Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Jedyna prawda o Bo rai cho i Hsu Hao. I ninjasach.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Z opinią o Bo Rai Cho i Li Mei się zgodzę. Hsu Hao to kozak - chciałbym żeby wrócił i mieć taką za(pipi)istą czapkę.

Opublikowano

Właśnie pokazali trailer Kabala w Kombat Kascie :obama:

jdpi5za7gte21.png

o jest już na youtubie:

Grają nim teraz na żywo : 

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Kurde jak oni muszą nienawidzić SUB ZERO. Aż mnie skręca jak na nim pokazują fatale. Fatal od KABALa nawet spoko.

Opublikowano

choc scorpiona lubie to mnie znowu irytuje te jego promowanie przez eda - okladki, kolekcjonerki - wszedzie tylko on

Opublikowano

Fajny fatal Kabala, a Scorpion Goty

Opublikowano
5 godzin temu, Mani napisał:

Kurde jak oni muszą nienawidzić SUB ZERO. Aż mnie skręca jak na nim pokazują fatale. Fatal od KABALa nawet spoko.

No musza go bardzo nienawidzic bo raz jest ninja, potem brucem waynem z kwadratowa szczenka, nastepnie siwym panem w srednim wieku a teraz jakims mongolem z chinskiej pralni.

Opublikowano
W dniu 6.02.2019 o 14:54, devilbot napisał:

Przecież to tak jak ryu dla street fightera. Maskotka mortala.

Zawsze myślałem, że jednak Sub zero bardziej popularny ;/

Opublikowano

No co ty. Boon odkad siegam pamieciam zawsze twierdzil, ze jego ulubiona postacia jest Scorpion. Dlatego w sumie tak szanuje, ze w mk3 go wywalili. Dzis z makretingowego punktu to pewnie by bylo samobojstwo sprzedazowe.

Opublikowano

Czyli na podstawie wycieku achivementów ze Steama dostaniemy kolejną postać z ery 3D czyli Frost. Pewnie Hsu Hao będzie w DLC.

Opublikowano

Nowa postac bedzie nazywac sie Blizzard. Pozdro dla kumatych.

Opublikowano

Czemu wygląda jak zombi? :mog:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Jade w MK9:

Vt03pbE.png

Jade w MK11

fp1E8zK.jpg

I bonusowy strój - ukryta pod pełnym pełny hidżabem:

mJ2zzY4.png

10 lat mieszania polityki do gier przynosi efekty.

Opublikowano
  • Autor

Ja wolę taką postać niż jakąś półnagą dziewczynę z rozkładówki z cyckami na wierzchu jak to było do tej pory.

PS Przecież będzie można customizować postać. Zrobisz sobie laskę w bikini.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Pewnie umarla miedzy mk9 i mk11 i powraca jako zombie. Cos jak pierwszy subzero jest teraz noob-saibotem.

Opublikowano
Spoiler

Poza Cagem i Sonyą, wszyscy zginęli z rąk Sindel, i zostali wskrzeszeni przez Quan Chi jako nieumarłe marionetki, w X udało się wyrwać z kontroli Jaxa i Scorpiona.