ornit 2 938 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Chyba dali jakiś stealth nerf dzisiaj bo głowy za wykończenia wpadały dzisiaj jedna za drugą więc być może zmienili wymagania i nie trzeba już wykańczać jednej postaci 50-cioma fatalami. Tak samo jak z time towers dla postaci. Wczoraj miałem wymagane 100 krushing blows, dziś już tylko 25... Co do sceny turniejowej i wariantów postaci...Zauważyłem, że Amerykanie dodają dodatkowe wariacje ustawione w "abilities" w zakładce "presets". Każda z nich została stworzona przez NRS i ma swoją nazwę. Też sobie teraz zacząłem dodawać je wszystkie skoro są "ważne" na turniejach. "better than nothing" Edytowane 5 Maja 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Też macie ostatnio jakąś plagę desynców i disconnectów w online po ostatnim ciosie, jak już macie wygrać? Zastanawiam się, czy to aby ludzie świadomie się nie rozłączają Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 5 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i jedna z najpiękniejszych gier w ogóle), znakomicie brzmi. Niezwykle soczysty system walki. Nie jest to rzecz jasna poziom Virtua Fighter, ale jaki efektowny balet śmierci da się na ekranie przedstawić, to głowa mała. Zawartości od groma. Co rusz jakaś aktualizacja jest dodawana i to, jak teraz wypadają godne nagrody, ni jak nie można przyrównać do tego co miało miejsce poprzednio - tip. jeżeli w kapliczce zapłacimy sto tys. monet z automatu otrzymamy skórkę, sprawdzałem wczoraj, 14 z rzędu wyskoczyły. No i krypta wspaniała, sentymentalna podróż przywołująca w myślach kultową pierwsza część MK puszczaną w kinach. Rewelacyjna gra i mam nadzieję, że nie wygłupią się na dzień dobry z mikropłatnościami i farma przy okazji kontynuacji. 10/10 - grafika; 9/10 - audio; 9/10 - grywalność; 9/10 - ocena końcowa; Edytowane 5 Maja 2019 przez Sylvan Wielki 10 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Frantik napisał: Też macie ostatnio jakąś plagę desynców i disconnectów w online po ostatnim ciosie, jak już macie wygrać? Zastanawiam się, czy to aby ludzie świadomie się nie rozłączają Jak się rozłączają to jest quitality i zalicza Ci wygraną. Ale desynki są, zwłaszcza z ludźmi grającymi po wifi. Edytowane 5 Maja 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Panowie, dziwna sprawa, od tygodnia nie odpalałem MK, dzisiaj pobrałem aktualizacje i nie dostałem żadnych 500k coinsów itd. próbowałem włączać grę drugi raz, przelogować się i nic nie ma dalej, w powiadomieniach również nic nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Na Ps4 wciskasz L2 a potem przesuwasz menu na notifications. Jak nie masz to znaczy, że pewnie się spóźniłeś bo znerfowali wymagania dotyczące wyzwań jak i samych wież. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Przecież te darmowe 500k coinsów było dla każdego... Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 ... kto zalogował się w grze do 6 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Z 6 maja włącznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Nie wiem. Pomogłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 https://www.gamespot.com/articles/mortal-kombat-11-giving-away-free-koins-and-more-b/1100-6466566/ Cytat You'll have to claim the reward through your notifications area. Make sure you claim it by May 6, 2019 at 6 AM PT. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 A to skur...syny Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Ja pitolę jaki w(pipi) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 No i dobrze. Im mniej w Mortalu takich z dvpy fajterów, tym lepiej Ciekawe jak z autentycznością reszty postaci z listy rzekomego wycieku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 chuopcy - pilne. Czy wersja cyfrowa na switcha ma napisy PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) nie ma edit.* pudełkowa nie ma, nie doczytałem że chodzi o cyfre Edytowane 7 Maja 2019 przez Pupcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Dziś premiera pudelkowej wersji na Switcha, nie powiem kusi kusi. Fajnie mieć oprócz wersji na ps4, wersję przenośne Ktoś z forumiczów grał w wersję na NS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 451 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Trochę spóźniona, ale dzięki temu aktualna recenzja od Angry Joe. Ostatni MK, w którego grałem to ten na PS3, więc trochę czasu minęło i chyba sobie sprawię tę odsłonę, bo wygląda fantastycznie i ma tony zawartości dla samotników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 @WrednyKupuj śmiało.Dla mnie jedenastka jest na tyle świetna, że ciągle po głowie chodzi mi aby dokupić wersję na Switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 5 godzin temu, Kolos28 napisał: @Wredny Kupuj śmiało. Dla mnie jedenastka jest na tyle świetna, że ciągle po głowie chodzi mi aby dokupić wersję na Switcha Jeszcze jakby konta można było połączyć, żeby nie grindować 2x Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 No to prawda ale wersję na Switcha traktuje tylko jako handheld i sru z grindem. Głównie wieże i gra singlowa na wyjazdach albo jak TV w domu będzie zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Poleci ktoś jakieś forum z combosami dla postaci w MKX? Pograłbym trochę online, ale nie chcę mashować przycisków. Które postacie są najłatwiejsze do ogarnięcia dla osoby, która nie gra w bijatyki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 https://testyourmight.com/forums/mortal-kombat-11.551/ Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Panowie gdzieś w czymś odkryłem jakiś "przepis" do kuźni w krypcie, ale w czasie eksploracji krypty nigdzie tego nie można podejrzeć, co tu się odmortalowywuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi