Skocz do zawartości

Mortal Kombat

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To samo o każdej grze można powiedzieć, po co kupować jak za dwa lata będzie w abonamencie albo za 50 zł wersja goty ze wszystkimi dlc. Tylko że bijatyki akurat najlepsze są na premierę, bo community żyje, wszyscy się uczą dopiero, fora kipią od nowych patentów, codziennie na dedykowanym subreddicie nowe smaczki, pierwszy coś nagrasz to się wszyscy jarają, możesz się klepać z mistrzami i nawet ich czymś zaskoczyć itp. itd. Dwa lata po premierze to już karty rozdane. Chyba że masz w dupie online to masz racje, ale tak jak mówię to dotyczy każdej gry.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • This 6
Opublikowano

No i właśnie to jest piękne, że dla każdego coś miłego. Ja mam w dupie online, bo czasu mało na granie, do tego backlog dłuższy niż lista nieruchomości Obajtka. Ale fanem MK jestem od pierwszej części ogrywanej na automatach w obskurnym salonie w Kielcach, więc tego sobie też nie odmówię, ale jako gotowy i dopracowany produkt singlowy żeby sobie każualowo pociupać i porobić fatale :lapka:

• This 1
Opublikowano

Oglądam ten zwiastun z Van Dammem i stwierdzam, że jednak nie tylko z arenami jest w tej grze problem, ale też z ryjami postaci. Gdybym nie przeczytał nagłówka, to w życiu bym nie powiedział, że to młody Van Damme.

Ale inne postacie podobnie - już przy pierwszych materiałach mówiłem, że gdyby nie (wątpliwe) kostiumy, to bym nie rozpoznał poszczególnych bohaterów. I tak jest cały czas. Z mimiką twarzy także jest coś nie tak, bardzo nienaturalnie się to prezentuje.

Nie wiem, z czego to wynika, bo pamiętam, że jak oglądałem materiały MK11, to się jarałem, jak to mimo drewna wygląda. A tutaj serio totalnie wyrąbane. Aż jestem ciekaw, czy to tylko takie kapryszenie, czy faktycznie odbije się to wszystko na wynikach sprzedaży. Choć ja tak, jak powyżej, poczekam parę lat na edycję zbiorczą, jak zwykle.

• This 1
Opublikowano
4 hours ago, Suavek said:

Oglądam ten zwiastun z Van Dammem i stwierdzam, że jednak nie tylko z arenami jest w tej grze problem, ale też z ryjami postaci. Gdybym nie przeczytał nagłówka, to w życiu bym nie powiedział, że to młody Van Damme.

Ale inne postacie podobnie - już przy pierwszych materiałach mówiłem, że gdyby nie (wątpliwe) kostiumy, to bym nie rozpoznał poszczególnych bohaterów. I tak jest cały czas. Z mimiką twarzy także jest coś nie tak, bardzo nienaturalnie się to prezentuje.

Nie wiem, z czego to wynika, bo pamiętam, że jak oglądałem materiały MK11, to się jarałem, jak to mimo drewna wygląda. A tutaj serio totalnie wyrąbane. Aż jestem ciekaw, czy to tylko takie kapryszenie, czy faktycznie odbije się to wszystko na wynikach sprzedaży. Choć ja tak, jak powyżej, poczekam parę lat na edycję zbiorczą, jak zwykle.

Dosłownie myślałem to samo jak oglądałem trailer minutę temu: "Gdybym nie wiedział kto to ma być, pomyślałbym że jakiś randomowa wymyślona postać".

Ale mortala i tak kupię pewnie na premiere mimo że online nie gram bo jestem absolutnym noobem. MK to życie.

Opublikowano (edytowane)

Już ktoś na reddicie poprawił w photoshopie jak to powinno wyglądać:

q1c2kjy218nb1.thumb.webp.167d510728a6ddfecca0522e27ece480.webp

giphy.gif

Chuj wie kogo NRS zeskanowało, ale nie wygląda jak JCVD.

Edytowane przez Observer
  • Plusik 3
  • Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, wet_willy napisał:

Krol jest jeden SF6

Niestety - nie ma tyle miejsca na x, zebym mogl dolozyc D.

Opublikowano
Godzinę temu, wet_willy napisał:

Jak pisalem pol roku temu ze ryje z psxa i animacje z chata gpt to nikt nie wierzyl xD

Krol jest jeden SF6

Tym twarzom to najbliżej do MK9. 

Opublikowano

No właśnie też nie widzę podobieństwa do JCVD. W MK11 jakoś potrafili zrobić mordy przypominające aktorów z filmu, a tutaj dali jakiegoś randoma z edytora postaci.

Opublikowano
14 godzin temu, Dave Czezky napisał:

Niestety - nie ma tyle miejsca na x, zebym mogl dolozyc D.

Ale skończ się mścić na najlepszym fighterze ostatnich lat bo ci się słabo sprzedał i zaraz po 100zl będzie latać na aukcjach xddd

• This 2
Opublikowano
W dniu 10.09.2023 o 11:04, Daffy napisał:

Ale skończ się mścić na najlepszym fighterze ostatnich lat bo ci się słabo sprzedał i zaraz po 100zl będzie latać na aukcjach xddd

Community powinno mnie calowac po stopach, bo doplacilem do interesu tylko po to aby spopularyzowac te marke w Polsce :problem:

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem van damma, zawsze to był dla mnie wieśniak i damski bosker, ale filmy z nim były fajne,szkoda, że morde tak zjebali w tym śmiechy wartym mortalu. I tak jak square pisze, pewnie nie mają licencji na ryj tylko imię i nazwisko, mogli dać mu 500tys $$ wiecej to by wszystko grało.

• WTF 1
Opublikowano

Pierwotnie on miał być Johnnym, tylko że w 1992 roku nie był tym zainteresowany. Ta nadchodzącą jedynka to powrót do korzeni i klimaty starej jedynki? 

Czy kolejne wariacje tego, do się działo w tych nowych Mortalach do 11stki włącznie?