Masorz 13 184 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Fatal zajebisty, trza przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Mortal na premierę? Widać, że ktoś tu lubi żyć na krawędzi. Tylko wersje ultimate/goty grane 2 lata po premierze. Jebać dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 248 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 To samo o każdej grze można powiedzieć, po co kupować jak za dwa lata będzie w abonamencie albo za 50 zł wersja goty ze wszystkimi dlc. Tylko że bijatyki akurat najlepsze są na premierę, bo community żyje, wszyscy się uczą dopiero, fora kipią od nowych patentów, codziennie na dedykowanym subreddicie nowe smaczki, pierwszy coś nagrasz to się wszyscy jarają, możesz się klepać z mistrzami i nawet ich czymś zaskoczyć itp. itd. Dwa lata po premierze to już karty rozdane. Chyba że masz w dupie online to masz racje, ale tak jak mówię to dotyczy każdej gry. 1 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 No i właśnie to jest piękne, że dla każdego coś miłego. Ja mam w dupie online, bo czasu mało na granie, do tego backlog dłuższy niż lista nieruchomości Obajtka. Ale fanem MK jestem od pierwszej części ogrywanej na automatach w obskurnym salonie w Kielcach, więc tego sobie też nie odmówię, ale jako gotowy i dopracowany produkt singlowy żeby sobie każualowo pociupać i porobić fatale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Oglądam ten zwiastun z Van Dammem i stwierdzam, że jednak nie tylko z arenami jest w tej grze problem, ale też z ryjami postaci. Gdybym nie przeczytał nagłówka, to w życiu bym nie powiedział, że to młody Van Damme. Ale inne postacie podobnie - już przy pierwszych materiałach mówiłem, że gdyby nie (wątpliwe) kostiumy, to bym nie rozpoznał poszczególnych bohaterów. I tak jest cały czas. Z mimiką twarzy także jest coś nie tak, bardzo nienaturalnie się to prezentuje. Nie wiem, z czego to wynika, bo pamiętam, że jak oglądałem materiały MK11, to się jarałem, jak to mimo drewna wygląda. A tutaj serio totalnie wyrąbane. Aż jestem ciekaw, czy to tylko takie kapryszenie, czy faktycznie odbije się to wszystko na wynikach sprzedaży. Choć ja tak, jak powyżej, poczekam parę lat na edycję zbiorczą, jak zwykle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Twarze w MK11 są dużo "ładniejsze" I naturalne, tu jest ten sam problem co w grze Avengers. Wszyscy wyglądają jak przebierańcy na urodzinach w bawilandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bishonen88 157 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 4 hours ago, Suavek said: Oglądam ten zwiastun z Van Dammem i stwierdzam, że jednak nie tylko z arenami jest w tej grze problem, ale też z ryjami postaci. Gdybym nie przeczytał nagłówka, to w życiu bym nie powiedział, że to młody Van Damme. Ale inne postacie podobnie - już przy pierwszych materiałach mówiłem, że gdyby nie (wątpliwe) kostiumy, to bym nie rozpoznał poszczególnych bohaterów. I tak jest cały czas. Z mimiką twarzy także jest coś nie tak, bardzo nienaturalnie się to prezentuje. Nie wiem, z czego to wynika, bo pamiętam, że jak oglądałem materiały MK11, to się jarałem, jak to mimo drewna wygląda. A tutaj serio totalnie wyrąbane. Aż jestem ciekaw, czy to tylko takie kapryszenie, czy faktycznie odbije się to wszystko na wynikach sprzedaży. Choć ja tak, jak powyżej, poczekam parę lat na edycję zbiorczą, jak zwykle. Dosłownie myślałem to samo jak oglądałem trailer minutę temu: "Gdybym nie wiedział kto to ma być, pomyślałbym że jakiś randomowa wymyślona postać". Ale mortala i tak kupię pewnie na premiere mimo że online nie gram bo jestem absolutnym noobem. MK to życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Boon potrafi tylko w meksykańskie twarze kolejnych nindża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 248 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 (edytowane) Już ktoś na reddicie poprawił w photoshopie jak to powinno wyglądać: Chuj wie kogo NRS zeskanowało, ale nie wygląda jak JCVD. Edytowane 9 Września 2023 przez Observer 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Jak pisalem pol roku temu ze ryje z psxa i animacje z chata gpt to nikt nie wierzyl xD Krol jest jeden SF6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 14 minut temu, wet_willy napisał: Krol jest jeden SF6 Niestety - nie ma tyle miejsca na x, zebym mogl dolozyc D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Godzinę temu, wet_willy napisał: Jak pisalem pol roku temu ze ryje z psxa i animacje z chata gpt to nikt nie wierzyl xD Krol jest jeden SF6 Tym twarzom to najbliżej do MK9. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 No właśnie też nie widzę podobieństwa do JCVD. W MK11 jakoś potrafili zrobić mordy przypominające aktorów z filmu, a tutaj dali jakiegoś randoma z edytora postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Najwidoczniej JCVD użyczył tylko nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 14 godzin temu, Dave Czezky napisał: Niestety - nie ma tyle miejsca na x, zebym mogl dolozyc D. Ale skończ się mścić na najlepszym fighterze ostatnich lat bo ci się słabo sprzedał i zaraz po 100zl będzie latać na aukcjach xddd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 ale ten van damme bez klimatu. na fatala mogli dac scene kickboxera jak tanczy w tym klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Moze jako friendship bedzie. Oczywiscie z podladem Ona tanczy dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 W dniu 10.09.2023 o 11:04, Daffy napisał: Ale skończ się mścić na najlepszym fighterze ostatnich lat bo ci się słabo sprzedał i zaraz po 100zl będzie latać na aukcjach xddd Community powinno mnie calowac po stopach, bo doplacilem do interesu tylko po to aby spopularyzowac te marke w Polsce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Nigdy nie lubiłem van damma, zawsze to był dla mnie wieśniak i damski bosker, ale filmy z nim były fajne,szkoda, że morde tak zjebali w tym śmiechy wartym mortalu. I tak jak square pisze, pewnie nie mają licencji na ryj tylko imię i nazwisko, mogli dać mu 500tys $$ wiecej to by wszystko grało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Ani to Van Damme z twarzy, ani z zachowania. Zawsze był tym pokornym underdogiem, a tutaj robi fakera na korbkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Chyba bardzo staraja sie wepchnac go w role johnego cagea. Nie dziwne skoro z tego drugiego zrobili tatka. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Pierwotnie on miał być Johnnym, tylko że w 1992 roku nie był tym zainteresowany. Ta nadchodzącą jedynka to powrót do korzeni i klimaty starej jedynki? Czy kolejne wariacje tego, do się działo w tych nowych Mortalach do 11stki włącznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Ostatnia część kończy się resetem uniwersum I zbudowaniem świata od nowa, MK1 to nowy początek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Preloadzik dzisiaj jakiś sparing z kimś w czwartek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi