Opublikowano 4 lutego 20196 l Z opinią o Bo Rai Cho i Li Mei się zgodzę. Hsu Hao to kozak - chciałbym żeby wrócił i mieć taką za(pipi)istą czapkę.
Opublikowano 5 lutego 20196 l Właśnie pokazali trailer Kabala w Kombat Kascie o jest już na youtubie: Grają nim teraz na żywo : Edytowane 5 lutego 20196 l przez devilbot
Opublikowano 6 lutego 20196 l Kurde jak oni muszą nienawidzić SUB ZERO. Aż mnie skręca jak na nim pokazują fatale. Fatal od KABALa nawet spoko.
Opublikowano 6 lutego 20196 l choc scorpiona lubie to mnie znowu irytuje te jego promowanie przez eda - okladki, kolekcjonerki - wszedzie tylko on
Opublikowano 6 lutego 20196 l 5 godzin temu, Mani napisał: Kurde jak oni muszą nienawidzić SUB ZERO. Aż mnie skręca jak na nim pokazują fatale. Fatal od KABALa nawet spoko. No musza go bardzo nienawidzic bo raz jest ninja, potem brucem waynem z kwadratowa szczenka, nastepnie siwym panem w srednim wieku a teraz jakims mongolem z chinskiej pralni.
Opublikowano 9 lutego 20196 l W dniu 6.02.2019 o 14:54, devilbot napisał: Przecież to tak jak ryu dla street fightera. Maskotka mortala. Zawsze myślałem, że jednak Sub zero bardziej popularny ;/
Opublikowano 9 lutego 20196 l No co ty. Boon odkad siegam pamieciam zawsze twierdzil, ze jego ulubiona postacia jest Scorpion. Dlatego w sumie tak szanuje, ze w mk3 go wywalili. Dzis z makretingowego punktu to pewnie by bylo samobojstwo sprzedazowe.
Opublikowano 9 lutego 20196 l Czyli na podstawie wycieku achivementów ze Steama dostaniemy kolejną postać z ery 3D czyli Frost. Pewnie Hsu Hao będzie w DLC.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Jade w MK9: Jade w MK11 I bonusowy strój - ukryta pod pełnym pełny hidżabem: 10 lat mieszania polityki do gier przynosi efekty.
Opublikowano 16 lutego 20196 l Autor Ja wolę taką postać niż jakąś półnagą dziewczynę z rozkładówki z cyckami na wierzchu jak to było do tej pory. PS Przecież będzie można customizować postać. Zrobisz sobie laskę w bikini. Edytowane 16 lutego 20196 l przez ornit
Opublikowano 16 lutego 20196 l Pewnie umarla miedzy mk9 i mk11 i powraca jako zombie. Cos jak pierwszy subzero jest teraz noob-saibotem.
Opublikowano 16 lutego 20196 l Spoiler Poza Cagem i Sonyą, wszyscy zginęli z rąk Sindel, i zostali wskrzeszeni przez Quan Chi jako nieumarłe marionetki, w X udało się wyrwać z kontroli Jaxa i Scorpiona.