Opublikowano 28 marca 20196 l ta część jest mocarna i potrafi mnie zaskoczyć i rozśmieszyć jednocześnie :p jedna z pierwszych, walk, ćwiczę sobie specjale scorpem, zbliża się koniec walki, typ ma końcówkę paska...dostaje uppercut i...BRUTALITY, głowa odj.ebana klasycznym podbródkowym. FUN WCH =D typ zażądał rewanżu. oki, efekt końcowy to jego ryj przebity sznurkiem. FATALITY. ja je.bie jakie to katowanie ofiar jest przyjemne. day 1 jak dla mnie PS. ten fatal scorpika to tył, dół, dół, front punch, polecam krystyna cz.
Opublikowano 29 marca 20196 l został mi jeden kod to go tutaj wkleje kto pierwszy ten lepszy pierwszą cyfre trzeba zgadnąć ?KEC-6HN4-NJGK
Opublikowano 29 marca 20196 l Ja z kolei dostałem dwa kody z Euro-Rtv, jakby ktoś miał chęć potestować tego Mortala to pisać śmiało.
Opublikowano 29 marca 20196 l Ja z kolei dostałem dwa kody z Euro-Rtv, jakby ktoś miał chęć potestować tego Mortala to pisać śmiało.Xbox? To chce [emoji14]
Opublikowano 29 marca 20196 l 1 minutę temu, Amer napisał: A proszę Cię bardzo Pewnie miałeś 1 wolny kod...
Opublikowano 29 marca 20196 l No no, bardzo sympatycznie się gra. Jedyny zarzut póki co, to trochę mi szkoda, że zrezygnowano z x-rayów. Fatal blowsy może i mniej wybijają z rytmu, ale nie wyglądają aż tak mocarnie i satysfakcjonująco
Opublikowano 29 marca 20196 l Godzinę temu, Frantik napisał: No no, bardzo sympatycznie się gra. Jedyny zarzut póki co, to trochę mi szkoda, że zrezygnowano z x-rayów. Fatal blowsy może i mniej wybijają z rytmu, ale nie wyglądają aż tak mocarnie i satysfakcjonująco Jak dla mnie wyglądają tak samo, a nawet i lepiej System jest lepszy, bo x-rayów się nie opłacało używać na wysokim poziomie gry. Mi się podoba to, że tylko raz na grę można użyć.
Opublikowano 29 marca 20196 l Też bym poprosił ja ktoś ma na ps4, zamówiłem w euro ze 3 dni temu grę, ale nic nie podesłali.
Opublikowano 31 marca 20196 l Bety na PC nie było, kiepsko. W takim razie na pewno nie zamawiam przed premierą.
Opublikowano 31 marca 20196 l Dlaczego nigdzie nie ma dostępnej edycji premium ze steelbookiem, udało się komuś skądś zamówić? Czy już wszystkie już się wszędzie skończyły? Edytowane 31 marca 20196 l przez Observer
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l https://www.gameinformer.com/exclusive-video/2019/04/02/exclusive-mortal-kombat-11-cetrion-reveal-trailer Trailer nowej postaci Cetrion
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l 2 godziny temu, nie versal napisał: https://www.gameinformer.com/exclusive-video/2019/04/02/exclusive-mortal-kombat-11-cetrion-reveal-trailer Trailer nowej postaci Cetrion Kompletnie mi nie pasuje do MK - tanie połączenie ciosów Tremora z designem Poison Ivy z Injustice, tylko że 10 razy gorsza niż każda z tych postaci. Zwłaszcza z tym debilnym fatalem. Dopłaciłbym za wersję bez tego warzywa, bo klimat psuje. Edytowane 2 kwietnia 20196 l przez Observer
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Godzinę temu, Observer napisał: Dopłaciłbym za wersję bez tego warzywa, bo klimat psuje. Zawsze będzie można z warzywa zrobić krwistego steka
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Ale grafika jest niesamowita w tym mortalu, pani kalarepa rzeczywiscie nie pasuje. Ale prawie są cycki!
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Wszystko fajnie, tylko dlaczego każdy fatal kończy się w slow-motion?