Frantik 2 571 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Co za rozkminy natury rasowo-etnicznej na pół strony Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Lepiej napiszcie czy macie info gdzie będzie wysyłka przed świętami Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Jak pierwszy raz zobaczyłem gameplay, to bym w ogóle nie pomyślał, że ktoś mógłby robić jakieś problemy ze względu na wygląd strojów. Te ideologicznie idiotyzmy o feministycznym spisku w Mortal Kombat pojawiają się co chwilę. Już czytać tego nie można. 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Dali babe w burce bo nikt tak jak islamisci nie kocha upier.dalac glow. Cwany markjeting. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Mortal 11 został celowo zdeseksualizowany żeby wam nie stały podczas gry. Art director potwierdza to w wywiadzie podając niezłe bzdury jako powód: https://www.oneangrygamer.net/2019/03/netherrealm-confirms-mortal-kombat-11-females-wont-have-sexy-items-were-purposefully-de-sexualized/81034/ 1 1 Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 25 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Lepiej napiszcie czy macie info gdzie będzie wysyłka przed świętami Ma być podobno od czwartku 2 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 2 godziny temu, devilbot napisał: Mortal 11 został celowo zdeseksualizowany żeby wam nie stały podczas gry. Art director potwierdza to w wywiadzie podając niezłe bzdury jako powód: https://www.oneangrygamer.net/2019/03/netherrealm-confirms-mortal-kombat-11-females-wont-have-sexy-items-were-purposefully-de-sexualized/81034/ Nie no co ty, jak to, przecież Frendzel sie tak naprodukowal że to nieprawda i wymysł prawackich ciot. Nie ma to jak być zaoranym przez samego autora gry. 4 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 No widać że art director w tej części mocno ciepły jest. Męskie postacie za to jak żywcem wyjęte ze stulajrskiego free MMO. Te suty Shao Kahna xd Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 43 minuty temu, MaZZeo napisał: No widać że art director w tej części mocno ciepły jest. Męskie postacie za to jak żywcem wyjęte ze stulajrskiego free MMO. Te suty Shao Kahna xd Wystarczy obejrzeć Kombat Kast i wszystko jasne. 1 1 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Godzinę temu, Observer napisał: Nie no co ty, jak to, przecież Frendzel sie tak naprodukowal że to nieprawda i wymysł prawackich ciot. Nie ma to jak być zaoranym przez samego autora gry. Naucz się najpierw czytać głąbie To będzie raczej przydatna umiejętność, kiedy będziesz chciał rozwiązać tajemnice tego feministycznego spisku. A w ramach odpoczynku od stulejarzy: To będzie dobry miesiąc Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 ale koguty już nie spamujcie, wiadomo w którym sklepie będzie przed świętami ? Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 (edytowane) Gdzieś w Hiszpanii ludzie już dorwali fizyczne kopie gry, uważajcie na spojle. Spoiler Edytowane 15 kwietnia 2019 przez Tiny Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Drantzell napisał: To będzie dobry miesiąc Tylko tej stulejarskiej Gry o Tron nie włączaj czasem, są tam kobiece cycki, znowu będziesz musiał wyspowiadać że widziałeś obrzydliwe kobiece ciało. Poczekaj lepiej na wersje z burkami. Godzinę temu, Tiny napisał: Gdzieś w Hiszpanii ludzie już dorwali fizyczne kopie gry, uważajcie na spojle. Pokaż ukrytą zawartość Trzeba by zdefiniować co jest spojlerem, a co można wrzucać. Bo właśnie wyciekły screeny nowej kobiecej postaci ubranej w zbroje rodem z fortnite czy tam innego overwatch - na wszelki wypadek daje w spojler: Spoiler Frost kiedyś: Jestem ninją z Lin Kuei Frost dziś: Jestem magnetyczną gwiazdą, która otacza centralny zielony zamek synchronizacji. Przewodnikiem mi żółty samoistny człowiek... Jestem otwarta dla wyższych wymiarów i przekraczam granice wyobraźni. Tworzę piękno i harmonię gdziekolwiek się pojawię. Po mojej prawicy zasiada czerwony galaktyczny wędrowiec. Po mojej lewicy niebieska wiodąca moc. Przez życie prowadzi mnie białe rytmiczne zwierciadło. Witam was w moim świecie. Bawcie się i cieszcie razem ze mną. Edytowane 15 kwietnia 2019 przez Observer 3 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Nie no, nie wierzę. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Czyli wychodzi na to, że te kobiety nie są jednak takie silne, bo potrzebują zbroi a faceci idą bez oporu na gołe klaty i w spodenkach. Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Ponoć ta Pani dołączyła do Cyber Initiative, stąd ten strój. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Podoba mi się te ubieranie kobiet w mortalu, zyskały na godnosci. Wcześniej wyglądały jak pierwsze do seksu z przypadkowym gościem za kotarką. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2019 Nowy Mortal Kombat uczy szacunku do kobiet. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 7 godzin temu, milan napisał: Podoba mi się te ubieranie kobiet w mortalu, zyskały na godnosci. A pytal je ktos o zdanie? Moze one wolaly z cycami na wierzchu? A tak zdecydwal facet i bedzie drama, ze kobiety znow pod meskim butem. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 (edytowane) Z tego co grałęm w betę to stroje można zmieniać, tak samo jak uzbrojenie, więc każdy sobie dobierze takie jakie będzie chciał Edytowane 16 kwietnia 2019 przez PlastikowySmalec Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Te fatale jakieś takie sobie. Brakuje tego czegoś jak np. Negan i kij bejzbolowy z The Walkin Dead. Proste, ale mroczne i klimatyczne a tutaj bardziej wszystko komiksowe aby było dopuszczone do sprzedaży. MK 2 to nadal wzór jeśli chodzi o fatale. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 A ja własnie widziałem tego fatala sandmana i ja pier,dole, ta gra jest piękna, chyba tak porytego fatala nie było. Czy w tej części też będzie wyvór styli przed walką? Tak ponoc było w X dlatego postawiłem na niej krzyzyk. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 1 minutę temu, milan napisał: A ja własnie widziałem tego fatala sandmana i ja pier,dole, ta gra jest piękna, chyba tak porytego fatala nie było. Czy w tej części też będzie wyvór styli przed walką? Tak ponoc było w X dlatego postawiłem na niej krzyzyk. tak będzie wybór Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Gra jest online only bez netu odblokujemy tylko Frost a wszystkie te wieże czy dostęp do krypty wymaga połączenia. Nie to żeby był to problem w 2019 roku w centrum Europy ale jednak komus może się to nie podobać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi