Opublikowano 1 marca 20169 l dzis wyszedl patch rozszerzajacy gre do wersji XL czyli sa juz w kodzie gry 4 postacie z przyszlego kombat packa, aktywny jest juz nowy kod sieciowy, jest nowa arena i cos znowu grzebali przy balansie nowy kod sieciowy dzis rewelka, walki online praktycznie jak offline No właśnie dziś rano wyskoczyło, że aktualka jest dla MKX. To fajnie, sprawdzę sobie jutro jak śmiga online teraz. Chociaż wcześniej też problemów nie miałem i śmigało płynnie.
Opublikowano 1 marca 20169 l Właśnie rozfoliowałem swoją kopię i niespodzianka - płyta ma nadruk MK XL, i nie ma żadnych kodów z wyjątkiem skinów cosplay pack. Duży plus dla wydawcy za taki ruch.
Opublikowano 1 marca 20169 l Właśnie rozfoliowałem swoją kopię i niespodzianka - płyta ma nadruk MK XL, i nie ma żadnych kodów z wyjątkiem skinów cosplay pack. Duży plus dla wydawcy za taki ruch. Dzięki Ci dobry człowieku za tą dobrą nowinę... Edytowane 1 marca 20169 l przez Kris77
Opublikowano 1 marca 20169 l Po co w ogole wyszla wersja XL jak w patchu jest darmowa aktualizacja zwyklej wersji?
Opublikowano 1 marca 20169 l patch ci nie odblokowuje przeciez 4 postaci z kombat pack2 i 4 postaci z kombat pack1 ani wszystkich platnych kostiumow jakie dotychczas wyszly
Opublikowano 3 marca 20169 l Panowie takie pytanko: Jak zrobić Stage Fatality (albo je odblokować)? http://www.kamidogu.com/news/2016/03/02/16986/patch-112-stage-fatalities-how-to-do-them/ Panowie mam problem. Kiedy chce kupić dowolną postać wyświetla mi się cały czas szukam nowej zawartości i nic dalej nie idzie. Czy ktoś też miał taki problem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 3 marca 20169 l Dzięki za odp. coś takiego znalazłem może komuś się przyda http://psnprofiles.com/forums/topic/35495-mkxl-stage-fatality-list/
Opublikowano 9 marca 20169 l Kombat Pack 1 & 2 na plycie z gra, czy kod na pobranie zawartosci w wersji XL ?
Opublikowano 10 marca 20169 l Autor Na płycie z grą. Mija trochę czasu zanim wszystkie postaci i tryby się zainstalują. Podobno to nie jest automatyczny DL tylko wszystko idzie z płyty. Aha...Jest tez 2,cosGB patch na dzień dobry.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Panowie, rozumiem że ten exploit ze skinami z wersji mobilnej na ps4 już załatany ? Jest jakiś inny łatwy/szybki sposób na odblokowanie tych skinów czy trzeba ściągać MKX mobile version ? Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez leon83
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Panowie kolega pobrał dodatek XL i ma taki komunikat oczekiwanie na pobranie dlaczego tak ma ?
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Siemka, czy ktoś może wie, czy istnieje możliwość odkrycia upiornych strojów (np Kitana) ale tylko w trybie offline? będę wdzięczny za odp
Opublikowano 15 listopada 20168 l W głowie się kręci od ilości kontentu w tej grze, ogromna krypta, żyjące wieże, frakcje, nie trzeba na online w ogóle wbijać, by spędzić z tytułem dziesiątki godzin. Jak nigdy nie byłem fanem mortala (super otoczka, ale słaby system walki), tak w X(L) się zakochałem, a sama walka mega miodna, trzeba będzie jakiś kanapowy turniej z karnymi kolejkami urządzić
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Dziwne ale nie wpadł mi pucharek za rozegranie 100 pełnych walk sieciowych a w historii profilu jest podane że stoczylem łącznie 102 pojedynki...
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Autor Puchary mogą być lekko zbugowane więc walcz dalej. Poza tym jak ktos Ci rage-quitował to też się nie liczy chociaż jest podliczone w walkach. Nie pamiętam jak to do końca było bo już dawno temu platynę machnąłem ale też miałem z tym małe problemy.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Masz w tym platynę? XD no to gratzy, kiedyś Mejm chciał ze mną robić i mimo, że początkowo się zgodziłem to po tym jak zobaczyłem ile i co trzeba farmić to wymiękłem i dałem sobie spokój.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Autor Dzięki ale w MKX do platyny nie trzeba wcale tak wiele. To nie jest taki farmiany hardkor jak dziewiątka :D
Opublikowano 22 lutego 20178 l czy istnieja jakies porady dla graczy zaczynajacych swoja przygody z MK i bijatykami wlasnie? chodzi mi ojakieś kompedium wiedzy gdzie zanleść bedzie można najważniejsze terminy itd
Opublikowano 10 marca 20178 l Autor Ten gościu poświęca całe swoje życie dla Ultimate Mortal Kombat 3
Opublikowano 23 marca 20178 l Pytanko: MK XL zawiera absolutnie WSZYSTKIE postacie jakie zostały wydane do tej odsłony? Obcy, Predator i cała reszta?