Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 387,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Gram w Mortala X, bawię się w kryptę. W poprzedniej części tak łatwo "czyściło" się planszę ze wszystkich znajdźków, a tu sporo łażenia i kombinowania. Później odblokowuje się jakieś ułatwienie, które wskaże mi na mapie brakujące nagrody? :)

No i odblokowałem pomnik gdzie można postawić kasę i wygrać nagrodę. Co jeśli u niego odblokuję wszystko? Nie będę musiał łazić po korytarzach, czy w końcu nic nie będę wygrywał? Na każde postawienie kasy (z 5 razy), odblokowałem 5 rzeczy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Całkiem fajny ten tryb fabularny w Mortal Kombat X, sporo lepszy niż w poprzedniej odsłonie. Idealny dla takiego ślepego pianisty w bijatykach jak ja. 

Przyssało mnie na ponad dwie godziny. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano
  • Autor

Nie naśmiewaj się ze ślepoty! W serii MK było co najmniej dwóch niewidomych graczy, którzy startowali w turniejach :)

• 1 rok później...
Opublikowano

CO TO ZA MUZYKA...CO TO MA KU>RWA BYC JA SIE PYTAM xD
Skandal.... xD 

Opublikowano

Kontynuują tradycję zapoczątkowaną przy pierwszym trailerze MKX

Choć przy 11 jeszcze bardziej to wali po uszach :bad:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
  • Autor

Ja biorę to na premierę. Przy poprzedniej części bawiłem się znakomicie i Boon ma u mnie kredyt zaufania jeśli chodzi o tą serię.

Opublikowano

fajnie, troche sie jaram bo to moja ulubiona seria jezeli chodzi o mordobicia

Opublikowano

Niech tylko wy(pipi)ią te 3 style walki dla każdej postaci i przywrócą w zamian szerszy roster fajterów, a będzie :obama:.

W X jakoś mi to wybitnie nie podeszło i koniec końców grałem dużo mniej niż w 9.

Opublikowano

Podobno tryb przygodowy ma być wzorowany na Shaolin Monks.  To była jedna z najlepszych gier w kooperacji. Bardziej mnie to interesuje  niż kolejna bijatyka 1 na 1.

Opublikowano
31 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Shaolin Monks

Najlepszy MK, szkoda tylko, że Skorpion i Sub-Zero mieli po trzy fatale, a nie tak jak podstawowi po 9.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wygląda fajnie (trzy paski zamiast jednego supera) ale już po rosterze widać, że ta gra będzie zapełniona drogimi dlckami, wiec raczej czekam na definitive edition

mogliby w końcu odejść od UE 3

Opublikowano

Ale to jest UE4

Opublikowano

Idea mkx na sterydach, grafa fajna ale animacja to dalej wizytowka tego studia, no i ed od lat nie umie w nowe postaci, ten piaskowy fatalny

Cos malo slotow na postaci, pewnie juz 2 lub 3 sezony dlc obmyslone i pierdylion platnych gadzetow do wygladu

Opublikowano
2 minuty temu, Dante napisał:

lootboxy i karcianka z paczkami jak ta w Fifie.

ithasbegun?format=750w

Opublikowano

Po trailerze jak wskoczył drugi Scorpion, żeby rozwalić Raidena to myślałem, że będzie tagowanie, ale jednak nic z tego.