ornit 2 938 Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Następną grę Boona kupię dopiero w wersji GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Klamiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Trochę lipa, biorąc pod uwagę fakt, że scena turniejowa chyba dalej ma się dobrze a taki Tekken 7 ma wsparcie od 6 lat i końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1018-PPSA01619_00-MK11ULTIMATEKOLL/ jak to kupię to mam juz wszystko czy jeszcze bedą jakies wychodzic season passy, czy moze za kasę coś jeszcze wyszło? Czytałem w PE że chyba jakaś rzeczi tak osobno jest do kupienia. Jak coś proszę o cytat, albo odznaczenie, żebym miał powiadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 534 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 @grzybiarz niestety w ten skład nie wchodzi wszytko. Sytuacja podobna, jak w przypadku SF V w wersji niby kompletnej, gdzie w skład gry część małych DLC nie załapało się. Ja kupiłem pudełkowe wydanie MKU. Są tam oba Kombat Packi, jest też Aftermath, zatem masz dostęp do dodatkowych postaci (Rambo, Shang Tsung, Spawn, Rain i reszta ekipy), jest też duży dodatek z solidną kampanią. Masz też od groma przedmiotów, strojów, ale dla przykładu pakiet skórek "maskarada" (Kabal, Liu Kang oraz Jade w wersji hallowen) jest płatny i to za haniebne ćwierć stówy. Zestaw klasycznych strojów z filmu MK (Raiden, Sonya, Johnny), to także wysadek dwudziestu-pięciu zł. Ha tfu na tego typu zagrywki. Oczywiście to detale, ale według mnie taka wersja powinna zawierać komplet dodatków, szczególnie, że tamte bonusy nie ukazały się teraz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Kupiłem sobie MKU na PS5, a w środku kod na dodatki... jprdl nie mogli normalnie dać? Na PS4 jest chyba wszystko "na płycie"... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 871 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Mogli ale chcą coś zarobić na graczach kupujących używki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Dlatego pierwsze co sie robi przed kupieniem uzywki wersji goty, unlimited, complete itd. to sprawdza w necie gdzie bylo umieszczone dlc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 534 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 W dniu 14.10.2021 o 15:24, Shankor napisał: Kupiłem sobie MKU na PS5, a w środku kod na dodatki... jprdl nie mogli normalnie dać? Na PS4 jest chyba wszystko "na płycie"... Najgorzej jest z Aftermath. Konsola pyta grającego, gdy ten wpisze kod na dodatek, czy chce ściągnąć ze sklepu wersję na PS4, czy piątkę. Wybrałem, że na nową konsolę Sony. Później wyszły takie cyrki, że całą grę i niemal każdy dodatek miałem na piątce, to DLC niby też, ale gra jej nie widziała. Trzeba odinstalować go w pamięci masowej (ale tylko Aftermath), zainstalować na nowo, jeżeli chcemy zagrać w tryb fabularny. I tym sposobem możemy w niego zagrać do .... ponownego włączenia konsoli, ponieważ operację trzeba wówczas powtórzyć. Chyba, że nie będziesz miał takiego babola, czego życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Jak jest na xboxie z wersją ultimate - na płycie wsio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Prekor 5 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 14.10.2021 o 15:27, Ukukuki napisał: Mogli ale chcą coś zarobić na graczach kupujących używki ;/ Jak dla mnie kod na dodatki jest i tak jest o wiele lepszym wyjściem niż przepisywanie gier do konta. Ale wersje Ultimete powinna być całości na płycie. Co najwyżej Twórcy mogli by opóżnić wydanie pudełkowe jeśli nie chcą zbyt wiele używek na premierę. Wtedy był by wilk syty i owca cała. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Prekor Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 O CHUJ TU KIRWA CHODZI - kupiłem wersję ultimate, niby wsyztsko na płycie jest, gra się zainstalowała, niby te postaci też, odpalam grę i nie ma. Nie ma nic z dodatków, a po wersji w zasoby zainstalowane to samo - raptem joker i sindel, i nie ma opcji w ogóle dociągnąć reszty... Ja pierdole. Zrobilem wszytsko od nowa - zainstalowane dodatki, odpalam grę i po kolei znikają dlc z zainstalowanych. Trzymajcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 49 minut temu, XM. napisał: O CHUJ TU KIRWA CHODZI - kupiłem wersję ultimate, niby wsyztsko na płycie jest, gra się zainstalowała, niby te postaci też, odpalam grę i nie ma. Nie ma nic z dodatków, a po wersji w zasoby zainstalowane to samo - raptem joker i sindel, i nie ma opcji w ogóle dociągnąć reszty... Ja pierdole. Zrobilem wszytsko od nowa - zainstalowane dodatki, odpalam grę i po kolei znikają dlc z zainstalowanych. Trzymajcie mnie @Mantis pomóż koledze Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Gra się nadal ściąga po zainstalowaniu. Tryby, postacie, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Nie w tym problem - wsyztsko się ściągało raz jeszcze i znikało z gry - żadnej postaci z dlc nie było I to jest wina xboxow - trzeba robić myk jak z ME - odłączać konsole od neta i wsyztsko instalować bez wpływu pobierania. Dopiero po tym mogłem podłączyć konsole i w chwilę przekształciło grę. Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Trzeba było brać cyfrowo. Z mortalem w pudełku są problemy od premiery na Xboxie no i bez sensu płyta bo o ile pamiętam cała progresja single i tak jest online only. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Singla można przejść offline i parę innych trybów(chyba bez zapisywania nagród), ale kurwy zrobiły kryptę always online, także jak kiedyś wyłączą serwery, to chuja odblokujesz. Kretyński pomysł w takiej grze, jakbym wiedział, albo pamiętał, to bym nie brał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Uuu, skromna 30-dziestka. Prawie jak moja No mogli już coś zapowiedzieć, dobra okazja była Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Slabe w ch.uj. 30ka a oni robia mix tape z plansza na koncu w stylu pograj w gry, ktore juz wydalismy i obejrzyj filmy. U Capcomu juz by byl jakis Ultra Pakiet Collection wszystkich czesci. Chociaz troche rozumiem bo Street Fightery od czesci drugiej wszystkie grywalne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Nie mają na to piniędzy bo kryzys mogli by zapowiedzieć nowego mortala z normalnym tagowaniem jak w mk9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Niby dalej molochy jeśli chodzi o zawartość, widać też duży budżet ale mam jakieś dziwne wrażenie że ponownie zaczynają nie wiedzieć co dalej z tą serią Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 odnośnie mortal kombat 11, to widzę że mam tylko zakończenie robocopa. A jak zdobyć pozostałych? Gram w tryb fabularny, myślałem że ogrywając ten tryb się odblokowują. To z krypty czy gdzieś jest jakiś tryb walki dla każdej z postaci, by to odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Jak przyjdziesz zwykłą wieżę danym zawodnikiem, to masz jego zakończenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 No i tak fabułę ukończyłem, a dzisiaj chciałem odpalić te wieże, by odblokować trochę zakończeń i co? I save niekompatybilny... był monit że mogę próbować go odczytać, ale po złym wczytaniu może zapis się usunać. No i wchodzę do trybu fabularnego, a tam 0% ukończenia. Krypta widzę zapisana (czyli to w chmurze leci). Skasowałem grę - nie chcę mi się grać i za jakiś czas dostać monit o niekompatybilnych sejwach. Nie wiem... mam nadzieję że dysk plejki hula dobrze. Przed pozbyciem się plejki, usuwam gry z dysku, zostało mi 300GB do przejścia/usunięcia. A na końcu chyba jakąś defragmentację zapodam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi