Opublikowano 3 maja 20177 l Gram w Mortala X, bawię się w kryptę. W poprzedniej części tak łatwo "czyściło" się planszę ze wszystkich znajdźków, a tu sporo łażenia i kombinowania. Później odblokowuje się jakieś ułatwienie, które wskaże mi na mapie brakujące nagrody? :) No i odblokowałem pomnik gdzie można postawić kasę i wygrać nagrodę. Co jeśli u niego odblokuję wszystko? Nie będę musiał łazić po korytarzach, czy w końcu nic nie będę wygrywał? Na każde postawienie kasy (z 5 razy), odblokowałem 5 rzeczy.
Opublikowano 13 lipca 20177 l Całkiem fajny ten tryb fabularny w Mortal Kombat X, sporo lepszy niż w poprzedniej odsłonie. Idealny dla takiego ślepego pianisty w bijatykach jak ja. Przyssało mnie na ponad dwie godziny. Edytowane 13 lipca 20177 l przez Ukukuki
Opublikowano 13 lipca 20177 l Autor Nie naśmiewaj się ze ślepoty! W serii MK było co najmniej dwóch niewidomych graczy, którzy startowali w turniejach :)
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Oglądalem bez muzy XD zwiastun zaje.bisty. Scorpion w stroju z czwórki a z maską z dwojki, lol.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Kontynuują tradycję zapoczątkowaną przy pierwszym trailerze MKX Choć przy 11 jeszcze bardziej to wali po uszach Edytowane 7 grudnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Autor Ja biorę to na premierę. Przy poprzedniej części bawiłem się znakomicie i Boon ma u mnie kredyt zaufania jeśli chodzi o tą serię.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Super jakby było tagowanie. Moja się wciągnęła Kitaną i razem drabinki przechodziliśmy.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l fajnie, troche sie jaram bo to moja ulubiona seria jezeli chodzi o mordobicia
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Niech tylko wy(pipi)ią te 3 style walki dla każdej postaci i przywrócą w zamian szerszy roster fajterów, a będzie . W X jakoś mi to wybitnie nie podeszło i koniec końców grałem dużo mniej niż w 9.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Podobno tryb przygodowy ma być wzorowany na Shaolin Monks. To była jedna z najlepszych gier w kooperacji. Bardziej mnie to interesuje niż kolejna bijatyka 1 na 1.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l 31 minut temu, Zwyrodnialec napisał: Shaolin Monks Najlepszy MK, szkoda tylko, że Skorpion i Sub-Zero mieli po trzy fatale, a nie tak jak podstawowi po 9.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Oglądacie prezentację? https://youtu.be/B6HdqZnx1Nk Ten nowy fatal Baraki
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Wygląda fajnie (trzy paski zamiast jednego supera) ale już po rosterze widać, że ta gra będzie zapełniona drogimi dlckami, wiec raczej czekam na definitive edition mogliby w końcu odejść od UE 3
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Idea mkx na sterydach, grafa fajna ale animacja to dalej wizytowka tego studia, no i ed od lat nie umie w nowe postaci, ten piaskowy fatalny Cos malo slotow na postaci, pewnie juz 2 lub 3 sezony dlc obmyslone i pierdylion platnych gadzetow do wygladu
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 2 minuty temu, Dante napisał: lootboxy i karcianka z paczkami jak ta w Fifie.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Po trailerze jak wskoczył drugi Scorpion, żeby rozwalić Raidena to myślałem, że będzie tagowanie, ale jednak nic z tego.