Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Fabuła 11 będzie dotyczyła cofania czasu i odwracania eventów, a jak wiadomo jak ktoś opiera fabułę na podróżach w czasie to jest chu.jowym scenarzystą. Dobrze, że to bijatyka XD.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Mortal Kombat 9 dzieje się w alternatywnej rzeczywistości, więc nie ma tu czegoś takiego jak 'odwracanie eventów', co najwyżej tworzenie nowych odnóg czasu.

Opublikowano

Na to samo wyjdzie. Zobaczymy. MK 9 to chyba było zwyczajnie inne spojrzenie na wydarzenia z oryginalnej trylogii.

Streszczam fabułę mortali dla tych co chcą być w temacie, a nie mają czasu na granie:

MK1: Szang Tsung organizuje turniej o losy ziemi i jest złym bossem ktoś tam go pokonuje chyba Liu kang.

MK2 i MK3: Za Shang Tsungiem stał jeszcze bardziej zły Shao Khan i to on jest prawdziwym bossem.

MK4: Za wszystkimi stał elder god Shinnok i to jemu trza spuścić w(pipi).

MK Deadly Alliance: Shinnok zostaje zdradzony prze Quan Chi. Quan Chi rozdaje karty tworząc Deadly Aliiance.

MK Deception: Pojawia się Dragon King Onaga mocniejszy od Quan chi i to on jest bossem.

Mk Armageddon: Tak naprawdę za wszystkim stał blaze, zabija go shao khan i niszczy wszystko. Raiden ucieka.

MK 9: Raiden cofa się w czasie do pierwszego turnieju ostrzega liu kanga i naprawiają świat.

MKX: Shinnok znowu atakuje nasz świat i oni z nim walczą i zabijają go.

Opublikowano
17 godzin temu, Observer napisał:

Jade w MK9:

Vt03pbE.png

Jade w MK11

fp1E8zK.jpg

I bonusowy strój - ukryta pod pełnym pełny hidżabem:

mJ2zzY4.png

10 lat mieszania polityki do gier przynosi efekty.

a mi tam osobiscie pasuje, że postacie zaczynaja się roznic czyms wiecej niz tylko kolorem. Sprzęt już nie ogranicza, nie muszą robić reskinów.

large.jpg

No i jak ktos napisał, w edytorze pewnie sobie zrobisz klona Kitany w zielonym stroju. Wilk syty i owca cała

Opublikowano

Spawn w Mortal Kombat 11? McFarlane toys zamieściło to na swoim facebooku:

BLWnUTZ.jpg

Kiedyś oglądałem stream i Angry Joe powiedział Ed Boonowi, że fani chcieliby Spawna, a Boon w(pipi) zaskoczony powiedział "Serio?" i aż zajrzał na kartkę z której wywiad prowadził AJ.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.02.2019 o 17:34, devilbot napisał:

Spawn w Mortal Kombat 11? McFarlane toys zamieściło to na swoim facebooku:

BLWnUTZ.jpg

Kiedyś oglądałem stream i Angry Joe powiedział Ed Boonowi, że fani chcieliby Spawna, a Boon w(pipi) zaskoczony powiedział "Serio?" i aż zajrzał na kartkę z której wywiad prowadził AJ.

McFarlane zrobi jakieś niskiej jakości figurki z postaciami z MK.

Opublikowano

Gdyby nie ten podgolony łeb, to mocne skojarzenie z
hankmoodysunglasses.jpg&f=1

W sumie mógłbym nim grać :D

Opublikowano
8 godzin temu, XM. napisał:

Kamizelke ma jak stary pijany na wędkowaniu.

Opublikowano
3 godziny temu, Snake_Plissken napisał:

Szybkie pytanko - czy używany MK XL wszelakie dodatki ma na płycie czy są one do ściągnięcia poprzez kod?

Na płycie.

Opublikowano
W dniu 27.02.2019 o 09:09, XM. napisał:

Właśnie wyczytałem że ten jego fatal z tego filmiku to nawiązanie do buga z pierwszej części; ] tzw triple head fatality

Opublikowano

Wyciekła pełna lista postaci.

• Jacqui
  • Cetrion (nowa postać)
  • Kano
  • Geras
  • Frost
  • Jax
  • Johny Cage
  • D'Vorah
  • Baraka
  • Cassie Cage
  • Kung Lao
  • Kotal Kahn
  • Erron Black
  • Liu Kang
  • Scorpion
  • Sub Zero
  • Raiden
  • Kollektor (nowa postać)
  • Kabal
  • Jade
  • Skarlett
  • Noob Saibot
  • Sonya Blade
  • Kitana
  • Shao Kahn

Opublikowano
W dniu 1.03.2019 o 09:58, YETI napisał:

Wyciekła pełna lista postaci.

Pokaż ukrytą zawartość

• Jacqui
  • Cetrion (nowa postać)
  • Kano
  • Geras
  • Frost
  • Jax
  • Johny Cage
  • D'Vorah
  • Baraka
  • Cassie Cage
  • Kung Lao
  • Kotal Kahn
  • Erron Black
  • Liu Kang
  • Scorpion
  • Sub Zero
  • Raiden
  • Kollektor (nowa postać)
  • Kabal
  • Jade
  • Skarlett
  • Noob Saibot
  • Sonya Blade
  • Kitana
  • Shao Kahn

Nie ma Kung Jin? Zayebiście!

Kolekcjonerka kosztuje 1300 zł. Zdrowo kogoś na czerep walnęło ale niepowiem .... kusi.

Opublikowano

Mileena, Reptile i kilku innych klasyków brak, oj będzie znowu trzepanie kasy na dlc.

Opublikowano
  • Autor

To poczekaj na edycję GOTY/Ultimate. Na DLC to kasę trzepie DoA. Tutaj mogę Boonowi zapłacić za dodatkowe postaci bo wiem, że chłopina się stara i doceniam jego gry.

Opublikowano

Odmłodzili Sonyę:

01_sonya02.jpg

Jeszcze trochę i Mortal Kombat 11 stanie się tak odważny, że być może odsłonią ramię jakiejś żeńskiej postaci. 

Opublikowano
W dniu 17.01.2019 o 20:18, Figaro napisał:

Wygląda fajnie (trzy paski zamiast jednego supera) ale już po rosterze widać, że ta gra będzie zapełniona drogimi dlckami, wiec raczej czekam na definitive edition

mogliby w końcu odejść od UE 3

W dniu 17.01.2019 o 20:33, XM. napisał:

Ale to jest UE4

No i miałem rację - to jest UE3.

Opublikowano

Nie zmienia faktu, że graficznie ta gierka wyglada dobrze, ale niestety nic poza tym.