Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

ta część jest mocarna i potrafi mnie zaskoczyć i rozśmieszyć jednocześnie :p 

jedna z pierwszych, walk, ćwiczę sobie specjale scorpem, zbliża się koniec walki, typ ma końcówkę paska...dostaje uppercut i...BRUTALITY, głowa odj.ebana klasycznym podbródkowym. FUN WCH =D typ zażądał rewanżu. oki, efekt końcowy to jego ryj przebity sznurkiem. FATALITY. 

ja je.bie jakie to katowanie ofiar jest przyjemne. day 1 jak dla mnie :P 

PS. ten fatal scorpika to tył, dół, dół, front punch, polecam krystyna cz.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

został mi jeden kod to go tutaj wkleje kto pierwszy ten lepszy pierwszą cyfre trzeba zgadnąć :)

?KEC-6HN4-NJGK

Opublikowano

Ja z kolei dostałem dwa kody z Euro-Rtv, jakby ktoś miał chęć potestować tego Mortala to pisać śmiało.

Opublikowano
Ja z kolei dostałem dwa kody z Euro-Rtv, jakby ktoś miał chęć potestować tego Mortala to pisać śmiało.
Xbox? To chce [emoji14]
Opublikowano

No no, bardzo sympatycznie się gra. Jedyny zarzut póki co, to trochę mi szkoda, że zrezygnowano z x-rayów. Fatal blowsy może i mniej wybijają z rytmu, ale nie wyglądają aż tak mocarnie i satysfakcjonująco :frog:

Opublikowano
Godzinę temu, Frantik napisał:

No no, bardzo sympatycznie się gra. Jedyny zarzut póki co, to trochę mi szkoda, że zrezygnowano z x-rayów. Fatal blowsy może i mniej wybijają z rytmu, ale nie wyglądają aż tak mocarnie i satysfakcjonująco :frog:

Jak dla mnie wyglądają tak samo, a nawet i lepiej :) System jest lepszy, bo x-rayów się nie opłacało używać na wysokim poziomie gry. Mi się podoba to, że tylko raz na grę można użyć.

Opublikowano

Ma ktoś jeszcze kod na beta. Obojętnie czy na ps4 czy xo [emoji4]

Opublikowano

Też bym poprosił ja ktoś ma na ps4, zamówiłem w euro ze 3 dni temu grę, ale nic nie podesłali. 

Opublikowano

Bety na PC nie było, kiepsko. W takim razie na pewno nie zamawiam przed premierą.

Opublikowano

Dlaczego nigdzie nie ma dostępnej edycji premium ze steelbookiem, udało się komuś skądś zamówić?

Czy już wszystkie już się wszędzie skończyły?

Edytowane przez Observer

Opublikowano
2 godziny temu, nie versal napisał:

St-Patricks-Day-Photo-308x500.jpg

Kompletnie mi nie pasuje do MK - tanie połączenie ciosów Tremora z designem Poison Ivy z Injustice, tylko że 10 razy gorsza niż każda z tych postaci.

Zwłaszcza z tym debilnym fatalem. Dopłaciłbym za wersję bez tego warzywa, bo klimat psuje.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
Godzinę temu, Observer napisał:

Dopłaciłbym za wersję bez tego warzywa, bo klimat psuje.

Zawsze będzie można z warzywa zrobić krwistego steka ;) 

Opublikowano

Ale grafika jest niesamowita w tym mortalu, pani kalarepa rzeczywiscie nie pasuje. Ale prawie są cycki!