Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta część jest mocarna i potrafi mnie zaskoczyć i rozśmieszyć jednocześnie :p 

jedna z pierwszych, walk, ćwiczę sobie specjale scorpem, zbliża się koniec walki, typ ma końcówkę paska...dostaje uppercut i...BRUTALITY, głowa odj.ebana klasycznym podbródkowym. FUN WCH =D typ zażądał rewanżu. oki, efekt końcowy to jego ryj przebity sznurkiem. FATALITY. 

ja je.bie jakie to katowanie ofiar jest przyjemne. day 1 jak dla mnie :P 

PS. ten fatal scorpika to tył, dół, dół, front punch, polecam krystyna cz.

Opublikowano

No no, bardzo sympatycznie się gra. Jedyny zarzut póki co, to trochę mi szkoda, że zrezygnowano z x-rayów. Fatal blowsy może i mniej wybijają z rytmu, ale nie wyglądają aż tak mocarnie i satysfakcjonująco :frog:

Opublikowano
Godzinę temu, Frantik napisał:

No no, bardzo sympatycznie się gra. Jedyny zarzut póki co, to trochę mi szkoda, że zrezygnowano z x-rayów. Fatal blowsy może i mniej wybijają z rytmu, ale nie wyglądają aż tak mocarnie i satysfakcjonująco :frog:

Jak dla mnie wyglądają tak samo, a nawet i lepiej :) System jest lepszy, bo x-rayów się nie opłacało używać na wysokim poziomie gry. Mi się podoba to, że tylko raz na grę można użyć.

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego nigdzie nie ma dostępnej edycji premium ze steelbookiem, udało się komuś skądś zamówić?

Czy już wszystkie już się wszędzie skończyły?

Edytowane przez Observer
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, nie versal napisał:

St-Patricks-Day-Photo-308x500.jpg

Kompletnie mi nie pasuje do MK - tanie połączenie ciosów Tremora z designem Poison Ivy z Injustice, tylko że 10 razy gorsza niż każda z tych postaci.

Zwłaszcza z tym debilnym fatalem. Dopłaciłbym za wersję bez tego warzywa, bo klimat psuje.

Edytowane przez Observer
  • Lubię! 1