy dla wszystkich Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Ktoś już wie kiedy wersja na PS3 czy całkiem olali? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 I jak Tanya ? Warta zakupu ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi