Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 385,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Gdzieś jakieś plotki na reddicie były, że większość singlowych trybów i ciuszki są online only? Prawda to, czy kłamio?

Opublikowano

Na dzień dobry przy wejściu do krypty są dwie skrzynie po 50 tyś kredytów 

Wydałem te 100 tys  

I znalazłem zaledwie jednego Brutala  

Opublikowano
10 minut temu, keczu78 napisał:

Na dzień dobry przy wejściu do krypty są dwie skrzynie po 50 tyś kredytów 

Wydałem te 100 tys  

I znalazłem zaledwie jednego Brutala  

skąd ty masz tego mortala dzisiaj już ?

Opublikowano
  • Autor

Dobra gra. Potwierdzam. Wszystko tam trzeba levelować jak na razie.

Zapowiada się prosta platyna.

Edytowane przez ornit

Opublikowano
4 godziny temu, MaiorZero napisał:

Ale radości na mordzie mi sprawiło że dali ten kawałek, jak w czasach podstawówki na pierwszym seansie filmu w kinie.

Tak mi zaimponowali, że jedną burke mogę wybaczyć.

Opublikowano

Za(pipi)iście. Kupić wersje cyfrową, której nie trzeba transportować i czekać grzecznie do zyebanej premiery jak już wszyscy dostają ;d

Opublikowano

Do tych co już grają, Jak oceniacie 11stkę względem 10tki?

Opublikowano
14 godzin temu, PlastikowySmalec napisał:

skąd ty masz tego mortala dzisiaj już ?

Sklep Powerplay sprawdź sobie na stronie internetowej 

I też można kupić 

Game4you 

Moim zdaniem najlepszy Mortal Kombat 11 

https://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Mortal-Kombat-11-PL-PS4-nowa/11631

Edytowane przez keczu78

Opublikowano

A wie ktoś, gdzie w Poznaniu można dostać? [emoji4]

Opublikowano
Cytat

Mortal Kombat 11 PRE-LOAD DATES ARE KONFIRMED
Today: Xbox One and Nintendo Switch
4/19: STEAM
4/21: Playstation 4

apdejt-ciekawostka. Na Steamie to chyba MK z otwartym światem, sądząc po rozmiarze :obama:

B0aAruO.png

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
  • Autor

Rozegrałem ponad 60 walk online. Gra wydaje się jeszcze bardziej drewniana od MKX. Może pamięć już nie ta ale tam wszystko wydawało mi się szybsze i dynamiczniejsze. Tutaj dojście do przeciwnika zajmuje 2 dni a dash jest tak powolny jakbym szedł tyłem. Dodali kilka fajnych rzeczy komplikujących zabawę. Wciskając blok na chwilę przed uderzeniem przeciwnika można kontynuować uniwersalnym reversalem i follow upem. Są też rolle do przodu i do tyłu po upadku oraz reversale. Ktoś tam pisał, że się cieszy bo dużo jest w MK11 do roboty. Jak farmienie wież uważa się za fajne to jest co robić:rayos:

Ogólnie mimo narzekania Mortal 11 mi się nawet podoba bo...to Mortal... Liczę tylko na jakieś mocarne DLC bo póki co ten roster to tragedia.

edit: Wyłączcie w opcjach NEGATIVE EDGE!

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Wyciekła lista postaci DLC i jest lekki zawód, za dużo gości, brak postaci z ery 3D.:(

Jeszcze 3 dni czekania na wieści dotyczące wersji PC, oby nie spieprzyli sprawy.

Opublikowano
  • Autor

Jeśli ten leak jest legitny to będę szczęśliwy:ohboy:

Opublikowano

Dejcie go ktoś w spoilerze, jeśli można. Nie chce mi się szukać :lapka:

Opublikowano
  • Autor

• Shang Tsung
  • Joker
  • Nightwolf
  • Sindel
  • Terminator
  • Spawn
  • Ash Williams
  • Fujin
  • Sheeva

Opublikowano

Hmm... No na razie to chciałbym z tego może ino

Night Wolfa, Sheevę, Sindel i Shanga

Wszystkie inne cudaki spoza MK jakoś nadal średnio mi leżą. No i pewnie wyjdzie jeszcze drugi Kombat Pack, jak to było w X

Opublikowano
  • Autor

Fake jak (pipi)! Uda ma odkryte! To nie godzi się w Muslim Kombat 11.

@wodny1988 Napisałeś, że nie ma w tym "DLC" żadnej postaci z 3d. A

Fujin

;)

Opublikowano

Fujin to z Sub-Zero Mythologies

:potter:

Opublikowano

MK4 mimo sidestepu i grafiki 3D to gameplay ma bardziej 2D jak poprzednie części. Sprawa dyskusyjna w każdym razie. Era 3D to mortale Deadly Alliance, Deception i Armageddon.

Dzięki Allahowi nie ma Bo rai Cho w tych DLC. 

Dla mnie najciekawsze zapowiedziane to Fujin, Spawn i Sheeva.

Opublikowano

Świetna gierka, drewniana, pełna durnych postaci, a jednak... mocno bawi. Czuć i widać, że wpompowano w jej przygotowanie grube miliony (w przeciwieństwie do ostatniego DOA chociażby). Do imprezowego grania w sam raz, natomiast szlifować jej absolutnie by mi się nie chciało. 

Aha, okładka jest pa-sku-dna. Ten art, ta kolorystyka... Oj daleko w tyle za cudnym coverem z MKXL.