Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 jednej strony mi się podoba, z drugiej nie. Ewidentnie idą w młodsze pokolenie, jest szybko, kolorowo z jajem. Twarze są tragiczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 To już jest jakiś nieśmieszny trolling z tymi animacjami w trakcie walki. Będzie 2124 rok i gry wyglądające lepiej niż życie i pewnie mortal dalej będzie mieć te drewniane animacje Ale ogólnie to spoko ale gadka że to najbardziej ambitna część serii to po tym co pokazali to sobie mogą wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Mialem racje z animacjami. Drewno po raz 4. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Mordy jak z generatora postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Bardzo liczyłem, że graficznie zmiecie to wszystkie inne bijatyki. No nie udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Dobrze to wyglada, szczegolnie areny mi się podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Graficznie git, ale to nadal to samo drewno co zawsze i po graniu przez ostatnie dni w SF6 to tylko uśmiech politowania dla mortala zostaje. No ale pewnie sprzeda sie jak pojebany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ech ma być skórka JCVD dla Johnnego. Trzeba wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Spoznilem sie na koncowke tego co mowil Boon ale wyjasnial czemu za drugiego przydupasa robia postacie z mk 1-3? To jest jakos uzasadnione? Bo smiesznie wyglada walka mileny z liu gdzie nagle wpada stryker. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 1 minutę temu, Mejm napisał: Spoznilem sie na koncowke tego co mowil Boon ale wyjasnial czemu za drugiego przydupasa robia postacie z mk 1-3? To jest jakos uzasadnione? Bo smiesznie wyglada walka mileny z liu gdzie nagle wpada stryker. Nope, tylko wspomnial, ze to maja byc klasyczne postaci, ktore nie beda grywalne pomieszane z czlonkami rosteru typu grasz subem, a asysta to skorpion jak w trailerze. Podobny system byl chyba w jakims mvc pierwszym, gdzie asysty to byly niegrywalne postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ninje mają słabe ryje, kung pało i raiden. Kitana, mileena pierwsza klasa, Jax też fajny i Johny. Mam tylko nadzieję, że areny nie będą odciągać uwagi jak w Mk X, że gówno widać i będą takie jak w mkXI. No i system walki niech będzie bez tego pojebanego podzialu na 3 style. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 239 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 2 godziny temu, Sylvan Wielki napisał: Czy tylko dla mnie Kano wygląda tu jak Jan Paweł II...? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Chujowe głosy, kolorowe areny, brzydkie ryje i graficzka jak w MK11, no nie wiem co tak słabo. Obejrzy się fatality na youtube i grę kiedyś tam kupię jak mocno stanieje w pełnym wydaniu. Poziom hype'u /10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 W dziwnym klimacie to wszystko jest, trochę ostudzili mój zapał Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Czyli robimy wielki reset, ale dorzucamy stara gwardie jako kameo (nie zrezygnowali z tego zje.banego pisania wszystkogo przez k zamiast c) zeby dziadersi tez kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ja olewam, kupie jak będzie za 50zl by przejść story i pobawić się trochę w wieże Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 21 minut temu, Observer napisał: Czy tylko dla mnie Kano wygląda tu jak Jan Paweł II...? mi sie skojarzył z łysym z Lost Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Wygląda to słabo. Drewniane animacje jak zawsze, wykonanie postaci też średnie. Wydaje mi się że nawet Injustice 2 prezentował się lepiej. /10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Kompletnie mi się to nie podoba. No bo co to w końcu ma być? Reboot? Sequel? Kolejne multiverse? Myślałem, że skoro robią MK1 na rocznicę, to faktycznie spróbują odwzorować klimat jedynki, włącznie z zestawem oryginalnych postaci i aren. Tymczasem robią jakieś Kameo z dupy, a ja oglądam trailer i zastanawiam się, jakie ma być uzasadnienie pojawienia się Strykera z MK3 w cudzej walce. Już pomijam fakt, że znowu nie jestem w stanie rozpoznać postaci, które nie mają na sobie charakterystycznych wdzianek. No nie wiem, wygląda, jakby skończyły im się pomysły i chcieli na siłę wrzucić coś nowego. Ale chyba już lepszy by był klasyczny tryb Tag i gra dwoma postaciami. Tym bardziej, że jestem niemal pewien wszystkie te Kameo z czasem zostaną przerobione na grywalne postacie w dziesiątkach DLC. Nie żebym przeżywał - i tak jestem do tyłu z serią, więc i w tym przypadku pewnie kupi się za kilka lat wersję kompletną za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 239 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 12 godzin temu, wodny1988 napisał: Bardzo liczyłem, że graficznie zmiecie to wszystkie inne bijatyki. No nie udało się. A która jest ładniejsza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Wygląda dobrze jak zawsze, ale nextgenem nawet nie śmierdzi. Wydaje mi się, że też mają problem z fatalami, już tyle tego było w ostatnich latach, że ciężko o coś świeżego i mocnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Trzeba mieć na uwadze, że teraz mieli robić inną grę. MK1 powstało w gabinetach prezesów w garniturach, a NR musiało na szybko coś wyklepać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Powrót meksykańskich ninja. Kupię na Switcha bo jestem ciekaw tej wersji XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 (edytowane) 4 godziny temu, Observer napisał: A która jest ładniejsza? Wygląda na dlc do XI, ja tu progresu nie widzę Sf6 też jest śliczne, czysto technicznie nie wiem czy słabsze niż Mk ale rusza się bajecznie przy tych drewnach serwowanych po raz n-ty i chyba im się tego nie chce pisać od nowa i liczą że gracze uznają to za kultową ułomność. Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Daffy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 To "drewno" na tym trailerze mogło się bardziej rzucać ze względu na mnogość aerial combosów. Nie no gierka wg mnie śliczna, tak samo jak 11. Ogólnie gościu od aren powinien dostać podwyżkę. Czy taki cukierkowy klimat tylko pasuje do tej serii nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi